46

Анонимен

преди 6 години

Туризъм не е икономически изгодно, защото хотелите са скъпи инвестиции и е рисковано после колко туристи ще могат да платят,

45

Анонимен

преди 6 години

Как искам да обръсна онова ненужно ъгълче над рамките...Побърква ме. Няма ли огледало

44

Анонимен

преди 6 години

До капсулованата КНДРЗащото като дойдат туристи в България и ги водят в Столипиново и Меден Рудник нали?Туризма е така навсякъде, водят те на най-приличните места и те държат далеч от мизерията. Пхенян поне има какво да покаже, в нашата прекрасна столица още не съм виждал туризъм - водят ги все по курорти или старинни изцяло туристически градчета.

43

капсулованата КНДР

преди 6 години

Туристите нямат право да отиват там където живеят обикновените северно корейци за да не видят мизерията в която живеят ! Все едно в България някой да забрани на туристите да отидат в някой град извън София ! Тези които пишат колко хубаво било в северна Корея ,са хора ,които много добре знаят какво е положението там ,но просто по характер обичат да спорят дори когато не са прави ! Дървени философи и дърдорковци по природа !

42

Дедовият

преди 6 години

Другарят Ким е привърженик на промяната!Вервайте.

41

Анонимен

преди 6 години

До капсулованата КНДРЧе и в Ню Йорк не ти дават да снимаш със смартфон и те арестуват, че си от ислямска държава и готвиш експлозия.

40

капсулованата КНДР

преди 6 години

Нито един турист няма право да излиза от хотела без минимум двама придружители от службите на КНДР ! Ходиш само там където те ти кажат и снимаш с фотоапарата само ако ти разрешат ! Водят те предимно в Пхенян където е " елина на нацията " тоест където живеят хората на Ким , там ти показват колко " добре живеят северно корейците " !Още на летището си задължен да поднесеш цветя пред една голяма снимка на вожда Ким , и да си купиш вестник в който на първа страница е Ким ! Пази Боже ,ако откажеш !

39

Корейките

преди 6 години

Корейките са едни от най-готините мацки на света! Страшни мадами са! - Готини, секси, възпитани, с морал. Ако имате шанс, търсете си корейка за жена. С класи над българките и европейките са. А американките са 1000 пъти по-зле и от европейките.

38

разумен човек

преди 6 години

До КорейцитеКорейците са велик, древен и мъдър народ, цивилизация на 5000 години, а САЩ са каубои, събрани от целия свят престъпнци и са държава на 200 години. Затова уважавам мъдрия корейски народ. Браов на корейците...............................А аз уважавам американците защото са нация едва на 200 г. , а осигуряват благоденствие на народа си ! А корейците дори и от 100 000 години да са съществували пак щяха да бъдат същите мизерабъли които не са в състояние да осигурят нормален живот на

37

Корейците

преди 6 години

Корейците са велик, древен и мъдър народ, цивилизация на 5000 години, а САЩ са каубои, събрани от целия свят престъпнци и са държава на 200 години. Затова уважавам мъдрия корейски народ. Браов на корейците!

36

Стамат

преди 6 години

Денис Родман......ман, ...берг, ...кранц, ...ски - тези всичките са от едно котило.Ама вече си слагат скрити имена - легнал Леви, събъдил се Левиев.Красавци!!!

35

западно европеец

преди 6 години

До АнонименБългари в Мюнхен: По-зле сме от животните!......................Щом нямат желание да се върнат ,значи в България са били още по-зле ! А щом в България са били още по-зле значи в Мюнхен са поне малко по-добре !

34

Демократ

преди 6 години

В Северна Корея при деспотизма нямат тоалетна хартия и банани и не могат да бегат на Запад, а ние при евроатлантизма имаме тоалетна хартия и банани и бегаме на Запад!

33

Анонимен

преди 6 години

Тръмп не е достоен да се срещне с Великия Ким Чен Ун.

32

Анонимен

преди 6 години

И според тебе къде са емигрирали българите -в Русия ,в северна Корея или при мене в западна Европа ?!----Измихте ли кeнeфитe и улиците на западна Европа?

31

Анонимен

преди 6 години

Българите ядат отровни храни второ качество от ЕС, пълни с Е-та, генно модицифирани и канцерегонни храни. А въоръжението ни е съветско, защото американците не ни дават ново оръжие, само руснаците ни даваха и помагаха като на братя.

30

Смех

преди 6 години

Българите ядат храни-бoклyци второ качество обаче "европейски" - внос от ЕС, и в същото време правят военни паради с руско въоръжение от времето на соца.

29

Анонимен

преди 6 години

Българи в Мюнхен: По-зле сме от животните!

28

Анонимен

преди 6 години

Тръмп не се среща и не разговаря с премиера на България, с премиера на България от страна на САЩ разговаря само секретарката на американското посолство която му се обажда по телефона да му дава нареждания.

27

западно европеец

преди 6 години

До АнонименВ България вече не остана население което да емигрира.................................И според тебе къде са емигрирали българите - в Русия ,в северна Корея или при мене в западна Европа ?!