16

=

преди 5 години

До 13Само че това четящо устройство невинаги чете картата. Случвало ми се е да не я разпознае или да я обяви за невалидна.

15

Анонимен

преди 5 години

Като ползвам градския транспорт , си нося бухалка.

14

Анонимен

преди 5 години

Това не е вярно, от първа ръка. Ситуация между нагъл младеж и няколко контрольори, който към 10 минути го подканваха да слезе от автобуса. Да имаше и един много изнервен контрольор опитващ се да свали младежа от автобуса. Въведете безплатен транспорт в София и всичко ще е наред. Софийска община лесно може да въведе данък "транспорт".

13

Бай Иван

преди 5 години

А индусите ,които никога не плащат билет ,ги подминават ,защо така бе ,другари принципни контрольорчета ;) ????

12

До 2:

преди 5 години

Абсолютно си прав. В цял свят пътниците влизат от челната врата на автобуса и ако имат карта с месечен и седмичен абонамент я доближават до четящо устройство, което сигнализира дали всичко е наред и пътника преминава назад в автобуса. Има възможност за пускане на монети и автоматично издаване на билет. Всичко това става за секунди на предната врата. Ако има проблеми се вика полицията. Това е. Такива лежпери като контрольори няма никъде.

11

Анонимен

преди 5 години

Възпитани служители контрольори има ли? Как може да ги избират такива арогантни, груби и невъзпинани?

10

Анонимен

преди 5 години

Изборът на контрольори се прави със специален тест - трябва да са сприхави и склонни към насилие, иначе не стават за тая професия.

9

Анонимен

преди 5 години

Заприличал му е на гратисчия, щото не е достатъчно мур.гав. Ако беше по-мур.гав щеше да го подмине и въобще нямаше да му прилича на гратисчия.

8

Билет за Градският

преди 5 години

БИЛЕТА според ВАС е с нелегална цена от 1.60 лв. НЕЗАКОНЕН се води според тази институция и въпреки това продължават да ги печатат и продават незаконните билетчета !? Еми как очаквате като държавата върши нелегални дейност и населението й да не започне и то да прави зулуми !? Отделно от този проблем как като цените бяха нормални през 90-те години почти всички имаха карти и билети а сега цените на минималната заплата са направо ГЕНОЦИТНИ !

7

Анонимен

преди 5 години

Дори и да е бил "гратисчия", кой закон точно позволява на контрольора да упражнява физическо насилие? Това излиза извън рамките на служебните му правомощия и дори е подсъдно.

6

Анонимен

преди 5 години

"Контрольор блъска пътник от автобус, приличал му на гратисчия"---Слаба му е професионалната подготовка на контрольора: "Гратисчиите" си личат отдалече, имат специфични физически белези и "аромати", маниер на обличане, ползват непознати за редовните пътници изрази. И пътуват колективно, на групи по-големи от екипа на контрольорите.

5

man

преди 5 години

А бай *** го подминават без проверка. Проверката важи само за данъкоплатците.

4

ето,

преди 5 години

Нагледно всеки може да види нивото на служителите в столичната градска д'ебилност.Винаги си нарочват невинна жертва а ромите ги отминават.Кога ще започне нормално таксуване на ВСИЧКИ пътници в софийския автобусен транспорт.Докога ромите ще пътуват безплатно.Фандъкова кажи!

3

:)

преди 5 години

А става ли ясно дали си е платил пътника? Чудя се защо никой не блъска мен? НИКОГА?Дали пък не е защото съм редовен???????Разберете, че е честно да си платиш, когато ползваш услуга. Не бъдете Бай ***!Да, контрольорите са ***, но вие какво очаквате? Някой завършил Оксфорд да ви проверява билетите в смрадливия автобус????

2

Анонимен

преди 5 години

Е ли е гратисчия ??Ако -Не ,защо не показа билет ?

1

Анонимен

преди 5 години

Никъде по света няма такова чудо! Навсякъде или шофьорът ти продава билет на качване, или освен него има и контрольор. Качваш се, плащаш си и чак тогава автобусът тръгва. Чиста работа! Няма недоволни пътници, няма и гратисчии!