26

Анонимен

преди 5 години

До Бай ИванЕвропа е обречена, особенно Западната част. Тези които пристигат от Азия и Африка се множат със скоростта на светлината. Като зайци. Бог да накаже престъпниците, които съсипаха Германия, Франция, Балканите, цяла Европа е вече ***.

25

Анонимен

преди 5 години

Ами Косово не е в НАТО и освен това там си е люлката на сърбите - православни манастири и сърбоговорящи все още останали там.

24

Бай Иван

преди 5 години

А вкарването на милиони ислямисти в Европа не е проблем ,НАТО го одобрява ,да ви е честит тоя съюз,децата ви ще носят фесове и чaлми след време ;) !!!

23

Анонимен

преди 5 години

Не трябва да има мюсюлмански анклави в Европа. Косово е развъдник на тероризъм, трафик на наркотици, на органи, на всичко. Най-голямата американска база в Европа е в Косово. Великите сили съсипаха Балканите - това им е любимо занимание още от 4-тия кръстоносен поход насам.

22

Анонимен

преди 5 години

Сърбите не ги е страх от Нато,доказаха го 1999 година. Освен това Косово е престъпно създаден анклав бълващ престъпност и тероризъм,и трябва да се унищожи,а тези,които го създадоха и защитават съдени.

21

inatut

преди 5 години

Събретата още имат да сърбат шовинистическата си попарка дето бъркат от време на време.

20

Зозо

преди 5 години

Сръбите ако се водят още по акъла на Путин, накрая ще си останат само в околностите на Белград. Справка скокът на цените на горивата в Русия и Сърбия :)))))))))))))))))))), стачкуващи по улиците!Вучич дето се вика - "*** няма, гайда търси" :))))))))))))))))))))

19

сега

преди 5 години

А какво е това Косово?

18

АПОКАЛИПСИСА

преди 5 години

Евроджендърите си пазят братчетата мусулмани - кръволоци !!!! Мусулманите са вече доста голяма част от джендърско- " амбриажна " Европа , скоро няма да има НАТО и тогава ...... Бог с Нами !!!!

17

Трудовакъ

преди 5 години

"Той казва, че многократно е сравнявал ситуацията например с резолюцията за Йерусалим." Трябва да я сравни с Голанските възвишения, с окупирания бряг на река Йордан и много други подобни случаи. С Крим няма как, той си е руски от 300 г. Хрушчов по конюктурни съображения и в нарушение на конституцията на СССР от 1937 г. го прехвърли от РСФСР на УССР. И двете републики към 1954 г. не са били субекти на международното право, не са били суверенни държави. Такъв беше единствено СССР. А Косово е наше.

16

Анонимен

преди 5 години

демек със Северна Корея ще си имат работа ли?!? Най-силната армия в момента са те... Бай Дончо им се моли за среща и го разиграват вече няколко месеца

15

Анонимен

преди 5 години

Ами да ги пращат тия 1000 човека...щом не им трябват.

14

Анонимен

преди 5 години

Сърбите може да са всякакви, но това което им направиха тогава е престъпно...Да бе мирно седяло не би чудо видяло.

13

Анонимен

преди 5 години

Еврораята се на дигна срещу Сърбия, Македония и Русия. И се свря в кръчмата да удари по една за храброст на скорошния прайд.

12

Анонимен

преди 5 години

Няма да се получи армия на сърбите в Косово.Разума ще вземе връх, над мита , че косово е сръбско.

11

do 11

преди 5 години

На каква основа да ги сравним? Може би на зурлено-цървулано фашистка?

10

Анонимен

преди 5 години

До Makedonama tamu ve ceka ..... P U T I Nпутин е далеч в Азия. Какво стана с името, че гърците чакат? Източна Албания как е :)

9

Victimized

преди 5 години

Косово не е в НАТО, но гореспоменатите го завоюваха в края на миналия век, и е важна точка за разпространението на терористи и наркотици из Европа, за това и не си го дават. Те никога не са зачитали резолюциите на ООН, няма да го направят и сега. Сърбите може да са всякакви, но това което им направиха тогава е престъпно.

8

Анонимен

преди 5 години

Сърбия вън от Косово и....западните покрайнини!!!

7

Makedon

преди 5 години

Opaaaaaaaaaa ............ade pak Bolgarinot ke se bori za NATO.... so Srbite na Dobro Pole ama tamu ve ceka ..... P U T I N ......... AHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA