99

Анонимен

преди 6 години

Като гледам каква "пУлитика" се бистри под темата при положение че султан Тиквоний-Първи е отишал просто да гледа мача ми става ясно колко дълбоко е увреден мозъка на редовият бъл*гарак.

98

Аспарух

преди 6 години

До 81,я ми кажи къде да прочета за "украйна" прдеи 1916г?Чакам!

97

sante_dog

преди 6 години

Някой мисли ли че Борисов наистина е в Киев за да прави политика? Отишъл е да гледа финала и срещата му Порошенко е за показност колкото да оправдае пътуването

96

Анонимен

преди 6 години

Двамата Фашисти .. Хитлер и Мусолини

95

Щирлиц

преди 6 години

Така,така...И руски език ще проговориш Бойко,няма мърдане.

94

Анонимен

преди 6 години

До (-_-)Македония я създадоха вашите хора - комунистите от коминтерна. По същия начин създадохте Молдова, Осетия и т.н. съдбата има да ви връща за много години напред! Украйна е само началото, още много земи има да повръщате. Цели 80 народа чакат.

93

Анонимен

преди 6 години

Руската агресия и тероризъм са най-голямата заплаха за съседните държави !

92

(-_-)

преди 6 години

Няма такава държава Украйна и на практика никога не е имало. Тия бивши републики тип Македония трябваше да се поделят между истинските държави наоколо, но 'великите' предпочитат старата, но ефективна система - разделяй и владей, а от конфликтите що пара диплят, направо не е за вярване!

91

Анонимен

преди 6 години

Докато повтарят като папагали "Изходът е в спазване на Минските договори" ситуацията в ДНР отново се нажежава, а и дочуваме, че укро-бандерата е въоръжена с български боеприпаси.

90

Анонимен

преди 6 години

Украйна трябва да се въоръжи за да отблъсне всякаква агресия на Русия !

89

Анонимен

преди 6 години

Другарят Путин (известен още като Вовка Офшорката), няма избор освен да стои на власт в противен сручай ще го гръмнат олигарсите. Така че докато е жив ще седи на трона като идолът си Сталин. Най-вероятно някой ден ще го откпият о...кан и гърчещ се в кабинета си като Сталин.

88

Анонимен

преди 6 години

До до72Не си струва да му обяснявате на Анонимен 72. Ако го попитате за Маршал Толбухин, ще ви каже, че е град в България.Но, не съм сигурен, де! Защото едва ли знае, как се казваше гр. Добрич преди.

87

Анонимен

преди 6 години

Ами вашия човек Ленин направи границите на съветските републики, Украйна е свободна, "гросмайстора" Путин направи 45 милионна Украйна вечен враг на Русия. Путин е агент на Америка, не е възможно нормален човек да се скара с всички свои съседи. Някой да ми каже един съсед с който да се разбира Русия и ще го черпя бира. Евразийския союд утече в канала при сесесерето. Ние русофобите, сме ти благодарни Владимир Владимирович :) Господ здраве да ти дава, още 20 години да си на власт! Амин!

86

Анонимен

преди 6 години

Ленин създаде Украйна, както и другите републики от бившата Руска империя. Те събарят паметниците на своя създател. Станаха голяма държава благодарение на Съветския съюз. Сега ще започнат да намаляват, няма как. Вчера - крим, утре Донбас, Карабас и т.н. Трябва да връщат подаръците.

85

до81

преди 6 години

каква Украина 1917, създадена 1916 та смях....

84

до72

преди 6 години

от това което си написал за трети украински фронт и ВСВ личи просто че си едно неграмотно парче.Едно на ръка че е сформиран в района Тула *** и е със задачи поставени в югозападно направление ,същия този фронт минава Бя и Сърбия към Унгария и Австрия. Комунизма в Бг с него е дошъл ако не знаеш. Да не казвам че в състава му има 14 националности. Когато е сформиран територията на украина е окупирана така че украинците са доста малко в него.

83

Анонимен

преди 6 години

"Борисов от Киев: Изходът е в спазване на Минските договори"---Да, ама, вдругиден ще мънкаш пред Вовата като двойкаджия на дъската. :)И другарчетата в класа ще хихикат в шепа. :)

82

Анонимен

преди 6 години

Ботев е бил изгонен от ***, защото е симпатизирал на малорусите, т.е. на украинците. ДА на Украйна, НЕ на ***, Кадиров, Рогозин и Путин!

81

Анонимен

преди 6 години

Kakvo pravi toja drugar boiko na ma4e e tova e demokraziata evalarka

80

Анонимен

преди 6 години

Украйна такава държава до преди 25г нямаше-Украйна е държава от 1917 г.Преди да попадне под руско робство пак е била държава и то със собствена конституция.