81

Анонимен

преди 5 години

До HandelНе, заблуден си. Хлябът беше 18-22 стотинки, месото 2.8 лева, каймата 1,6 лева, билетчето 6 ст. парно + ток + вода около 20 лева за тристаен. 299 лева тогава се равняват на 8 хил лева днешна запалта. ОСВЕН ТОВА с тези пари можеше да се купят само качествени български продукти а не продукти сурогати второ качество внесени от ЕС.

80

Handel

преди 5 години

До Анонимен 74: Много бъркаш. Хлябът беше 30-35 ст, месето 5 лв, каймата 3.5 лв; т.е. 299 лв тогава се равняват на 500 сега, НО - тогава с тези 200 лв можеше да купи само стар хляб и кисело мляко ако нямаш "връзки" или не висиш по 5 часа на ден по опашките.

79

Анонимен

преди 5 години

"" Българи???? ""....................роми са и всички знаят, че са роми ... тука има няколко въпроса:- ромите не са виновни, че са се родили такива, защото в капсулована среда, без елементарно образование и култура, в посткомунистическа държава ... единствената възможна съдба е съдбата на просяк.Българските селяни нека добре си помислят докъде ще стигнат само на руска пропаганда ... и дали запада или Бойко са им виновни, защото никой по света не иска неграмотни, прости хора.

78

Много лъжи

преди 5 години

Много лъжи има в статията и в коментарите. В България има много хора, които се представят за бедни, но ако са такива, то е поради собствената им некадърност и мързел. А иначе всеки иска по-висок стандарт и като не може да го достигне казва, че е беден.

77

ООН ДОКЛАД

преди 5 години

Доклада от 1990 какво общо има с Путин,който тогава никой не го познава?https://google.es/url?sa=t&source=web&rct=j&url=hdr.undp.org/sites/default/files/reports/219/hdr_1990_en_complete_nostats.pdf&ved=2ahUKEwjLjJGLuaTbAhUIkRQKHQ78D1oQFjAAegQIBxAB&usg=AOvVaw1SJsvHb1y0e3xq8pMV_rvv

76

Анонимен

преди 5 години

До ООН ДОКЛАДOOН са рубладжии платени от Путин и руското посолство да разрпостраняват хибридна путинска пропаганда.

75

ООН ДОКЛАД

преди 5 години

Който не е информиран,да види доклада на ООН за човешкото развитие 1990.В него България е на 27 място.Това не се пише,нито говори никъде.Human development index 1990.

74

Анонимен

преди 5 години

Доста БЕЗОТГОВОРНО и КЛЕВЕТНИЧЕСКО заглавие !!!Престанете!!!

73

Анонимен

преди 5 години

Българи????

72

Анонимен

преди 5 години

Никой, който проси, няма да се хване на работа в завод, дори и 100 завода да се построят. Просията е като прости туцията - това е диагноза и манталитет. Здрав и прав човек да проси - такива направо трябва да се бесят. Хората, които жонглират по кръстовищата са десет пъти по-здрави от мене, но искат да ядат наготово - без тежка работа или големи отговорности.

71

Моите два цента

преди 5 години

Само за 7 години 7 милиарда хора около света пропищяха в един глас от това 7 милионно племе диво племе балканско!! Дори образованите българи и българки в чужбина си имат странична втора работа, със специализизация в областта на тънките занаяти!!

70

до 90

преди 5 години

В Щатите живеят американци!Те са по-прости от вас..Ама зимат по-големи заплати!Вие "умните" просите!

69

Анонимен

преди 5 години

Тия калпазани им отрязаха тук помощите заради стотиците дела които имат а сега описват БГ по зле от азиатска малка страна . За вас неграмотните може да е БЕДНА но за нас не е . Я си признайте тия дребните грошове дали наистина за вас остават или за сводника ви ??

68

Анонимен

преди 5 години

Просяците са хора без професия, без образование, без трудов стаж, които цял живот са изкарали на помощи. Да не се оплакват сега. Защо не са учили? В Австрия за да работиш добра работа трябва да знаеш езика, да имаш квалификация, ако щеш и за готвач. А те, просяците, знаят ли български, та са тръгнали да учат немски?

67

Анонимен

преди 5 години

А заводите на БМВ в щатите какви заплати плащат на американските работници, като немските или като българските?

66

до 87

преди 5 години

Казахстански е!

65

до 84

преди 5 години

Пхахаха - няма такъв тъnak!На Словения и Чехия - заплатите са една трета от западните....а вашите 510лв. Къде се нареждат!За един прЕател питам

64

Анонимен

преди 5 години

Не знам какви са заводите на BMW в щатите, но модерния завод на Либхер в Пловдив който е построен при евроатлантизма български ли е, или?

63

Анонимен

преди 5 години

Нещо много тихо вървят напред Словения и Чехия, след 30 г тих вървеж, заплаите им още са 1/3 от западните, след 100 години може и да се изравнят, е пак са по добре от нас де, където заплатите са 10 пъти по ниски.

62

Анонимен

преди 5 години

Затова взимате заеми и ги изплащате 30 години (или поне си мислите, че някога след 30 г. ще ги изплатите) - за 15 годишен западен таралясник!