6

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че ще ни прецакат, това беше целта. Прибирането на камионите на всеки три седмици ще засегне основно България, която е най-отдалечена от големия европейски транспортен пазар. Ние трябваме като евтина работна ръка, не като конкурент. Така се подиграха с България и с обещанието за отпадането на канадските визи срещу подкрепата за търговското споразумение с Канада. Канадците замениха визата с "разрешение за пътуване до Канада", което си е пак виза с друго име - издава се от посолството.

5

Анонимен

преди 5 години

То проблема не е само в ГЕРБ, а и в казионните медии които ги обслужват!Днес информацията се изкривява много повече отколкото през комунизма дори, и аз не вярвах че е възможно, но е факт!

4

Активист на БКП

преди 5 години

Далаверата беше извъртяна още миналата година през август,когато другарят Борисов и Макрон се споразумяха !!!

3

Макрон

преди 5 години

това което е добре за ЕС, не е добре за родните мафиоти. Аз съм твърдо за Макрон и ЕС. Стига спящи в камиона, уриниращи в чаши и кофи, хранещи се в избърсани само със салфетка чинии. Шофьорите живеят като скотове, защото техните работодатели не желаят да им дават европейски заплати. И наш,те управляващи се борят за това унизително, гнусно, нечовешко отношение към родния работник. Навремето съпругата на Саркози се застъпи повече за нашите мед. сестри, сега Макрон-повече за нашите работници.

2

Анонимен

преди 5 години

Глупости на търкалета

1

Анонимен

преди 5 години

Много бързо се радвахте голям кеф да ощетяват шофьорите няма що позор за управляващите в България има само извозващи, жалки лакеи