29

Анонимен

преди 6 години

Търся инженер с 5 изика. Заплащъне 700 лева може и бонус 50 лева за кобре свършина работъ.

28

Чалгарин дудаев

преди 6 години

Какви елитни бизнесмени има бг .борисов е пример.радев двойник.нека си натрапват парите вьв продавалник.ком нинова и тя си е отворила баналните бузи

27

Анонимен

преди 6 години

Обаче всеки новоизпечен бизнесмен се вози в дебела кола, набива парите в някоя къща тип селска прогимназия и демонстрира богатство. Не мога да ги мисля. На мен като ми трябва нещо - набавям си го. Ако им трябват хора, ще си ги намерят. Както държавата ни е деградирала тотално, така и бизнеса ни. Малкото фирми, които плащат нормално, не са български.

26

Анонимен

преди 6 години

отива един на интервю за работа:-ще започна работа ако ми давате 1000 лв месечно.-добре , ще ви зачисля и една секретарка , служ. автомобил и ще сте на бюро.-шегувате се ?-вие започнахте пръв.

25

Анонимен

преди 6 години

Отивам на морето и ще обират чужденците защото ще карам такси.

24

Тео

преди 6 години

С текущите цени в България, които са съизмерими с ВСИЧКИ западни държави, реална заплата за спокойно съществуване в града, където едно семейство е необходимо да купува стоки а не става със собствено производство е около 3000 лева нето. Който ми даде тези пари + гаранция за следващите 10 години + уважение и достойна съвместна работа - веднага се отказвам от 9000 лв. бруто, които получавам в Германия!

23

scbg

преди 6 години

Изберете произволен град и вижте заплата за стр. инженер, после в същия град вижте заплатите за шофьор на бетоновоз, на касиерка е хипермаркет, на фаянсаджия и т.н... Предполагам и в другите инж.специалности е същото - интелектуалния труд НЕ се цени... затова търсете.

22

Анонимен

преди 6 години

Днес БГ...Пак полюцииФантазииДокога?

21

Анонимен

преди 6 години

Предлагам да закриваме държавата и на всеки човек да дедем по няколко милиона и да си живее с тях в чужбина. Изберете ме за президент.

20

Анонимен

преди 6 години

Проблема на БГ т.нар бизнес е пазарната икономика. Както стоките им имат цена, така и работната ръка. Мен не ме устрои цената, която ми предлагаха и предпочетох да си продам труда навън. Това не беше единствената причина естествено, но едната от основните.

19

драги бизнисмени

преди 6 години

мотивацията за работа идва от спокоен живот , не да мислиш с тая заплата кво да платиш по напред

18

Иска

преди 6 години

Ама нищо не дава. А робите са на привършване.

17

До Варненец

преди 6 години

Вярваме.Не само във Варна е така.Те са обучавани по времето на соца - давай на човек такава заплата, че да не умре от глад, но да бъде затрупан с битови проблеми и да си брои стотинките! В такова положение, и най-умният и свободолюбивият постепенно губи желание за борба и кариерно развитие. Основната му цел е да оцелее и, ако е възможно, да си създаде семейство, за да не е сам. Постепенно се отчайва, минавайки 40 г. като несемеен, а който има дете, става още по-покорен и предвидим.

16

Анонимен

преди 6 години

Българския бизнес се управлява по грешен начин. Трябва за всяко нещо да има човек. В България един човек прави няколко работи а за това трябва поне още един. От това страдат клиентите.

15

Yellow stone

преди 6 години

Kat iskat, da si kupat... v molovete ban, unesese, oone, beseka ima mnogo...prodavat gi na ton kato bg jito, bg soda, bg cement, bg gips, bg darvo, bg jiliazu, bg kabel, bg pisak, bg mramor, bg kamenni tikli, bg granit, bg echemik, bg gips, bg perlit, bg zlato...

14

Анонимен

преди 6 години

Я ги питайте тия т.н. бизнесмени кой дава заплата над 1000лв. Никой нали :)

13

aaa

преди 6 години

Пет пари не давам какво искал или казал бизнеса.На 45 год. съм. Цял живот съм работил и живял в България имам и образование и квалификация и 20 год.трудов стаж.Още малко ще потрая и хващам самолета...

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Децата на бизнесмените са мениджъри и трудно се работи с такива хора.

11

Анонимен

преди 6 години

и азе станах икунумист . вече имам вишу,бакалавър - 'бизнес администрация и предприемачество' - уааааауууу. отворен съм за оферти ! изисквания - поне 3 000, служ.-автомобил,телефон,и плаващо работно време. благодаря.

10

Анонимен

преди 6 години

довършвам заглавието за щенето на бизнеса ... да се спукват от работа а той да не им плаща а само да им обещава че някога ще им плати.