65

Бай Кольо

преди 5 години

БСП непрекъснато ревяха,че армията била изоставена,а щом вече се отпуснаха пари за модернизация гласуват въздържал се.Тяхната работа е хем сърби,хем боли.

64

Eni4er

преди 5 години

До АнинименLockheed Martin на 2 юни изпрати покана до Турските ВВС да дойдат на 21 този месец за да получат първите 12 бройки Ф-35.Авиобазата в гр Нашата е преустроена и е готова да ги приеме

63

мъка

преди 5 години

руските подметки няма да вземат нищо! за тва бълват змии...

62

Социолог

преди 5 години

Първо минималната пенсия да стане 500 лв .....

61

хохолите капут!

преди 5 години

До пехотинецти си пехотинец-украинец нали

60

Анонимен

преди 5 години

До пехотинецТе са много скъпи, много харчат и с голяма площ на крилата, т.е. хипер видими за радарите.за нас, според мен, е подходящо малкото, пъргаво, евтино и непретенциозно от към писти скандинавско самолетче

59

1

преди 5 години

Ако Каракачанов купи самолети и танкове за армията, аз ще гласувам за него.

58

Eni4er

преди 5 години

Турция се води член на НАТО по искане на Англия през ВСВ!!!Леле що специалисти имало в бг.

57

Анонимен

преди 5 години

А кой какви комисионни ше вземе по случая?

56

Анонимен

преди 5 години

Те милиардите са лесни. Русия ни дължи 4 милиарда за рекет с горивата. Доказано и неотречено от Газпром. Само нашите трябва да си ги поискат. Та не знам кое Европа ви е скапала, при положение че е наляла 30-35 милиарда в България и увеличава парите още. В същото време Русия издевателства над България и ни опразва джобовете постоянно. Ама доста още неадекватници има дето като чуят Русия и се дупят щото били братя. После ревср бедни биле. Как пък Европа не е лоша за другите само за неграмотен бг

55

пехотинец

преди 5 години

Славната Българска Армия трябва да се спре на Юрофайтър Тайфун и да не жали средства! С такива самолети няма никаква възможност руски аероплан да доближи въздушното пространство на България, защото ще бъде разпаднат на съставни ламарини още същата секунда! Да живее България!

54

Парите от КТБ ?

преди 5 години

Намерете 4-те милиарда от КТБ и с тях купете самолети. Сваляте вече 7-*** кожа от гърба на много бедния български народ. Нататък става страшно...

53

Анонимен

преди 5 години

До ЙовоНищо не следиш ти. САЩ ги отряза за Ф-35, защото избързаха и купиха противорекетен щит от Русия, а Турция се води член на НАТО по искане на Англия през ВСВ!!!!Турция няма "право" като член на НАТО да купува от така наречения "враг" да нарушава над 100 пъти въздушното простраство на съседни държави или да обяви война с нас и Гърците!От Клоуна Тръмп само една истина каза на целия свят,че може натисне копчето за заличава на всичко, защото записаното В ООН е само хартиика и нищо повече!

52

Анонимен

преди 5 години

ф-16 е съратник на стареца миг-29, т.е. с ф-16 въобще не би могло да се говори за "модернизиране".

51

Анонимен

преди 5 години

измисленое как от оголелия българин да смъкнат милиарди точно тия дето му скапаха индустрията отрязяхя го от всички енергийни проектидобиват златото му за без пари същото е и с медтаайде честито на най-глупавия народ в европатова и албанците немогат го направиникакви самолети не ни трябват - нужни са тия дето им трябват кинтиа от чий гръб не е важно

50

Анонимен

преди 5 години

Пишете за самолети, а защо не пишете от кой купуваме тези самолети и на кой плащаме.КАТО НЕ ПИШВ АЗ ЩЕ ПИША."НОВИТЕ" СТАРИ САМОЛЕТИ Ф-16 БРАКМИ БРАКУВАНИ ОТ ПОРТУГАЛИЯ!!!!!

49

Йово

преди 5 години

Трента за закупуване на самолети върви от 2004 г. сега ще чакаме още 72 месеца или = 6 години. Тогава бяха заложени "Юрофаитер" "Грипен" "Мираж" и "Ф-16". След 14 години(2018 г.) играчите са същите. През това време Турция купи нови самолети а от миналата година си поръча и 24 бройки F 35 - 5-то поколение изтребители. Ние до като се на умуваме да купим някакви 2-ра ръка самолети 4-то поколение съседите ни ще си поръчват 6-то поколения.

48

Анонимен

преди 5 години

за 16 самолета 3,6 милиарда - повторение на КТБ и сигурността ни няма да мръдне нито сантиметър. Изтребителите ни при една война и сто да са ще бъдат свалени за няколко дни, трябват ни ракетни войски - по-евтино и по-сигурно.

47

Анонимен

преди 5 години

2 МИЛИАРДА - ТИЯ САМОЛЕТИ ВЪВ ВОЙНА НИЩО НЯМА ДА НАПРАВЯТ. зА ТИЯ ПАРИ МОЖЕ ДА СЕ ВЪОРЪЖИМ С АМЕРИКАНСКИ И РУСКИ РАКЕТИ, ТАКА ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА НИ НАПАДНЕ. Примерно Турция ни напада и им правим военните летища на пепел, имат 3000 самолета, ама нито ще има откъде да излетят нито къде да кацнат. Имаме ли стратегия как да сме силни във военно отношение или само да се охарчваме и пак да нямаме отбранителна мощ.

46

До 45

преди 5 години

Да, така е, не споря.Просто дадох пример...Те и при тия 5%, дори разделени на 200-300 души, пак се получава сериозна цифра.