17

ss

преди 5 години

да бяха им казали на тумбаците че горе в планината има бонус двойна заплата щеше да хукнат без екипировка

16

Анонимен

преди 5 години

рпу ботевград има джип - лада нива, и работи само акумулатора не е добре но пали. пътя до колибите на ябланица е минат с булдозер и се излиза и с малко грайфер дори да е валяло. най-вероятно проблема е бензина - на горе 7-8 кила надолу по инерция

15

Анонимен

преди 5 години

"нямаха джип и седяха с нас и чакахме полицията" ... Полицаите са чакали полицията???

14

Лице

преди 5 години

Защо не са се разделили-***,Защо са отишли у дома сиЗащо никой не търси живияАко Пелов е мъртъвВъпроси много...?

13

Анонимен

преди 5 години

Легенди след дъжд качулка, но полицията ни трябва да се оборудва още и с високо планински дрехи иначе няма как да хваща тез избегали високо в планината. Оставки ще има ли това е по важно и да се назначат повече чистачки те поне са по борбени.

12

Анонимен

преди 5 години

*** принизи цялата държава до нивото си!Абсолютна пародия!

11

друг случай

преди 5 години

Това е навсякъде. С боко сте така. Друг пример личен: Обаждат ми се ало измамници. уговарям си среща с тях, викам икономическа полиция, те идват разказвам всичко и ги моля да засекат телефоните.......Отговорът---ми , те сега шефовете обядват, нека да не ги безпокоим........Е, това полиция ли е ? или сборище от престъпници и тунеядци? След време ги питам , какво стана с ало измамниците, нищо не направихте---Отговорът откъде знаеш? ние работим!

10

Анонимен

преди 5 години

Ааа, сега разбрах. Бегълците не само били облечени подходящо, ами си извикали и джип, да ги прибере. Сигурно вече са имали и бради. А полицаите, освен че са чакали техния си джип, са чакали да им пораснат бради, да не ги познае никой.

9

Анонимен

преди 5 години

"Седяха заедно с нас и чакахме полицията"?!Ами нали уж те са полицията. Дават им цял ден аванс, някой ги предупреждава и ги вземат с джип, какъвто за съжаление полицаите не са имали.

8

Анонимен

преди 5 години

Полицаите съчиняват всякакви небивалици и украсяват историята само и само да изглежда, че едва ли не всичко е било под контрол. Обаче те нищо не направиха и бяха в пълна безтегловност и ако не се бяха застреляли с другият криминоген само щяха да гледат глупаво.

7

Мвр

преди 5 години

Предлагам да се вдигнат заплатите в Мвр и то драстично, според мен това е проблема, обикновенно ако се осерат някъде им вдигаме заплатите....

6

Анонимен

преди 5 години

Ааааа сега загрях. Под "не били облечени подходящо" да се разбира "не могли да си завържат връзките на обувките". Трябва в милицюнерското училище в Пазарджик една година да им преподават само как се връзват връзки на кубинки. И пак половината няма да успеят.

5

Дъртий

преди 5 години

Ба си туй си е направо като по сценарий от "На всеки километър", джандармите винаги пълна пародия. То цялата сага си е за 3-4 серии от прословутия филм. Еле с бягството от панделата, прескедвани от чистачката. Да викнат бат Ламбо за главен герой и сичко ше е 6.

4

.

преди 5 години

Полицията не става за нищо.

3

Анонимен

преди 5 години

Шкембетата са пречили на полицаите да се качат догоре, не облеклото!

2

Димов

преди 5 години

Полицаите не били облечени подходящо като са на работа!!!! Пореден абсурд у нас! Я сега наказание и за тях! Толкова хрантутници са и там на наш гръб... По бански ли ходяг на работа?!?

1

Мишо

преди 5 години

Хахааааа...... дошли полицаи и не били облечени подходящо и нямали джип.....хахахааааааааааааи чакали полицията..хахахааааааааа. Значи селските *** са седели и чоплили семки, докато бегълците са се изнизали.