88

пущиняк

преди 6 години

До минтири-тинтири,Е то като вярваш на стъкмистики, как няма да имаме положителен търговски баланс с Германия! Айде отиди в Германия и си купи нещо българско оттам! То в Гърция няма български стоки, камоли пък в Германия. Това, че някой е казал или пък е написал нещо, не означава, че същото това нещо е вярно.

87

Анонимен

преди 6 години

Резидента е с наколенки. Утре ще пада на колене пред Путин. Само милиционера поп Киро да не е там че пак ще го хока.

86

Анонимен

преди 6 години

Гледам редовно руски политически предавания. Нямате си представа що за самонадеяни арогантни простаци са. С имперско мислене....

85

шорош

преди 6 години

До ние помнимТо така се почваха мензис революциите.Първо се създават поводи за протести,като се изпокрие това-онова.Сега американци яхнаха енергетиката,но отнстъпки-йок.На няколко месеца...изненадаааа с цената на тока.

84

Анонимен

преди 6 години

В резултат от посещението на Пудела на Путин цените на руския газ ще се вдигнат двойно......

83

Анонимен

преди 6 години

Чета коментари на руснаци по повод посещението.100% ни мразят и не искат да имат нищо общо с нас.Със сигурност ще се оправят без нас.Ние трябва да строим тръби до сащ за наша сметка,че преноса на втечнен газ с бутилки ще ни излезе много солено.

82

Сталин

преди 6 години

До при господаря сиЕй ***, нали се сещаш ако бях жив какво щеше да ти се случи........амсалак непоръбен нещастен

81

ние помним

преди 6 години

партньор в енергетиката ни ..ха.ха.ха 2 часа имаше ток-2часа няма.... И макар че имаше броени коли имаше опашки на бензиностанциите преди 89г.Дано не идва това време на партньорство.

80

при господаря си

преди 6 години

Само не разбрах повода на Радев иде при терористи и окупаторите в Русия?Дали е там заради македонската азбука или ще върнат Крим.

79

"присъствието&q

преди 6 години

На СССР в енергетиката беше непрекъснато.Видяхме какво направи Русия с Украйна.Защо така "се замазва' истинското положение, че сме ЧЛЕН на ЕС и не можем да бъдем зависими от Русия. И да ХВАЛИМ МИНАЛОТО.( като че чета К.Нинова.)

78

Тинтири Минтири

преди 6 години

До Анонимен (82)Русия и Украйна отдавна не са "дружки". Много преди "оранжевата революция" от 2005.Това, че получаваха газна цени 40% по-ниски от нас беше заради стари договори със заварено положение. И заради доверието, което още си имаха. Но Украйна се постара да си oceрe положението.Не знам дали сме получили или уговаряли неустойки - но е факт, че продължаваш да избягваш истинския виновник. И това не е Русия. Има си клаузи, газопроводът минава през Украйна, тя си носи отговорност за него.

77

Анонимен

преди 6 години

До @Если серьезно, диалог между странами на нуле, и не по вине России. Необходимо начинать общение и сотрудничество. Никаких преференций больше не будет. Должно быть взаимовыгодное сотрудничество. В одни ворота не будет

76

Хахо

преди 6 години

Браво на нашия декоративен генерал. Даде повод на руснаците да излеят върху нас цял тръбопрорвод с помия. От детско любопитство погледнах в сайта на официозните новинари "Россия сегодня". Там скучните новини ги четат средно 1000 души. Тази са я прочели 130 000 с над 500 коментара - дива злоба и подигравки. Щото такива тръби до България вече са като на кучето петия крак. След дъжд качулка, дето викат у наше село.

75

Анонимен

преди 6 години

Реално цените са ниски. Вдигат се от играчите между България и Русия. Мислете с тези глави.

74

@

преди 6 години

В момента Радев вършу в Москва много полезна работа за България

73

Ердоган в Сараево

преди 6 години

Абе къде ви е Статията за Ердоган в Сараево където казва че всички 6 000 000 Османски Турци са същите тези от Анатолия които живеят 1000 г. в Европа ..........хаха на български няма никаква Информация ............гола вода са българските Медии

72

Русия - партньор???

преди 6 години

Дрън - дрън, та дрън. На партньори не се предлагат най-високите цени. Сега чакам, като се върне Радев, да е направил поне нещо полезно за България при тази разходка и руските цени на всичко, с което ни рекетират да паднат наполовина, т.е. да станат реални. Да има поне мъничка полза от неговата безгранична любов към Путин и Русия. Другото са празни приказки...

71

Тинтири Минтири

преди 6 години

До Анонимен (77)Помня 2009 зимата. Ама май ти помниш само каквото ти е удобно? Русия спря доставките, защото "приятелчетата" ни Украйна си пълнеха резервоарите от тръбите с европейски газ без да плащат. 2-3 милиарда, колко му е.

70

Анонимен

преди 6 години

До партньор билаНе харесва цената не купувай. Аванта няма да има

69

патриарх Кирил

преди 6 години

Румен Радев дойде като президент, но май ще си отиде като гимнастик...