34

П.Петров

преди 5 години

Като ще говорим за морал, етика, професионален морален кодекс, хайде да обсъдим въпроса, колко човешки генетичен материал е изяло лицето Гери Дончева, за да получи професионално развитие и позиция в националния ефир?Какви са моралните устои на българската журналистика, която мълчаливо се съгласява да преглътне принципа за обективно отразяване на истината и събитията, в името на редовната заплата от ръцете на червената мутро-олигархия и изобщо има ли морално право да говори за морал?

33

Анонимен

преди 5 години

Оф кой знай какво станало. Влезте в една чалготека вечерта и гледайте "извадката" на обществото ти.

32

Анонимен

преди 5 години

На мен ми писна от това бг журналистиката да се превръща в махленска журналистика.Миналата година от господарите на ефира засенеха хомо секс с един свещенник.Тази година критекуват една учителка която си танцува. Жената е отишла на заведение.Все се намират с някого да се захванат и да претендират, че този човек е грешен въпреки, че този човек ненарушава закона. Щом няма нарушение на законо темата в това шоу е излишна.

31

Анонимен

преди 5 години

Тези демократични човешки останки не правят общество, обществото има посока и я следва, знае откъде идва и накъде отива. На тия единствената цел в живота е да се напият като диви прaсета и да си покажат ***.

30

Анонимен

преди 5 години

Искам многократно да осъществя поллов контакт с дамата Дончева от видеото, а ти ако искай ме наричай гражданин на содом и гонор и си души смоко.

29

Анонимен

преди 5 години

Рузките тролчета пишат и за и против, и после обвиняват българите в нисък морал. Я си вижте кафе Еверест в Имск какво предлага.

28

Демократ

преди 5 години

Днес благодарение на САЩ и президента Тръмп, които ни освободиха от комунизъма имаме свободата и правoто да си крадеме, да търсим на баницата мекото, да вървим по пътя на цинизъма, лъжата, корупцията, измамата апатията и този на Содом и Гомор да живее САЩ. Комунизъм, труд, достойнство, морал, честност - никога повече.

27

Анонимен

преди 5 години

Браво на учителката, на 58год. се забавлява и танцува, животът продължава и след 50те.

26

Анонимен

преди 5 години

Аз като бях ученик имахме една такава учителка. Ама беше млада скоро завършила и прилично хубава. Преподаваше в 11 и 12 клас. Точно където момчета вече стават на мъже.Всички тайно си мечтаеха да я любят. А и тя редовно правеше такива намеци, но само за да ни дразни знаейки че ние нищо не можехме да направим защото мъжа и също беше учител във същото училище. Хаха. Заплетена работа.

25

Анонимен

преди 5 години

Я питайте някой курсант от Шумен. Легенди ще ви разказват за студентките педагози. То и аз мога, ама ще ме блокират вовеки.

24

Гогата

преди 5 години

Образованието в България : Хора на Валидол обучават хора на "екстази"...!

23

П.Петров

преди 5 години

До Родител 20Прати си децата в манастир, като не искаш децата ти да ги обучават нормални хора с недостатъци и човешки слабости!

22

...

преди 5 години

Значи ОПРАВДАВАМ учителката поради:1.Това е ИЗВЪН училището и в НЕ РАБОТНО ВРЕМЕ!2.Всичките моралисти тука са въртели повече ГИБЕЦИ, че и ДРУГИ неща отколкото тая учителка, но сега разбираш ли зели да ми четът морал! Ай сиктир, аз от к.ви морал не ща!3.Коментаторката Дончева дето уж е от "елита" на БГ, та тя баш е извъртяла толкоз дудуци и кавалчета на ИЗВЕСТНИ БГ "БИЗНЕСМЕНИ",че и Чичолина би се засрамила от бройката им, ама сега седнала АКЪЛ да ми ДАВА, кое как се не се правило! Ай да ви...

21

Анонимен

преди 5 години

Общество, такова няма, прекрасната демокрация ни дава свободата да правим каквото си искаме, заврете си моралните възгледи знаетe къде демокрацията е най-съвршената система. Ще си показваме циците и задниците колкото си искаме да живее САЩ и селфито.

20

П.Петров

преди 5 години

Хайде стига лицемерие и морализиране!Абитуриентите са пълнолетни! Какво прави човек в свободното си време, стига да не нарушава законът и да не се отразява на професионализма в работата му, си е лично негова работа!Единственото престъпно в случая е, да се нарушава правото на личен живот и публикуването на лична информация без разрешение! Прокуратурата да се самосезира, защото престъплението е факт!

19

Родител

преди 5 години

Към защитниците на "палавите" учителки - ей такива да учат дъщерите ви дано...

18

koko

преди 5 години

Този примитивен курвуляк със селските цици,дава мнение,,,пардон,изразява мнение,муьаьаьаьаьаьь.

17

Велизарий

преди 5 години

Абе Българи, полудяхте ли да съдите и обиждате учителката? Не тя се изложи, а тези простаци , злобни , неграмотни сеирджии дето снимали!??? Срамът е за тях!!!Същите тези са и ученици, но НЕ СА НАУЧИЛИ НИЩО! Жената е била много добър педагог и добра учителка, е напила се била и танцувала?? Вместо да я изведат учениците, те снимат и даже се хилят у фейсбуко! Абе нещастници, тя си тръгна, но Вие ще си останете простаци , злобни , неграмотни и в живота! А тя ще си остане учителка! Срам за Вас.

16

Анонимен

преди 5 години

какво им е на учителките не разбрах ? Ми хубави момичета , ако и са истински учителки , еми супер ! Писна ми да гледам бабички и дъртофелници сложени по партийна линия да дават акъл ! Така беше при нас навремето ...най младото беше 50 годишно , злобно и се гордееше с медалите си ! Изродщина!

15

Анонимен

преди 5 години

В Русия сигурно е нормално, тук не е!