21

интелект

преди 6 години

До все тая,Първо....относно учителката,която уж била разпозната.Не е сигурно, нито се казва коя е. Пък и да е била бивша учителка , какво от това , о неразумни и ......Не може заради един да слагаш една цяла гилдия хора под един знаменател. Познавам доста читави хора от този бранш , но явно ти си многоооо......далеч от тези неща.

20

Анонимен

преди 6 години

И на мен ми предлагаха вечен живот на оня свят, но като им казах, че не искам, спряха да ми звънят на вратата.

19

Знаещ

преди 6 години

Всичко, което трябва да знаете за йеховистите: Ако, не дай си Боже ви се наложи преливане на кръв, тази секта го забранява. Благодаря за вниманието.

18

ГАДОРЯН

преди 6 години

Що ни съ пробват в Саудитска Арабия! Голям успех ще имат там. Хахаха ;))))

17

IC0

преди 6 години

"По света има регистрирани случаи на самоубийства" ами има случаи на самоубили се фенове на ЦСКА - айде да забраним ЦСКА, а? Хора се самоубиват по цял свят, независимо от религиозни или други убеждение, това е трагедия и е гнусно да изполваш трагедия за атака на религиозно вероизповедание което не те кефи. ***! Иначе за мен учението им е небиблейско и не ме кефят, но това не е повод за сеене на омраза. Ако те бяха проблема на България

16

Анонимен

преди 6 години

Абе кюстендилци череши имате много, ама по някоя пръчка от тези черешови дървета не ви ли остана ?

15

Анонимен

преди 6 години

Русия ги изгони тези *** а нашите кога?

14

666

преди 6 години

До ОтегченТи си обладан от Сатаната!

13

Анонимен

преди 6 години

Аз живея в София и в Петък ми звъняха на вратата същите "Свидетели на майка си". Само като ги видях, директно им "благодарих" и затворих вратата под носа им. Аман от сектанти, *** и ки ли още не същества по тая земя.

12

До 3

преди 6 години

***, та *** опорна точка. Изчезвай глупав ***...

11

Православен

преди 6 години

Кой беше този умник, който ги регистрира в България! Те са огромна напаст и в Смолян! Звънят, агитират нахално, бутат ти материали в ръцете! Основатели в града на сектата/ забранена почти в цяла Европа/ са брат и сестра гърци/!!!!???/ Трябва пълна забрана на дейността им в България!

10

Отегчен

преди 6 години

А толкова е простичък за решение проблема. И се нарича "любезност на българина". И да, говоря от личен опит. Отишли в магазинчето при жена ми. Тя, усмихната, любезна. Нищо не ми казва докато не ги заварих случайно. Едната говореща с акцент и една дърта българка. Тихичко прошепвате /ама така, че да се напрегнат да ви чуят/ : "Ако ви видя още един път в радиус от 200 метра до мой близък, ще ви разпоря и ще изям черния ви дроб". Кажете го усмихнато и ги гледайте в очите. От половин година ги няма.

9

все тая

преди 6 години

В Кюстендил в самата община има сектанти. Не са май от тези в статията, но са зомбирани и се кланят на някакви извънземни. И изобщо не е изненада, че някаква бивша детска учителка станала сектантка. Масово даскалките са сектантки, много са лесни за зарибяване защото са глупавички и като ги покани на кафенце някой момък с костюм и стават още по-глупавички. Отделно, сектите винаги са се стремили да зарибяват учителки, много са им подходящи за дейността

8

Агносис

преди 6 години

Който има разум, той разсъждава. Който няма, разчита на въображаемите си приятели. Че на всичкото отгоре ако не им се вържеш на бълнуванията те заплашват с какво ли не, в т.ч. и с вечни мъки. Я у лево всечки религии, най-проспериращите нации са забравили какво беше това. Хора с видими душевни проблеми казват какво е добре за душата на другите. Чао ви.

7

MaйMyнaтa

преди 6 години

САЩ каквото и да създадат, за нищо не става.Но за тях губеща инвестиция няма, докато има хартия и мастило

6

Свидетел на Паунов

преди 6 години

Отидете да видите как кмета паунов бие челото в църквата, играейки го вярващ.А в същото време за всичко иска подкуп. Съсипа залтен град

5

Анонимен

преди 6 години

В КН за бой не са ли чували???

4

Анонимен

преди 6 години

Марш от православна и велика България!!! Ходете заблуждавайте хората в крайбрежието на Танганайка.

3

Анонимен

преди 6 години

Орешарски е виновен. ГЕРБ са невинни. Най-невинен е Боко Тиквата - портиерът на Европа, станал за присмех на всички по време на така шумно пропагандиранато ЕвропредЦедателство. Всички ни видяха колко струваме.

2

Анонимен

преди 6 години

След оня протестански проповедник на кралската свадба си умирам от смех по западните религиозни изв ра ще ни я.