172

Анонимен

преди 6 години

Борисов посети Украйна и Русия, а Радев - Русия и Полша. Как е възможно да харесваме еднакво страни в тежък конфликт?

171

Анонимен

преди 6 години

Бай *** -ако не сте видели на живо -днес се появи в парламента ,изходи се вербално и си замина !!!

170

Анонимен

преди 6 години

Баце винаги е прав разбира се-други са виновните-даже и хан Аспарух !

169

от 176

преди 6 години

174 И забравих да допълня кога Ахмед Доган е бил премиер? Че тази част от историята ми се губи. Ето дами и господа това са умните и красивите, електората за който говорих в предишния коментар. Напълно некомпетентни по темите, но имат право на глас от тралала- парк.

168

Анонимен

преди 6 години

174 Нещо ти е стара информацията Радев отиде първи да уговаря Южен Поток и Белене с предварително известена визита. Борисов отиде като на гости и бълнуваше да ставаме хъб, да купуваме газ от Русия и Турция и да вадим от Черно море(нищо че 3 пъти пробват и не могат да извадят) и да препродаваме на другите с надценка ... че и Путин да му построи всичко. Радев беше ядосан че Борисов отиде и пробва да развали всичко, даже Путин се отврати от постъпката на Боко, можеше да се види в погледа му.

167

Анонимен

преди 6 години

И ние сме му бесни че ламти за власт и не пуска кокала но какво от това?-:)

166

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 158 Внимавай със срама , че се случва да се умре от срам.Ха ,ха.срам го бил?

165

Така е

преди 6 години

Как нищо не е трасираллл? Президента каза: След седмица идва Борисов и с него ще се разберете за потока и централата.

164

Анонимен

преди 6 години

След Киев и мача за Шампионската лига, Бъдя отишЕл в Москва да си купи или да врънка по-ефтинки биьотчетъ за финалите на Световното по футбол.И как така стана че нито едно бесепе не го почовърка за футболните му изпражнюниъ?

163

Анонимна

преди 6 години

На този Бойко все някой друг му е крив.Яд го е, че самият Путин каза, че му е слуга, ама какво друго да чака като мъдри вицове за Путин. След 3 часа толкова да не бил разбрал... Бойко, Бойко далеч си от голямата политика, това как да не го разбра?

162

Мнение

преди 6 години

Този министър - председател не знае какво говори. Излъчването му е на объркан човек без никаква визия. Времето му изтича.

161

тцтцтттц

преди 6 години

A не е ли време ББ да спре да търси вината в другите , а да погледне себе си . Преди все СТанишев му беше виновен , ноооооооо след като се оказа , че и двамата са ***- БРАТЯ / защитници на ИК/ , вече не му споменава името . Сега за всичко му е виновен РР

160

Мамини

преди 6 години

сладки ку-кувчета.

159

Анонимен

преди 6 години

Променило се е и то как-ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ КОМУНИСТИТЕ СРЕЩУ НАРОДА СЕ НАРИЧА ГЕНОЦИД! Любим техен похват.....

158

Коко истината

преди 6 години

1-во:между Герб и Бсп няма никаква разлика и само ни правят на маймуни;2-ро:в БГ няма десни партии, има само леви и либерални;3-то:настройването и разделянето на обществото на фили и фоби само спомага за по-лесното му манипулиране от номенклатурната върхушка;4-то:В БГ нищо не се промени през 89г. и затова нищо не се променя и досега, няма и да се промени.Управляват ни същите хора, техните деца, а и вече и внуци.Затова е и толкова истерична лявата пропаганда,защото позициите им го позволяват.

157

Анонимен

преди 6 години

Да си кажем истината в очите - руснаците се избъзикаха и с двамата наши ръководители, особено с втория. Едва ли е незаслужено.

156

Дипломатът Борко

преди 6 години

подаръкът от преди години едно хубаво кученце-българче дали не беше един дипломатичен ход на Будката да каже на Москва и Света, че за президент си имахме една разгулена шотладска ругътъ кучкъ

155

Анонимен

преди 6 години

До случаенРуските медии се присмяха, както на борисов така и на радев. Двама клоуни отишли по тодорживковски да се молят на руския владетел. Никой не уважава подлизурковците, затова България е в девета глуха.

154

случаен

преди 6 години

Тоя май нищо не е могъл да договори смислено, за това ***!Президента му виновен пак! Тиквуне, нещо и руснаците ти се смеят, а?

153

Анонимен

преди 6 години

158, щом е така, незабавно бегай да миеш старчески седалки на Албиона!