51

Анонимен

преди 6 години

Отново се поправям - Гео Милев нарича спортистите фашисти, но това не са ли споделени възгледи от всички комунисти?И да, особено последователите на Боян Петров и Алеко Константинов бива да се засегнат от неговите писания. Гео Милев мрази софиянци, които обичат групово да се качват на Витоша.Гео Милев - Олимпиада (Спорт, култура и фашизъм)

50

чичо Гошо

преди 6 години

Големио клип,зализана ку...я се въргаля върху *** сикаджийски мутрафон!

49

?

преди 6 години

Авторските права на Вапцаров били изтекли?!?..И сега всеки квартален *** може да се гаври както си иска?Къде е държавата тук да защити националното си богатство..

48

vipgast

преди 6 години

до 42. който твърди, чеВапцаров нарирча всички, които се занимават със спорт фашисти.'. дано само не казал, че е против боян петров, че xомосексуалните napаво ще онаниpат на гроба му... хахахаа

47

Поручик Ржевски

преди 6 години

Така значи, викаш за Лили Иванова нема проблем да го изпее.Я да видим как си с логиката.Формулирай ми закон, който би предотвратил тази случка с Антонина.Жокер - в един закон нямаш право да изреждаш за кои имена може и за кои - не.

46

Анонимен

преди 6 години

До 45,Прощавайте, сгреших. Не Вапцаров, а Гео Милев нарича всички спортисти фашисти.

45

Анонимен

преди 6 години

Преди няколко дни попаднах на този клип съвсем случайно. Абе слушам, слушам, нещо ми познато, после се усетих какво пее мииндилката и направо ми щръкна косата, ама буквално. След това помислих и реших, че при цялата мерзост на клипчето, чалга - феновете едва ли ще имат друг досег с творчеството на Вапцаров. Поне ще научат текста на стихотворението.

44

Анонимен

преди 6 години

Лили Иванова е комунистическа певица, а това е чалга.

43

до Поручик Ржевски

преди 6 години

...Ако го беше изпяла Лили Иванова немаше да има никакъв проблем....___Така е.И някой рокаджия да го беше изпял пак нямаше да е проблем.Защото мизиката по която пее Лили Иванова не е чалга,а рока е единствения стил който си кореспондира с такава поезия.Проблемът е че тази певачка пее на ориенталски ритми и клипа е вулгарен.Подигравка е но няма мозъчни гънки за да го проумее.

42

vipgast

преди 6 години

до 42. цитат молим ви! къдя го е каъал това, което вие така словоблудно твърдите!

41

Анонимен

преди 6 години

интересно що ФК Левски ви вади очите, ами колко знайни и незнайни Ботев-и има??? едно е спортен клуб, който в нормалните държави възпитава и членовете/екипа му са достойни хора, при цяла държава чалга, спортът какъв да е? най- логично беше да посегнат на поезията... учебниците в училище ни учат за мирно османско присъствие, Левски, Ботев, Волов, Бенковски, Каравелов вече са т.е.росисти рушащи османската държава... закривай!!!

40

Анонимен

преди 6 години

Интересен подход към децата :)Аз леко мога да им помогна като им дам идея :)Накарайте оня дребния чмор Криско да го иЗцвили и на другия ден ще го чуите от устата на всяко дете !

39

Анонимен

преди 6 години

Вапцаров нарирча всички, които се занимават със спорт фашисти. Този е толкова ненормален, че дори и неговите собствени комунисти щяха да го убият.

38

Анонимен

преди 6 години

Пошлостта напредва господа съдебни заседатели. и то с бързи темпове.

37

vipgast

преди 6 години

в текста на поета без китара има голема доза еротика в сънищата. има надежда за вярност и след смъртта. напразна надежда. както е в живота. което поетът е знаел, но не се е отказал от идеите си, нито от смъртта, която е предвидил в стиховете си. но да направим и забележката, че поета е бил убит заради идеите си, а не заради неплатени сметки... по консумация на дрога и силиконови сметки. хахахааа...

36

Анонимен

преди 6 години

Целта на тази т.нар Антонина е постигната - вече почти всеки пише и говори за нейната простотия. А тя е целяла точно това - да добие известност, защото с нейния "талант" досега никой не я беше забелязал. И аз чух за нея едва преди няколко дни (не слушам чалга, понеже е музика за по-просто мислещите). Ако спрете да давата гласност на подобни "певачки", ще бъде много по-добре за нашата култура. А и знаете, че за да станат известни тук, певачките не успяват с пеене, а с други дейност :)

35

Поручик Ржевски

преди 6 години

Ако го беше изпяла Лили Иванова немаше да има никакъв проблем.Но понеже го е изпяла Антонина, вече ще ревем до небесата. Много хора реват, за да ги помислят за ентелектуалци борещи се против чалгата.И тази Цвета шефката на парламента няма представа Африка дали е континент или държава обаче сега е потресена.Ай да ви се не знае и лицемерието.Дай да видим Цветке, калинке гербава, как точно ще формулираш закон който забранява Вапцаров в чалгата?

34

Батман

преди 6 години

Абе какво са тръгнали да се възмущават? Почти съм сигурен че едно 95 процента не знаят стихотворението на кой е и някой им казал и сега големи защитници. От друга стана днешната младеж не чете и това е един друг начин да се заинтересуват на кой е, пък може да попрочетат нещо.

33

до гуню

преди 6 години

Ако беше платен от Русия нямаше да го издържа жена му. Той просто е вярвал в този строй и се е борил за тази идеята. Говорим за убеждение - всеки има право на собствено мнение. А историята познава много велики творци, които са си били мизерници, признати след смъртта им. Но какъвто и да е бил, не смятам, че заслужава тази гавра с творчеството му....

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31Разликата е че Антонина използа ориенталска музика а Епизод използват рок музика.