286

Анонимен

преди 6 години

Много са прави. Сърбия, Черна гора и дори Македония без ЕС са на светлинни години пред нас. Хората се весели и свободни. Не че нямат проблеми, но никой не ги язди, като нас.

285

Анонимен

преди 6 години

СССР даваше някакви генерални линии, но никога не се е намевал така грубо и арогантно във вътрешните интереси на България както днес ЕС. Освен това и двета страни имаха изгода, а не както сега всички договори и наредби с ЕС са само в ущърб на България. И трето много важно - СССР никога не са ни третирали за хора втора категория и никога не са ни презирали както ЕС, винаги са разговаряли с нас като с равни.

284

Анонимен

преди 6 години

Тиквата ви каза да искате. Точка.

283

Анонимен

преди 6 години

При сталинизма така ни диктуваха директиви, че бензина беше 10 стотинки а България беше на 27 място в света по стандарт на живот.

282

Анонимен

преди 6 години

Евроатлатниците са изпаднали в истерия пред Русия. Статията е за проблемите и разпада на ЕС, а те във всеки коментар плюят по Русия, като че ли Русия им е виновна.

281

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха ватeнкитe да идват на черноморитео много българи щяха да гладуват.

280

Анонимен

преди 6 години

До cazzo duroЗнаеш ли колко ми дреме за тъпите ти ватенки,бе?Пет пари не давам!Ти ми обясни това което се случва у нас и в Европа,обясни на какво се дължи тази тотална диктатура,грабеж и насилие над населението!!!Това ми обясни!

279

cazzo duro

преди 6 години

Поредната *ъп@ статия за да могат руските *** да си заработят копейките, плюейки ЕС. Абе алооооооооууууууууууууу!! Ако в Европа е толкова зле защо пияндетата-*** чакат до припадък пред консулствата за виза???? Защо на всички руски олигарси децата живеят там и парите им са там??? А??

278

Анонимен

преди 6 години

Всеки знае истината,но не я казва на глас.Някой трябва спре тази колониална,фашистка диктатура!И всички държави в ЕС да имат собствено мнение и глас,не да им диктуват директиви,като през сталинизма и фашизма!Не на заличаването на културата,идентичността на държавите и хората!Не на източването на по-слабите държави,като през колониализма!Ние сме в 21 век!Не сме в робовладелския строй!

277

До сатанато

преди 6 години

USA все още ги има - но великоМавритания с мистър Мюмюн за кмет/мухтар/ e много под въпрос..

276

Г-жо Василева,

преди 6 години

Явно не познавате хубавата българска дума "потребител", та текстът ви е нацвъкан с "юзъри"?По темата - прозорливи хора сме балканците и това ни е запазило през вековете настървени опити на католико-протестантският Запад да ни затрие. Дано измисленият ЕССР се разпадне по-скоро, та да се приключи с натрапената ни идиокрация.

275

ПроСоТо

преди 6 години

До СатаНАТОМоже...Но защо се включиха в последния момент преди Ч.А. да забие знамето над Райхстага?..бре да му са не види!...Голема мистерия..

274

СатаНАТО

преди 6 години

И Наполеон, и Хитлер, са победени основно от Велика Британия и САЩ.

273

Анонимен

преди 6 години

То и сета много полски фирми си граничат с китайски в Русия.

272

Анонимен

преди 6 години

Така е, хората се опасяват от руското влияние, защото то носи само разруха и войни.

271

СатаНАТО

преди 6 години

На Путин му разрешават единствено да играе в Сирия, защото това е свързано с много големи разходи. Путин не може да вкара и един патрон в Сърбия или Босна без разрешението на НАТО.

270

Анонимен

преди 6 години

До278 ЕС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ СЕ РАЗШИРЯВА ПО СВОЙ ЕСТЕСТВЕН ПЪТ. 550 мил. население на територия по малка от Русия , с население 95 мил.

269

Анонимен

преди 6 години

Европа се събуди и ще мачка джуджето докато не спре анти ес пропагандата. Ще има още много измислени новичоци и санкции докато мало.умното джудже не разбере че управлява малокалибрена държава и че трябва да играе по свирката на големите

268

ПроСоТо

преди 6 години

Зад всичките тия тъпани,гайди,дайрета и пламенни речи за "демокрация,просперитет" и др.,всъщност се крие неистовия НАГОН на "Падналите" да ВЛАСТВАТ НАД ЧОВЕЦИТЕ!!!!Който разбрал,разбрал,който лапa мухи,ще се окаже много скоро с окови..

267

ПроСоТо

преди 6 години

До Анонименможе и *** да го е написал..Но е ФАКТ,че цялата даднания по тия "западни балкани" се движии единствено от страха за руско влияние там.На никой не му дреме за хората по тия държави.