15

Бате Гойко

преди 6 години

"Ставаме свидетели на друг проблем - работодател използва свой работник. По какъв начин ние защитаваме кадрите в туризма от работодателите им? Това е трагичното в случая. Тук става въпрос за сексуално насилие, а стрелецът е отишъл да се саморазправи", отбеляза още експертът." - абе вие да не падате от небето?

14

Робин Худ

преди 6 години

А другите собственици на казина - които до един са долнопробни, гадни мафиоти - кога и ка?!?!?!?

13

saki

преди 6 години

Неопитен е ,но ще го уважават в затвора. Все пак е убил виден мафиот, заради приятелката си.

12

А бе

преди 6 години

Тя и Троянската война била заради жена,а контролът над Проливите хич не бил важен...Тъй-тъй.Верваме.

11

Бедни срещу богати

преди 6 години

До 6 Приятел, онази е от голямото добрутро не аз! Тя като нагла богата фльорца каза в новините на Нова че "Бедните са убийците и това било за назидание на богатите"! Тежко на България щом богатите хора в България мислят така!

10

Тъжен

преди 6 години

До Дъртий110 % си прав. Но това е държавата ни .... и ние сме си виновни. Освен това имаше свидетели които казаха съвсем друго нещо относно убийството. Първо е убит бизнесмена и после момичето което изобщо не е било в колата. Най-лесното и просто нещо е убийство от ревност ... Родната милиция ни пази.

9

Я па ти...

преди 6 години

До АНОНИМЕН 3 Ех ти ТОМА НЕВЕРНИ. Все конспирация ти се превижда. *** ти не вярваш и че соца си е отишъл, ама е така.

8

Анонимен

преди 6 години

Има ли свидетели на убийството, защо съдът да вярва на думите на някой който смята за убиец нема такава държава.

7

Така е

преди 6 години

Те това ДО 20г. умирисва цялата "правосъдна" система. Защо не е заковано за предумишлено убийство 20г.? Да , ама тогава няма да има нужда от адвокати.

6

Дъртий

преди 6 години

Значи за разстреляна милиционерска щерка може да разкриете извършителя за по-малко от 12 часа, а за убитите обикновени хора никакъв шанс за разкриваемост?!

5

123

преди 6 години

До Бедни срещу богатиЧе кое му елошото, нали сте комунисти или сте комунисти само като крадете. Да ги тепат такива и със и без повод. Има предостатъчно причини така или иначе.

4

123

преди 6 години

Търсят се още хора, за да натъманят "истината". Моля ви се.

3

Бедни срещу богати

преди 6 години

Онази русата нагла фльорца която в ефира на Нова тв каза че убийството е за назидание на богатите хора задържана ли е в полицията за пропаганда и подтикване към гражданска война БЕДНИ - БОГАТИ!

2

АНОНИМЕН

преди 6 години

Да се чуди човек имаме ли полиция или нямаме? Как в този курорт преди години не намериха убииците на братя Георги и Васко Илиеви , а сега го намериха за няколко часа?Да не го хванаха това момче за изкупителна жертва , та даже и ревност откриха в мотива?За десетки показни знакови убийства и до днес убийците се търсят.

1

Анонимен

преди 6 години

собственик на игрални зали + дъщеря на полицейски шеф???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!