94

Лора

преди 5 години

До Консерватор А по-добре ли е за детето да расте в дом за деца БЕЗ баща и БЕЗ майка. Обиждано, често насилвано и бито от лелки и преподаватели. Няма психологическа щкола, която да доказва, че хомосексуалните семейства вредят на децата. Ако има - моля да ме запознаете с нея.

93

(-_-)

преди 5 години

Тия хора имат психични отклонения и понеже не могат да имат нормално семейство чувстват празнота, за това искат да осиновяват деца, за да поправят тая своя дисфункция, ама това не помага..

92

Консерватор

преди 5 години

До Lora:Под призива за толерантност, съчувствие и "грижа за децата" се крият егоистични намерения и замаскирани лъжи!Няма смисъл да съм пространен, защото никой никого не може да убеди в своята правота.Само ще насочва мислите на коментаторите към психологическите ефекти, които ще разбият детската психика - ролята на бащата и на майката!Всички психо-школи са категорични, че на детето - независимо дали е момиче или момче - са нужни и баща и майка.В хомо-"семействата" как ще стане това?

91

Dr.J

преди 5 години

Всичко това е вярно но има едно голямо НО - кой в България се интересува от проблемите на другите хора? Хората си мислят ми като се чустваш онеправдан що си гей тогава.

90

Анонимен

преди 5 години

Изключително дразни тази деградантска гей пропаганда, не няма да ги приема нито за нормални, нито за равни, това са едни генетично увредени болни хора. Гейове винаги е имало, но по същата логика винаги е имало и педофили, социопати, убийци, крадци, луди и т.н., и тях ли трябва да ги е приемам, и те ли ще искат права, и те ли ще правят паради? Хора разберете, че едно общество може да бъде здраво и проспериращо, само ако в него е заложена патриархалната традиция и морал, останалото е деградация.

89

Анонимен

преди 5 години

ХОМО ДВОЙКИТЕ КАТО ЦЯЛО СА МНОГО ПО ТОЛЕРАНТНИ ОТ ХЕТЕРО ДВОЙКИТЕ !!НАПЪЛНО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ДВОЙКА ГЕЙ МЪЖЕ МОЖЕ ДА ОСИНОВЯТ НЕДЪГАВО МОМИЧЕНЦЕ КОИТО ДРУГИТЕ НЕ ИСКАТ!!! :DБЪЛГАРСКИЯ ХЕТЕРО МАНТАЛИТЕТ Е КАТО ЦЯЛО КОМУНИСТИЧЕСКИ А КОМУНИЗМА СИ Е ЧИСТО ЗЛО :D

88

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименЗа съжаление, герберче, Лорчето е жена и като и набабаня два-три пъти, ще си смени бързо ориентацията и ще стане "***". А ти ще си гушкаш надуваемите кукли, на всяко заседание на ПП ГЕРБ.

87

Анонимен

преди 5 години

До 87Нещо теорията ти не важи. През комунизма е нямало фешън, идоли, култури и тн. Но пък е имало васкоо кеца, Орлин Горанов , Евгени Минчев и др.

86

Анонимен

преди 5 години

*** И ДА И СЛАГАТ МИНУСЧЕТА НА ЛОРА 85 ТЯ НАПЪЛНО ГИ ЗАКОПА :D

85

шашко

преди 5 години

до 38Според мен с болно самосъзнание са тези с извратени, противоприродни полови отношения.Колко е нормално да целуваш и да се влюбваш в човек от същия пол?Всичко , което не е в унисон с природата, рано или късно се елиминира , като чуждо тяло от организма.

84

Анонимен

преди 5 години

До ЛОРА 85БРАВО!! МНОГО СИЛЕН КОМЕНТАР ДАЛЕЧ ПО СИЛЕН ОТ ТЕЗАТА, ЧЕ ДВАМА ГЕЙ ДАВАЛИ ЛОШ ПРИМЕР НА ДЕТЕТО!

83

Жоре Джендъро

преди 5 години

Статистиката показва, че в над 90% от случайте на педофилия извършителите са с хомосексуални наклонности....Е как да осиновяват деца тогава? Да, нека да им разрешат да сключват съюзи, бракове или както искат да го нарекат, но не и да осиновяват деца. А относно прайдове и прочее ми е точно все тая по принцип, но пък 100 обратни да задръстват целия център защото празнуват, че обичат да се онодват отзад ми иде в повече...

82

Анонимен

преди 5 години

Хомосексуалните може и да не са виновни, природата ги е ощетила по най-лошия начин. Нормалните просто трябва да проявят милост, като към всеки сакат, и да ги отделят някъде настрани да изживеят тъжния си живот.

81

Grigor

преди 5 години

Какви са тези глупости, няма дете от мъжки пол. родено с женски черти. Това че под давление на родители/среда/поп идоли/мейнстрийм трендове/ фешън икони някои момчета с времето започват да се носят като момичета не означава че са с женски външни полови белези. А даже тези, които с цената на операции, хормонални терапии и т.н. заприличвт даже външно полово на жени, пак си остават мъже, защото засега не е измислен начин мъжкият мозък да се преправи на женски. А между двата разликата е от тук до...

80

Гробокопач

преди 5 години

За какво да разказваме за Пешо и Иван, след като на високо ниво си имаме Сър Гей и Бойко?

79

Lora

преди 5 години

До nikiзащо сте против отглеждането на деца от хомосексуални двойки. Детето има нужда от семейство, което да го обича и подкрепя, не непременно в съчетанието на мъж и жена. Били ли сте в дом за изоставени деца? Това са най-страшните места, където децата се обезличават и унищожават. Не е ли по-добре тези деца да бъдат осиновени и отгледани в семейства та били те и хомосексуални. Да са при някой, който ще ги обича и ще се грижи за тях. Важно е хората да се обичат и да бъдат щастливи.

78

лечител

преди 5 години

.. в Турция има лек за дженарето

77

ръБ

преди 5 години

До Либералист *** т'ва са европеските ценности .....много изчерпателно и да добавя некрофилия....!!!

76

Анонимен

преди 5 години

Еми комплексари. Те не са нещо повече от нормални комплексари. Особено жена лизбийка е ужас . Като вземат да ми св правят на мъже . Ееин път и казах на една вътрешно може да се мислиш за мъж ама точно един здрав щи опънааа и си събираш зъбите 2 дена. Адски досадни хора. Напъват св да ги зажележат и стават грозно смешни.

75

Либералист

преди 5 години

С риск да прозвуча малко крайно, но аз съм ЗА легализиране на следните: многоженство, еднополови бракове, отглеждане и осинвяване на деца от еднополови семейства, инцест /кръвосмешение /, сурогатно майчинство, търговия с бебета, содомия, педофилия, брак с животни, проституция и робството! Считам, че май изчерпах всичко ;-) Ако съм пропуснал моля да ме поправите.