108

Анонимен

преди 5 години

Ехеееее, абе какви са тези пари, от къде ги имат тези пеннсионери? НАП да се размърдат да разучат от къде са им парите, дали са декларирали доход и т.н.

107

Мнение

преди 5 години

Не са виновни управниците. *** народ -слаба държава. Същите тези и други като тях пак така ги лъжат да гласуват на избори. Няма скоро да се оправим...

106

-

преди 5 години

Ако пенсионерите задържат толкова много пари, ще трябва да се напечатат нови банкноти за нас, по-младите, и ние сме хора, на които им трябват банкноти, за харчлък.-

105

Аз съм си аз

преди 5 години

От къде толкова пари имат тези пенсионери, бее.. Дали пък не са ги спестявали от пенсийките си? Има една приказка, от където дошли, там и отишли! Много е подходяща за случая ама сега наместо да ги жалят, да ги поразпитат, от къде разполагат с такива суми, с какво се занимават децата им, за каква "заплатка" работят.

104

Случаен

преди 5 години

Щом може да пишат, че Борисов има милиарди зад граница в имоти и сметки, защо да не пишат, че народа е богат и с лека ръка раздава пари. Измислици на журналистите. Нали трябва и те да изкарат заплати! То май всички вестници са жълти и лъжливи. А защо журналистите не пишат за собствените си доходи, да не би те да не са корумпирани! Сигурно и те получават немъчени пари , за да пишат глупости. Най-важното си мислят, че народа им вярва.

103

Петков

преди 5 години

Да дават, като са прости

102

аз

преди 5 години

ако нямат вътрешни хора във телекомите и банките няма как да осъществат бръзка със възрастни хора с пари МВР трябва първо от там трябва да започне със служителите на банки и телекоми ако искат да намалеят измамите

101

Анонимен

преди 5 години

Мдаааа. .. явно някой умник го е осенило, че така на матр'яла ще му се набива колко са заможни българските пенсионери, колко им е страхотен животът и как са така добре обезпечени финансово... И вдига все повече 'дозите'. Първо хвърляха по 2-3 хиляди, сега вече по половин милион. Да му се ненарадваш на тоя наш живот...

100

Анонимен

преди 5 години

Самотен на 76 години, с 600 бона евро кеф ти виагра, кеф ти нов Мерцедес, кеф ти 20-годишни, кеф ти бийч партита до края на живота, а нашия стои на село и чака за гробищата.

99

Я па я...!

преди 5 години

Тези измамници с 600 000 евра могат да купят Белене.

98

Митев

преди 5 години

Нещо не ми се връзва! 400000, 500000 Май журналята се оливат. Не са ли малко множко тези пари?

97

схема за съдействие

преди 5 години

Тя си е мислела че съдейства на полицията ли?, не мога да разбера?

96

www

преди 5 години

Народ, който може да избере лице като Бойко Методиев Борисов за премиер на страната си три пъти подред, е достатъчно ***, та да прави и такива дивотии с парите си!

95

Анонимен

преди 5 години

Да не се плашат сега от 01.07.ще им увеличат пенсиите, но както знаем ум робува,ум царува,ум ПАТКИ ПАСЕ,тия дето хвърлят така пари МОРНИ ВОДА НЕ СА ПИЛИ!

94

Анонимен

преди 5 години

A пък аз дадох 2 000 000. Вече за съвсем прости ни имате!

93

Анонимен

преди 5 години

Алооо къде е НАП имаме недекларирани доходии

92

бай ПЕТКО

преди 5 години

***, *** и много *** софиянци. Ламтеж за още м н о г о о о о пари. МВР изобщо да не им обръща внимание, това са много прости индивиди. Оставете ги да ...рупат зелена трева !!! Те не са стояли гладни !

91

Анонимен

преди 5 години

Как пък успяха да попаднат точно на хора, които разполагат със стотици хиляди? Нали уж звънели, като набирали случайни номера?

90

Ttt

преди 5 години

До 93....какви милиони декари те гонят...1200 декара са ти 1.2 мил.

89

Анонимен

преди 5 години

От където дошли там отишли. А измамниците да не им се радват много,съдбата и тях ще застигне.