21

Гробкопач

преди 6 години

До БСП пак загубиБСП де факто е спечелила вота, защото не е вкарвала през задната вратичка изборни туристи, т.е. купен вот, докаран с автобуси. А това уж бе подсъдно.

20

БСП пак загуби

преди 6 години

БСП пак загуби поредните избори от ГЕРБ за последните 10 години. Защо ли не се учудвам... Да е жива и здрава ***, докато тя управлява БСП така ще бъде. Въпросът е дали това е добре за България ?

19

Гробкопач

преди 6 години

27 гласа са истински резилз а Цветанов, ГЕРБ все по-трудно печели избори и накрая ще ги загуби. Трябва да се има и впредвид, че тия 27 гласа са чист купен вот. Ако се махнат, изборите ще са на кантар и ще трябва да се броят бюлетина по бюлетина. БСП, ако държи на себе си, като партия, и на хората, гласували за нея в Галиче, не трябва да признава вота, по никакъв начин, иначе олеква.

18

ognyanz

преди 6 години

Герб за пореден път показаха, че могат да манипулират избори. Сега и да се нищи кой е отворил задния вход за да гласуват изборни туристи, едва ли ще касират изборите.

17

Анонимен

преди 6 години

Ценко пак ще си управлява. Нали са съпартийци.

16

До Манолски

преди 6 години

Май ти се живее в страната *** *** Импексова сланинестата. Тогава ще ти се доживее на друго място.

15

Burzum

преди 6 години

Отново великолепна победа на здравите сили!Отново стабилност!Да ЖИВЕЙ ФИФА И УЕФА!

14

:)

преди 6 години

Сега разбрахте ли защо ГЕРБ гони младите българи и се грижи за бразилците със синя кръв? Ами само така може да спечели избори. И винаги така са ги печелили. Купуване на гласове и измами.А западните ни учители по демокрация се правят на ударени и гледат в друга посока. Медиите пък не казват гък и умират от страх да не получат СМС от бай Тиква.

13

ГЕРБ = МАФИЯ

преди 6 години

На първи тур бие комунето от БСП, но после *** от ГЕРБ се активират и цялата "ромска" махала гласува като един за ГЕРБ и печелят. ГЕРБ = срам за България!

12

Анонимен

преди 6 години

Защо ли му казват избори, след като не става въпрос за избиране,а за назначение чрез изпитана във времето схема.

11

Анонимен

преди 6 години

До annybodyИма комунисти, колкото имаше фашисти в моето детство през 70-те. Така ни учеше "другарката" в отделенията. Хората не се научиха да различават читавите, защо ли? Ами защото самите хора не са читави.

10

Тинев

преди 6 години

Мдаааа:Галиче - едно село олицетворение на българското ежедневие: Измами, бандити, мошеници, биячи ...........

9

Пророк titoti

преди 6 години

" ЦВетан / оня бре, с ШЕСТТЕ парламента ..... АПАРТАМЕНТАААААА бе / Цветанов си е опекъл работата. "Познах, А?И пУмнете, Ф които и избори да участвуват ГЕРБ, Цветан е насреща!Фашното е, че винаги са честни и дупе...УФФФФ.....демократични?

8

annybody

преди 6 години

Галиче е емблематично за феодализма в България.В малките населени места е важна не толкова партийната принадлежност, колкото личността; в случая обаче хората са наплашени - има защо, страх ги е и от Ценкочоковците, и от комунистите.Криза на доверието, при това съвсем основателна.Страхът - висша методология на подчинение и акумулиране на материални ценности (БКП, 1944 - 2018).

7

Анонимен

преди 6 години

Да им е честит герберския кмет и да не сме чули оплаквания!

6

Манолски

преди 6 години

Това е страната на Чоко и Боко

5

Анонимен

преди 6 години

S GERB NAPRED--KAMDANOTO.VARVI NARODE ZABLUDENINA ZAPAD TI VARVI

4

Анонимен

преди 6 години

Галиче е представителна извадка на България. Бой, бой, бой - ама пак гласувам за същия. Объркан народ. Никой не ни е виновен!

3

Тиквун из с Банкя

преди 6 години

Ще се папкат пак суджуци !!!

2

Цветан Цветанов

преди 6 години

Бай *** прави избори