24

Бай Иван

преди 6 години

Цялата ни народопсихология вече е много сбъркана. От една година се говори какъв ще е келепира на България от това европредседателсто, а не това е идеята.Със същата идея идва и всеки един политик, кмет, мин. председател на власт в България. Каква ще е ползата ми от управлението.

23

Анонимен

преди 6 години

Само цените, данъците и таксите са европейски...

22

Е как да няма?

преди 6 години

Разбира се че има... аз например научих доста нови псувни в задръстванията.

21

Анонимен

преди 6 години

Ползите са само за управляващите и техните протежета, които държат държавния, общинския и частния сектор!

20

истината

преди 6 години

Нашите политици мислят за другите страни а не за народа,сега имахме шанс нещо да спечелим но нищо не стана,на богатите страни изобщо не им пука за нас....

19

факт

преди 6 години

Нищо, ще продължим да сме на трета скорост и в доходите,храните,законите свиквайте ни я не сме пълно правен член на ЕС.

18

Анонимен

преди 6 години

Ако за Иран разсъждаваш така, значи война на САЩ са обявили и Русия и Китай, не мисли ли, че много ще им дойде на американците да воюват срещу цял свят?

17

ognyanz

преди 6 години

А от интегрирането на балканските страни можем да спечелим, ако ЕС вложи пари в транспортна инфраструктура. Няма да се усети веднага, но няма как да не стимулира икономиката.

16

Анонимен

преди 6 години

Какво ЕС, борисов да си погледне собствената държава! Градушките унищожиха реколтата в цялата страна и за това еднолично е виновен борисов!!! Лично негово е решение не се бият облаците срещу градушката, както е редно да се прави. С каква цел - ами да измерем! Голяма част от населението на България разчита на селската градина за да оцелее... а сега с едноличното решение не българомразеца борисов и това ни се отнема!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Значи да има мир и стабилност на западните ни граници не е важно за някои хора. Юговойните ни струваха скъпо за икономиката.

14

Анонимен

преди 6 години

Абе, доста нахилени бяха нашите. Пък и едвам се побираха в костюмчетата. Явно личните облаги, не са за изпускане.

13

Анонимен

преди 6 години

София 2018: Абсолютният връх на ***-оти-ята в цялата история на ЕС обявихме война на САЩ, ще спазваме сделка с Иран, от която той се отказа

12

анонимен

преди 6 години

10 години нула полза за мен от членството в нато и ес напротив стана по лошоумираме без помощ

11

Анонимен

преди 6 години

Народа не струва пукната пара, щом не се разбунтува срещу евроробството.

10

ognyanz

преди 6 години

До отСидней Австралия: Кажи ти, ако си бил там. Затвори е имало винаги, има и сега. A след 10-ти ноември се оказа, че цялата софийска интелигенция е протестирала в градинката пред "Кристал" - а всъщност почти всички, от тези, които наистина са били там, са били и членове на БКП - не "пишман реформатори". Те са искали промяна.Но това е история. Сега остава да се върнем един век назад и да обсъждаме какво е ставало през 1944г. Тоя филм вече сме го гледали много пъти.

9

Анонимен

преди 6 години

Бай Тошо не го мразехме. Всеки месец откриваше нов завод. Хората имаха работа и доходи.Не можеха да излизат свободно на запад, но не му го връзваха на кусур, защото знаеха, че не зависи от него. За целия соц лагер беше така.

8

До Анонимен 4

преди 6 години

А кофти нещото е, че БСП не успяха да ги откраднат и сега могат само да плюят.

7

Анонимен

преди 6 години

Не само няма, но станахме по-зле.

6

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 4: Това, което си писал, сигурно е вярно, с една забележка: Тодор Живков не е бил мразен от българския народ нито преди, нито след 10-ти Ноември 1989г. Изключвам т.н. "градска интелигенция", (днешните "пишман реформатори") които и по негово време бяха привилегировани, но все им беше малко.

5

Анонимен

преди 6 години

Обикновения българин има голяма полза от срещата. Европейските лидери видяха колко е *** и бездушен към съдбата си народа и как ще си трае и мирува, каквото и да му се случи.