355

До Анонимен

преди 5 години

От Рептилизглежда много добре меркел, също и останалите

354

reptil

преди 5 години

Нека ги зтварят, нека ги гонят имамите, те какво си мислят, че австрия ще стане торкия!? В Историята на народите са познати случаи, при които като подадеш пръст ти захапват ръката!

353

Анонимен

преди 5 години

Я дайте снимката от срещата на Г 7 която цял свят коментира да се видите на какво дередже сте европейците.

352

Анонимен

преди 5 години

Заглавието не отговаря на съдържанието на материала. За какъв "кръстоносен поход" към Виена се е заканил Ердоган? И кой ще го води? Той - ислямистът ли?

351

E

преди 5 години

На който Мюмюн не му харесва ЕСа-потурите,феса и Ориент експреса!Композицията тръгва от 5ти коловоз на Виенската гара.

350

Andreshko

преди 5 години

С такива изказвания не виждам Турция въобще да кандидатства за влизане в ЕС.

349

pkboev

преди 5 години

Заглавието наистина е абсурдно...А който е изненадан по какъвто и да е начин от позициите на Ердоган по тези въпроси е или наивен или неосведомен - човекът си е класически ислямист. За някой с подобни възгледи обществата на "неврниците" са нещо като стадо животни. *** е да очакваме от Ердоган уважение към суверенитета на която и да е общност извън ислямския свят.

348

Andreshko

преди 5 години

Браво на австрийците,а оня читак не може да плаши с кръстоносен поход,защото не носи кръст,а една четвърт луна. Трябва да си припомни историята и къде бяха спрени турците при настъплението към Европа преди шест века,че да плаши с кръстоносен поход. Трябва всички християнски държави на територията на Европа да затворят джамиите,защото имамите им са от петата колона на Турция. Трябва да се забранят всички турски партии в България,защо демонстративно в НС показват,че поддържат Турция .

347

Българин от Германия

преди 5 години

354, така е, затова догодина продавам къщата (от 20 години съм тук) и се връщам в България. Жена ми германка е готова да живеем в моята родина, запозната е и с хубавото и с недотам хубавото, но ние виждаме за нас и най-вече за ДЕЦАТА ни по-добро бъдеще в България, отколкото в Германия. Купихме си вече апартамент.

346

Анонимен

преди 5 години

Тоя турски чичак май е спрял гинко билoбата

345

Анонимен

преди 5 години

До Българин от ГерманияНе е иракчанин а е кюрдин.

344

Анонимен

преди 5 години

351 AMI SAMOUNISHOJAVAT SE KOI GI KARA GERMANKITE DA SE TAPCAT S BEJANZI I NEGRI I DRUGI TAMNI SUBEKTI DAJE V KASHITE SI GI PRIEMAT PRIMERI MNOGO PO ULIZITE KATO HODISH PALNO S GERMANKI JENENI ZA CHERNI DA SE SAMOUNISHOJAVAT TIAHNA SI RABOTA NIE ZA TIAX SME VRAGOVE

343

Българин от Германия

преди 5 години

Днес левите (die Linke) приеха на конгреса си декларация за ОТВОРЕНИ ГРАНИЦИ и всеки който пожелае, независимо ит къде идва и с какви намерения е, да може да влезе безпрепятсвено в РАЗГРАДЕНИЯ ДВОР Германия. Горките леви промити мозъци, те не могат дори да осъзнаят, че с това си гласуване засилват още повече ПАТРИОТИЧНИТЕ СИЛИ и най-вече AfD в Германия. Благодаря, леви утописти !!!

342

No comment

преди 5 години

Да бе мирно седяло-не би чуди видяло!За расистките изказвания на Султана и призоваване на въоръжени походи срещу християните в Австрия...Доклади кога?

341

Българин от Германия

преди 5 години

Ако тук Алтернатива за Германия (AfD) постави подобни изисквания в Бундестага, марионетното правителство на Меркел и левите му слуги веднага ще обвинят единствената патриотична партия за "расистка" и "нацистка". В четвъртък един депутат от AfD се обърна към останалите с молба за 1-минутно почитане на паметта на убитото 14-годишно моми1е от един иракчанин. Само представителите на АfD станаха на крака, останалите дори го освиркваха. Германия се САМОУНИЩОЖАВА !

340

Анонимен

преди 5 години

Тоя кюрд смята Австрия за бащиния, ама не е познал, тва не е боко да му прай теманета

339

Анонимен

преди 5 години

Много е жалко за вас ама човека със всяка мимика и жест може да впечатли и разчувства всеки. Такива хора рярко се срещат, съвсем сериозно ви пиша аз като възпитанник на комунистическата школа.

338

Така е

преди 5 години

До Анонимен 326 Ние обичаме само руснаците.Така де.

337

До 345

преди 5 години

Местане,ти ли си?

336

No comment

преди 5 години

Гладен Мюмюн-Австрия сънува!