66

Анонимен

преди 6 години

Хора проумейто го един път завинаги,че в България парламента е изграден от класни бандити(БСП,ГЕРБ,ДПС,НАЦИОНАЛИСТИ-РУСОФИЛИ,)това са доказани престъпници с висящи дела.Грабежи след грабежи за милиарди и се не спират.А КОЛКО Е ЛЕСНО ДА ГИ СПРЕТЕ,САМО ТРЯБВА ДА ОТИДЕТЕ ДО УРНАТА И ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

65

Анонимен

преди 6 години

румънците що дръпнаха пред нас, щото вместо да се занимават с измислени руски проекти и да трошат милиарди $ за тях, почнаха да изследват земите си за природни ресурси, е резултата е видим от 2016 г вече потребяват изцяло собствена газ и дават 0 $ на крадливите руснаци

64

Петко Войвода

преди 6 години

Бойко да му купи риза на Путин и му набере китка здравец и му целува ръкаАМИН!

63

66

преди 6 години

Аз ще гласувам за " ДА и ПО-демократична България." След това ще гласувам за " Най- демократична България " и на новобългарски за " Super Extra демократична България "

62

Анонимен

преди 6 години

Само пропаднали политици като българските, могат да слугуват на пропаднала държава като Русия.

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 67И ти руска *** се готви за изхвърляне. Вас ви гонят от всякъде. Току що става известно, че Ким Чен Ун е отменил визитата на наркобарона Лавров в Пхенян планирана за утре. Това е предизвикало тих бяс сред руския елит. Не могат да плюят срещу корейския неблагодарник защото по този начин ще затъмнят фалшивото величие на Русия, на която всеки се подиграва с изключение на България.

60

Анонимен

преди 6 години

аз незнам какво още трябва да се случи, та да проумеят наще политици че с руснаци бизнес не се прави, колко още милиарди трябва да загубим?

59

Степан

преди 6 години

България е руска, Крим е руски, свикнахте ли? Курица не птица, Болгария не заграница! Добре дошли отново в нашата сфера на влияние :) ЕС е гейски съюз, време е Русия да притисне България за референдум за излизане от НАТО/ЕС! Кат Русия няма втора, тъй велика на света! Горд съм, че съм руснак! Българите са наши братя малоруси!

58

Анонимен

преди 6 години

До Руско робствоПрез турско иго българите са били свободни да ходят по света, да учат, да правят бизнес, да имат магазини, собственост.През руското робство бяхме в затвор, без собственост, без бизнес, без право да излезеш от държавата, без собствени стедства за производство.Няма по-лошо от руското робство!Питайте бившите соц републикиТОЧНО ТАКА Е - ТОВА Е САМАТА НЕОПРОВЕРЖИМА ИСТИНА, КОЛКОТО И ДА НЕ СЕ ХАРЕСВА НА т ролчетата

57

Анонимен

преди 6 години

Евросифилистиците се нервират.

56

64

преди 6 години

Кое е най-голямото перо в бюджета на РъБъ?

55

Анонимен

преди 6 години

До до 45По твоето изказване ти си собственост но Москва и за кого скачаш е напълно известно.

54

Писна ми

преди 6 години

Руските *** и политици-национални предатери не могат да живеят без данък Русия. *** сън не го хващаше докато не отиде да врътне една на Пу ткин. Заробващи проекти, чиято цел е политическа, а икономическа изгода НЯМА. И децата ви ще плащат масрафа на свирк***джиите-рублофили. Виня и Меркел-изфирясала патица, която за да се репчи на САЩ отиде при Жужо и даде зелена светлина на нашите кoмунета!

53

до 45

преди 6 години

Прегледайте постъпленията в държавния ви бюджет и тогава пишете за лукойл? И още нещо, по изказването на незнам си кой, лукойл била собственост на ротшилд. Така, че срещу кого скачате не е известно.

52

Чоко

преди 6 години

В България не е осквернен нито един паметник на загинал за Освобождението руски войник. Цапат се Съветски паметници за които няма никакво основание да продължават да стоят на наша земя. Нито един войник от Червената Армия не е загинал на територията на България с изключение на доста мародери разстреляни от същата тази Червена Армия. Тези паметници трябва най-бързо да се демонтират и изхвърлят.

51

Архангел Псувнаил

преди 6 години

Б.Б. за пореден път доказа че е колосално куха тииква, фурнаджийска лопата и платена жрица от околовръстното, регион Банкя.

50

Анонимен

преди 6 години

Борисов премахна две български посреднически фирми които вдигаха цената на газта у нас - фирми на Р. Овч и Огнянов.Но остават още две - на Дончев!Те крадат пари и го правят за Русия!

49

Анонимен

преди 6 години

Кой преговяря с васали? Напълно ненужно унижение за България от страна на Русия. Това е целта на привикването на Борисов в Москва. Ще накарат европейския премиер да чака няколко часа в чакалнята на Путин, докато началника си оправи ботокса и си лакира ноктите, след което началството ще приеме Борисов за 3 минути и с това ще приключи великата мисия по подгъзуване и омилкване около Москва. По същият сценарий мина и срещата на Радев с Путин.

48

Анонимен

преди 6 години

Ние винаги сме си плащали всичко от Русия, дори на тройни цени!Нищо не искаме даром, а само на нормални цени.Но русия е свикнала да ограбва когото може- вижте всичките и съседи!

47

Анонимен

преди 6 години

Цената в бългсрия се вдига изкуствено. Първо през оВшоркии и после от акциза . 30 години не разбрахте ли схемата. Колкото по голяма е цената на влизане толкова повече акциз се слага. Обаче този акциз идва върху вас накрая. Двоен удар .