162

ГЕРБ успешно

преди 5 години

Изпълняват мечтата на правешкия цървулл да ни направят 16 республика...Позор!

161

Юруш на комисионните

преди 5 години

И джобовете на българския данъкоплатец са развързани за вас Теменужке. Докарай и Гинка, че нещо я забравихте последно време и грабете с пълни шепи. Матряла видимо няма против...

160

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 157И какво като се наложи да купувам ток от Турция или Гърция. Лично го предпочитам пред загробването с Белене. Скъпа централа и скъп ток ще идва от там... Спряганите 5к лв на калпак за построяването и минимум 17ст на Кв/час си е обирджийство...

159

Анонимен

преди 5 години

ДОКАТО ВИЕ СЕ ЛАЕТА ЗА ГЛУПОСТИ, ЦЕНИТЕ НА ПЕТРОЛА И ГАЗА ПО СВЕТОВНИТЕ БОРСИ СТАВАТ ВСЕ-ПО-ВИСОКИ.

158

Анонимен

преди 5 години

Ние давчме само мястото и разрешителното за строеж. Всичко друго си е риск на инвеститора. И централата е под държавен контрол.

157

Анонимен

преди 5 години

Инвеститор, а не заем бе кратун.

156

Кратун

преди 5 години

По други сайтове вече пишат за вземане на държавен заем от Русия за построяването на АЕЦ-а. Дали проектът ще е печеливш или не, няма значение, защото заемът ще трябва да се връща. Честито на вас и на децата ви! Както вече писах, за вас само БСП и ГЕРБ на голо, докато се споминете или поумнеете. Което се случи по-рано.

155

Синан

преди 5 години

БРАВО! АФЕРИМ БОРОСОВ МАШШАЛАХ!

154

Ефенди Коритароолу

преди 5 години

ГЕРБ СИ ПОКАЗАХА ЧЕ СА МОСКОВКА РУСКА ПАРТИЯ. ГЕРМАНЦИ - БЯГАЙТЕ ОТ ГЕРБ, ФОНДАЦИИ ''АДНЕНАУЕР'' = БЕГОМ .Всички днешни партии са крила и фракции на БКП...ГЕРБ СА БОРЦИТЕ (СПОРТ И МИЛИЦИЯТА И ГАВАЗИТЕ . БСП = ДС И МУТРИТЕ .ДПС = АГЕНТИТЕ НА ДС И ПОСТАВЕНИТЕ ПАРТИИНИ ЧЛЕНОВЕ - ЮНАЛ ЛЮТВИ, ДУГАН И КО .ЗА ВОЛЕН АГА И КАРАКАЧАНОВ-АГЕНТ ИВАН ОТ ДС. СЕ ЗНА ЧЕ ИМАТ МИНАЛО В МИЛИЦИЯТА, ВОЛЕН Е ХВНАНАТ ДА ИЗНУДВА КОЛЕГА ЗА ФОТОАПАРАТ, И ИСТАВА УХО НА НАРОДНАТА МИЛИТИА.

153

Анонимен

преди 5 години

До 2 години АЕЦ "Белене" може да бъде изградена, заяви в кулоарите на Народното събрание министърът на енергетиката Теменужка Петкова, цитирана от БНР. По думите й до момента имаме четирима кандидати, които са проявили сериозен интерес. Ама как така, нали съвсем доскоро лично шефът й на тая ни убеждаваше как Белене бил само един гьол.

152

ГЕРБераст Соларчик

преди 5 години

Три в едно - от 1 юни поскъпват парно, топла вода и газ"Ще се постараем да вземем справедливо решение, но не можем да променим цени", каза председателят на КЕВР Иван Иванов

151

Анонимен

преди 5 години

България на три морета вече е България на три мутрета

150

Анонимен

преди 5 години

Ако и сега безродниците зорошоиди от жълтите павета попречат да се построи БЕЛЕНЕ, не е далеч времето, когато ще купуваме ток от Гърция и от Турция.

149

ХоХо

преди 5 години

До Анонимен 153Яко са те зомбирали ! ! !

148

Анонимен

преди 5 години

Крадливите гербажии нямат наяждане.Апропо, оня дето пиян уби детето си още ли е минстър?

147

Анонимен

преди 5 години

.......АДМИРАЦИИИ......!!!!!....за ПАРЛАМЕНТА......за ГЕРБ .... и лично за БОЙКО БОРИСОВ!!!!......оставаме ЯДРЕНА ДЪРЖАВА.........!!!!!.......беше ясно ,че с домати и краставици ИКОНОМИКА не се ПРАВИ........!!!!!!.........веднага разливам ЕДНО ГОЛЯМО за МЪДРЕЦИТЕ в ПАРЛАМЕНТА......!!!!!......да ИЛЯДАТ.......

146

Анонимен

преди 5 години

Ако не се построи спешно Белене токът в близко бъдеще ще стане 2 лв за киловат.

145

G

преди 5 години

Белен-Е не Белен-Е пак ще го гризнат децата ни!Но пък ще се купят още вили и А8 и бело по студентски град за някои хора само.Теменужка не я ли хванаха и нея с некои партиен куфар?

144

Анонимен

преди 5 години

Категорично НЕ на АЕЦ. ДА на Белене/концлагера/ за продажни рублофили. Да копаят диги по Дунава.

143

Дупките са ни скъпи

преди 5 години

Реакторите ги купихме за 1,2 милиарда лева. Останалия 1 милиард е за изкопаването на дупката :):) Просто кражба за един милиард до момента.... Това е само актива, да не говорим за разходите. В разходите за консултанти и тн, които не са част от актива е изчезнал поне още един милярд. Така че кражбаааааа.