122

Анонимен

преди 6 години

Закривай чиновническо-фатмашката седянка наречена ЕС.

121

Грек

преди 6 години

И нещо друго, преди 3 години, 61% казахме че не искаме евро, искаме драхми. И ако трябва да тръгнем от ЕС, нека! А те ни казаха че това не е възможно. :) Тоест хем сме лоши за ЕС, хем ни искат в ЕС. нещо няма логика.Логика на запад е : ако не можеш да си по добър от някой, направи го да изглежда по лош.

120

Евтим

преди 6 години

Бежанци в БГ и да търся няма да намеря. Не искат да останат тук. Много славни *** от форума пазят границите с мотики и търнокопи, тук-таме някой бракуван Калашник. *** копейкаджия ескадрон. Продават се за две кебапчета без гарнитура

119

анонимен

преди 6 години

Евтиме, бъдещето на България е абсолютно неясно! На ЕС не му дреме за България, на Русия също, Турция има териториални претенции, а в България останахме една шепа българи!

118

Евтим

преди 6 години

ЕС нямал бъдеще. Дрън-дрън, та пляс. Кажи за бъдещето на България.

117

oпетков

преди 6 години

Много слаб анализ на причините за разделението между "Изтока" и Запада" и състоянието на ЕС. А като чета коментарите силно се надявам те да са писани от "форумните ***", а не от "средностатистическите" българи, толкова ужасяващо ниско и елементарно е нивото им. За съжаление ограничението от 500 символа не дава възможност за сериозна просветна дейност и в двете посоки. Процесите са толкова сложни, нееднозначни, че е невъзможно да се обхванат с няколко реда и далеч не са тези, описани тук.

116

анонимен

преди 6 години

Вие, хората от Запада, приехте ислямски орди, заедно с жените и децата им, издържате ги, храните ги, а те се обръщат срещу вас и ви удрят с атентати! И не само това, парите които им отпускате като социални помощи, те ги изпращат на своите братя от от Ислямка държава, за да могат да воюват с вас! А ние, хората от Източна Европа, членове на ЕС сме подлагани на унищожителни критики и икономическа дискриминация от вас - Запада! С тази си политика, ЕС няма бъдеще!

115

Циник до 235

преди 6 години

Гей миризлив - не мога да те срещна с майка ми! Тя е в рая - но на теб с удоволствие бих ти осигурил билетче за ада - макарче и там ... смръдльовци като теб - са недолюбвани!Ти ставаш само за храна - на по-непретенциозни чepвеи и лъскави зелени мухи!Поста се отнася - за всяка анонимна *** присвоила ника ми, и за едиотите наслагали плюсове на повърнатото от теб/вас!Сега трябва да работя - а безработни лекенца като вас - да се лезят из форума!:-)

114

Ива

преди 6 години

Секс и концлагери - любим фетиш на троловете с джоб пълен с копейки. Гейове, *** им се привиждат, щото много им се иска, ама не им стиска. Сталин ще ги порицае от портрета. Присъдата ви е, че сте родоотстъпници, на този голям празник бълваете безпомощна злъч. Европа затъвала ахахахахахахахахаха смешковци, сибир ви зове.там гейове няма, шампоан може да сготвиш, па белким хубаво ти стане.

113

Грек

преди 6 години

Всички големи скандали в Гърция ги направили западни държавни компании заедно с Гръцки политики. Говорим за десетки милиарди евро, и тези пари ги плащаме ние двойно.Ни казаха че сме мързеливи, и ако искаме да се останем в европейски рай, трябва да плащаме. За 7 години около 200.000 млади Гърци с високо образование са отишли в запад и всички работят. А в Гърция идват всеки ден около 200-1000 имигранти, и не плащат нищо. Ние ги помагаме, а Германия иска само част от тях, с високо образование.

112

ШМАТКА

преди 6 години

Преди да съдят нас от изтока,западняците да погледнат назад в историята си,аджеба откъде е това тяхно благоденствие от 15-16 век насам? Преди ние да ''крадем'' от тях те бяха колонизирали целия свят и на запад и на изток ,и смучеха ли смучеха природни богатства и живи хора за роби! Това е !

111

бъди виновен

преди 6 години

До ДраконТърсят си оправдания за щуротиите плюс натягане на гайките на Полша и Унгария!Щом за 70 години канцлер-акта не беше ликвидиран,ясно е какви политици управляват Германия!А за *** плюс останалите пeндeли изобщо не ми се говори!

110

От до 220

преди 6 години

Давай, давай, още можеш. Много кротко го даваш.

109

Анонимен

преди 6 години

от кога въртоглави комунисти са хора, като самите те се определят като железа.

108

Мда

преди 6 години

Сигурно източноевропейците са проблема на Запада,а пълчищата май.м*уни от Африка и Азия носят само просперитет и благополучие....Ами като не ни харесват-да ни изгонят от ЕС,пък ние ще се оправяме както можем!Да си живеят сами с тара*мбуките-в мир и любов!

107

Анонимен

преди 6 години

"Смахнати русофили". ВЯРНО е, че хората с подобен уклон изглеждат много жалка картинка. Говорят небивалици, държат се неадекватно и с поведението си бягат далеч от нормалното.

106

www

преди 6 години

хаха източните много добре разбраха "западния проект" - експлоатация и източване на новозавладените страни

105

Анонимен

преди 6 години

Нищо не става от Източна Европа. Толкова години руски манталитет си е казал думата.

104

Анонимен

преди 6 години

Като си припомня Лукановата и Виденовата зима (извън ЕС) и 10 години ЕС, просто няма алтернатива на ЕС.

103

Циник

преди 6 години

С 6okлуци като мен Европа не я чака нищо добро