8

Анонимен

преди 6 години

Така така какви палатки какви пет лева? Всички да ходят в хотелите на мутрите и по платените им плажове и чадъри от какво ще живеят дебеловратите а?Каква е тази свободния?А междудругото да вземат и да търкат и билетчета от лотарията да печели и олигархията я .Тоя въобще знят ли на кого е държавата а?!

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Не само това.. гледай и бурите на Юпитер и черните дупки в съседните галактики ! УжасТ!

6

Men

преди 6 години

До АнонименАбсолютно, друго си е няколко хиляди туловища на алинклузив да плюскат, акат, мажат дирекно на плажа.

5

Анонимен

преди 6 години

Дивото къмпингуване ли ви е проблема бе драги? Що не погледнете къде се заустват канализациите на голените курорти? Що не погледнете колко обекта крият данъци по черноморието? Що не погледнете че само в Слънчев Бряг на сезон се издрусва толкова дрога че и София не може да ги стигне? Май гледате само където ви посочат да гледате!

4

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде в ЕС местата за къмпингуване са ограничени и указани. Нека някой да пробва да разпъне палатка в Гърция дето му скимне или не дай си боже - да запали огън. Ще го скъсат от глоби.

3

Анонимен

преди 6 години

Заради оня папуняк далавери симеонов и акциите му тишина, както и незаконните му арести, dj-ят който бе задържан осъди България. Заради тиквата, който ги гърмеше с гранатомет и цецко физкултурника с неговите октоподи, калмари и други морски храни, България е осъдена да изплати обезщетения близо половин милион Евро. Плащате си от джоба бе некадърници. Шистака да си продава апартаментите, оня каналджия козият рог, а тиквата всичко.

2

Жоро

преди 6 години

естествено...как да се постигне съгласие между крадливи некадърници?!?

1

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е тези авантаджии да започнат да ги наказват.След тях остават само огнища, ***, мизерия и какво ли не.