37

Ганьо

преди 6 години

Клечките за уши ОК. Само не знам кога ЕС ще наложи забрана на българската простотия. 90% ни е приноса в световната простотия.

36

Анонимен

преди 6 години

Още малко и ЕС ще успее да достигне нивото на Живковия комунизъм от 1980г.При комунизма пластмаси почти не се използваха. Храните и напитките задължително бяха във стъклени или хартиени опаковки. Нямаше чаши и прибори за еднократна употреба.Пластмасата и полиетилена дойдоха със демокрацията.

35

Пешо Морския

преди 6 години

Е, хубава работа. Какво става сега с любимите ми кебапчета и картофкки в тарелка. Спряхте ни шкембето и ракията, сега в тарелките ни се огледахте. Накрая само Макдоналдс и КФС ще останат.

34

Д

преди 6 години

Разбира се, че много продукти за широка употреба са сред замърсителите на околната среда, но в статията много точно е посочено защо точно тези продукти са в списъка на забранените: Изделията, предложени за забрана, съставляват 70 процента от отпадъците, които задръстват световните океани.

33

Аз

преди 6 години

Ами презервативите? Шезлонгите от пластмаса? Ами забравили са детските играчки, топките, гуменките, ами производството на ватомобилни гуми как замърсява божеее. Спираме гумите за автомобили и велосипедни такива.... и т.н. и т.н. и като си говорим за замърсяване... ако страните от ЕС наистина го спазват какво остава за останалите континенти, имам чувството че някой там в Брюксел се е затворил в кабинета си и се кефи на това какви *** идеи прокарва. Нещо е збъркана цялата история!

32

kukla

преди 6 години

Може и да има положителен ефект от забраната за пластмаси. Едно време се редяхме на опашки с канчета, да ни налеят прясно или кисело мляко. Докато чакаш на опашка можеш да си поговориш с комшийките, завързват се запознанстна. После миехме стъклени буркани. Или переш здравите памучни много издръжливи чанти. Създава се желание за труд у жената. Така малко да се повъзроди желанието на хората да общуват. Иначе сега е всичко много изкуствено, всеки сам за себе си. Високо развито егоистично общество.

31

Анонимен

преди 6 години

е като ги забранят в ес ще ги внасят у нас от турция, тъпо седларов. И нищо няма да се промени с клечки и сламки. а да видим как ще забранят бутилки туби и опаковки на кроасани дъвки вафли и т.н. Поредната евроизгъзица. Питаха ли колко са щастливи грипосаните кокошки кога трябваше ги изтребят наред?ей такива ми ти ценности

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен ЕЙ , ПОРЕДНИЯТ .....КОЙТО ИЗГЛЕЖДА НЕ СЕ СМЯТА ЗА БЪЛГАРЧЕ. А ПЪК АКО Е, НЯМАМ ДУМИ.

29

Анонимен

преди 6 години

За *** екологията и природата не е важна. Важното е да плюе всичко, което идва от ЕС , независимо дали едобро или лошо. И да употреби думата джендър минимум 300 пъти днеска, за да се почувства мъж

28

Анонимен

преди 6 години

Бългapaците до двайсе години нема да ги има! Това е добра и правилна перспектива!

27

Анонимен

преди 6 години

Добре де, забранявайтв, но да не се забравя, че страшно много стоки ще се оскъпят и всичко ще рефлектира върху хората. Първо намерете алтернативата, а после забранявайте. С какво ще се замени пластмасата например? Пак разходи за рециклиране, пак оскъпяване. Както винаги каруцата е преди коня.

26

ВасилийПростакоубиец

преди 6 години

А най-големите бoклyци вyлгaрите кога

25

Rado

преди 6 години

Време е да забраним ЕС

24

Анонимен

преди 6 години

??? Какъв ви е проблемът в това неща, които се изхвърлят буквално секунди след употреба (бъркалки) да се правят от разграждащи се материали, а не от пластмаса? Или да си купиш и носиш една чаша-термос, вместо да правиш *** от 365 пластмасови чашки на година само за кафето отвън? Плаж с употребявани клечки за уши - идилия, държавата виновна. Когато ЕС направи нещо смислено срещу това, ЕС виновен. Е, какво искате?

23

Анонимен

преди 6 години

А дотогава ние знае кое нямането и изкараното по добре от вас щом някои си купуват коли за 30000 лева честити да са им те са по кадърни от другите жалките ми бедняци

22

Анонимен

преди 6 години

Добре че не виждат свестните хора а виждат сметкажиите това времето на тия в тоя град краи няма те са вечни те са с ново премодерно вип персона ние обикновенните никои не го интересува интередуват ги кръчми и дискотеки а това е истината в ловеч кои къде пил и се присмял подиграл бъдете весели

21

Анонимен

преди 6 години

Още малко и ще ни забранят и да мислим тоя европеиски съюз нее за глупости но ако така я карат всеки ден скоро ще влезем в гинес като ония всички били изкарали всички били заедно нямаме пари в ловеч а акъла дее на луната

20

Анонимен

преди 6 години

И какво разрешава ес да живеят всички недърници щастливо а дано се радват

19

Анонимен

преди 6 години

ЛЕКАРСТВАТА В ТОАЛЕТНАТА!

18

Рисский

преди 6 години

Скоро ще забранят тоалетната хартия......Ама ть ещо ползуеш туалетний папир?Нет ли там у вас русофильй?