31

Стамат

преди 6 години

Били "пожарникари"? Същите като Боко. Красавци, Фани единия, удари го о другия!

30

Анонимен

преди 6 години

САЩ И ИЗРАЕЛ СА ЗЛО НО РУСИЯ Е 100 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМО ЗЛО ОТ ТЯХ ВЗЕТИ ЗАЕДНО!!

29

Анонимен

преди 6 години

ИЗРАЕЛ Е ЗЛО И ТРЪМП СЪЩО Е ЗЛО!

28

Анонимен

преди 6 години

дано тромпета замине при дявола, иначе светът ще замине

27

Анонимен

преди 6 години

сащ винаги в ролята на;ПРЕСТЪПНИК-ТЕРОРИСТ

26

А бе

преди 6 години

На тъй наречените "Свети места" им трябва една хубава,голяма атомна бомба и Светът ще си отдъхне завинаги!То бива проблеми,ама това вече на нищо не прилича!

25

Анонимен

преди 6 години

Някои пожари се гасят единствено с насрещен огън.

24

Анонимен

преди 6 години

Хората са го казали още от преди 2000 години. На зло куче зъл прът.

23

ЧУХТЕ ЛИ НОВИНАТА?

преди 6 години

ДОНАЛД ТРЪМП Е ПРИЕТ В БОЛНИЦА СЪС СЪРДЕЧЕН АРЕСТ ТАЗИ НОЩ.НЕ СЕ ЗНАЕ ДАЛИ УТРЕ ЩЕ ГО ИМА. ВСИЧКИ НОВИНИ СЕ ТРИЯТ И НЕ СЕ КАЗВА ГЪК ПО СЛУЧАЯ!!!!!!!!!!!!!!!

22

ОЛЕ МАЙКО..

преди 6 години

"САЩ бяха в ролята на пожарникар в Близкия изток"Като го прочетох и се укокорих в недоумение. Но седнах и си помислих малко. Стигнах до извода че ДА! - САЩ в близкия изток са гасили собствените си пожари, които сами са палили, така че новината си е вярна до некъде.ПАЛЯТ, ГАСЯТ, УБИВАТ, ЛЕКУВАТ, КРАДАТ, ДАРЯВАТ, ИЗНАСИЛВАТ, БОРЯТ СЕ ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА. НА ВСИЧКИ ФРОНТОВЕ СА ЗА ТОВА ВСЕКИ ПРОЧИТ ЩЕ Е ВЕРЕН

21

КЗЛ

преди 6 години

А гувядото се трупяса: РИП 1914-2018

20

Анонимен

преди 6 години

До голям празПрблема е , че по-голямата част на Ерусалим е палестински ,а не изрелски . Вземи се ограмоти малко. Знам, че от Козяк ви избират с конкурс за по плоскоумие , но все пак от обща култура

19

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

САЩ винаги са били носител на война, страдания и смърт. Даже и със СК се опитват да провалят преговорите като започват военни учения покрай бреговете на северната страна. Мирът е най-нежеланото нещо за САЩ и Запада като цяло.

18

Професор

преди 6 години

САЩ са носители на просперитета и мира. Американците умиротвориха много държави по света. Израелците също като миротворци умиротворяват всеки ден палестинците. Ето вчера умиротвориха 50 палестинци.

17

Анонимен

преди 6 години

Сценарият е написан още преди 2 хил.години и всичко което ще се случи в близките години е запланувано от ционистите и техните глобалистки марионетки. Не знам какво толкова се учудвате, все едно никой не го е очаквал... В глобалната геополитика няма нещо, което да е възникнало спонтанно. Нещата просто не се случват по този начин, както искате да вярваме..

16

факт

преди 6 години

САЩ са държава терорист и агресор,и докато те съществуват мир и спокойствие на земята няма да има....

15

Либералист

преди 6 години

където има мръсотия - там търси Русия! Факт!

14

Анонимен

преди 6 години

А стиа глупости, Ерусалим си е еврейски, що тряа някой да пита арабите..се едно да ги питаме Ихтиман български ли е

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Ами то само заглавието е достатъчно!!! Няма нужда от повече приказки! Макар че и то е наполовина вярно - краварите ВИНАГИ СА БИЛИ ПОДПАЛВАЧИ, А НЕ САМО "СЕГА"!!!!

12

Професор

преди 6 години

Заглавието не ми харесва. Пожарникар може да бъде единствнено Генерал Борисов. Само Бойко с неговата разумна политика може да помири евреи и араби. В близкия изток трябва да се построят магистрали и детски площадки. Покрай магистралите на всеки километър да се построят дюнерджийници. Дюнер в сусамена питка, дюнер в арабска питка. С много чеснов сос. Също и порция дюнер. Месо, пържени картофки, ориз и краставици и домати.