160

ИМПЕРАТОРА

преди 6 години

Путин го каза ясно на Макрон- не се бойте , ще помогнем !!!!

159

Антон

преди 6 години

Как, .. на къде ще тръгне Европа ? Ще тръгне към Алах Акбар. Едно време баба казваше, че общото и кучетата не го искали.От общото най много се краде .

158

сара

преди 6 години

Дойде време след доволното потриване на ръце от разпадането на СССР да го последват.

157

Факт!

преди 6 години

Е що да са мързеливи италианците и другите.Как да се хранят като немците са окупирали другите и не пускат никой да си продава стоките от кво да се хранят ясно е че ще фалират.Алфа Ромео примерно правят добри нови модели.Но германците чрез медии и други облъчват че други коли не стават освен техните.Това пречи на италианци французи и всички останали.Ясно е че ще се разпадне съюза не може само едни да са окупирали и да харчат всичко а другите да гледат само.

156

Киро Х

преди 6 години

До 123: Юдомасоните-ционисти целят да превърнат Европа в гето. Затова е и оганизираното от тях мигрантско нашествие. Само Русия им пречи за да контролират целия свят.++++++++++++++Батка, Русия им пречеШЕ да го правят, но юдеомасоните-ционисти управляват Русия от 1917г. насам, когато с милиарди долари свалиха и убиха царя и направиха преврат! Справка: Ленин, Троцки, Сталин, Ягода, Яков Шварц, Натан Шаранский- все последователи на Талмуда и Хершал Леви Мардухай, известен още като Карл Маркс!

155

Жан Виденов

преди 6 години

ПУСТАНАК - МАЛЕЙУМНИКО ГЛУППЕЕВ, ....ИТАЛИЯ Е ОТ ОРИГИНАЛНИТЕ 6 ШЕСТ ОСНОВАТЕЛЯ НА Е.С. ,ОТ 1957 Г. - ОРИГИНАЛЕН ЧЛЕН-ОСНОВАТЕЛ С РИМСКИЯ ДОГОВОР, И ПОСЛЕ ДОГОВОРА ЗА СТОМАНА, ВЪГЛИЩА И ДРУГИ ЕЛЕМЕНТИ .6 СТРАНИ-ОСНОВАТЕЛИ НА Е.И.О = ЕВРОПЕЙСКАТА ИКОНОМИЧЕСКА ОБЩНОСТ - ФРАНЦИЯ, ИТАЛИЯ, ФРГ (ЗАПАДНА ГЕРМАНИЯ ), БЕ -- НЕ -- ЛЮКС = БЕЛГИЕ, ХОЛЛАНДИЕ, ЛЮКСЕМБУРГ .

154

Американ

преди 6 години

До 177Значи да хрантиш навлеци, които те бомбят и е.т жените ти, като същевременно се чудиш какви още нови сексуални отклонения да изобретиш и озакониш са "чест, свобода и независимост" !? Мерси, на е за нас! Ще си преизберем Тръмп.

153

123

преди 6 години

Юдомасоните-ционисти целят да превърнат Европа в гето. Затова е и оганизираното от тях мигрантско нашествие. Само Русия им пречи за да контролират целия свят.

152

Пустиняк

преди 6 години

Най-големите търтеи в Европа, се оказаха най-големите критици. Италианчовците, гърчулята, вишеградците, да не говорим за нашите кратуни. Пък и всичките тия, които са на хранилка в ЕС, почват да се мазнят на рАснаците. Колко нагъл трябва да си, десетилетия да точиш еврофондове, с които си захранваш мафията, както италианчовците, а после да се правиш на отворен. Палячовци! Затова, все повече се убеждавам, че ЕС трябва да се стесни до границите от създаването си, и без жабарите.

151

Додо

преди 6 години

Ставащото в Италия е от огромно значение за всеки, който се надява да има надежда за оцеляването на нашата християнска цивилизация! Точно както постъпиха, а и продължават да постъпват с Тръмп, Естаблишмента (Соросoиднитe Елити) се опитва да представи абсолютно всичко, което се случва там като негативно, хаотично и черно! Но, Италия стана надежда и лъч светлина за останалите европейци, и точно това кара Елитите да бъдат ужасени!

150

Анонимен

преди 6 години

Европа е сред последните "бастиони" на ценностите, които значат чест, свобода и независимост на човека! Вярвам, че ще ги запази, въпреки изкуфелият старец, който работи в полза на Китай и Русия... А Русия би трябвало да се страхува най-много от Китай....

149

Анонимен

преди 6 години

Ценностите тръгнаха надолу.. Не само в Европа.

148

Анонимен

преди 6 години

Ако Европа си е научила уроците от историята и ако в Европа няма продажни политици като у нас, има шанс да се избегне още една голяма война, която се готви в САЩ. Всички знаете какви средства се отпускат на Полша и страните граничещи около Русия с цел въоражаване и нова война, този път ядрена с Русия. В САЩ са си направили сметката, че може да свалят повечето от ракетите насочени към тяхната територия но това не важи за Европа. Тук се готви новата касапница с цел очистване на дълговете на САЩ.

147

ко

преди 6 години

ЕС се кани да се разширява и икономически и териториално.И най вероятно ще успее.

146

Факт!

преди 6 години

До АнонименДа то за тва Германия пълна с поляци.Все едно Япония да се напълни с китайци.Га ше стане тва?

145

Анонимен

преди 6 години

Абе ако не беше Европа - сега младите щяха да са си в България!!! И да не знаят, че има заплати над 1000лв :D :D :D Всеки пазар е добре дошъл... но айде първо да задоволим европейския, че е по-платежоспособен - пък после руския! Търговското ни салдо с Германия вече е положително - тоест изнасяме за Германия повече от колкото внасяме :) Та така с лошата Германия...

144

Анонимен

преди 6 години

Само да ви кажа, че немците и поляците се мразят супер много. Някой ден пак ще има война, просто тия не могат да се дишат. Олио и вода не се смесват.

143

Анонимен

преди 6 години

Между Германия и Полша има огромна ненавист. Някой ден отново ще има война между тия. Където е текло пак ще тече. Обаче поляците са *** и вместо да се съюзят с Русия пак ще ядът пердаха.

142

sd

преди 6 години

като ви гледам какви *** сте тези дето пишете по-долу....

141

Анонимен

преди 6 години

Принципно е така. Германия вече е достатъчно мощна икономически да сгази Европа военно, но това което ги спира е, че Франция и Великобритания имат ядрени бомби. Затова залагат на икономическа доминация и смазване на икономиките на останалите. Немците си мечтаят да си върнат Померания и Силезия от Полша. Навремето чичко Сталин депортира 13 милиона немци от тези територии. А и Германия е малка по територия, 80 милиона живеят на площ колкото Румъния.. и с тези бежанци.. пренаселени са.