26

а общината

преди 6 години

Защо тя не се погрижи да има място за децата в ДГ, и хората да не са принудени да ги водят с кола. Да не мислите, че мен ми е кеф да тичам сутрин и бързам на две различни посоки, детето в ДГ която е успяло да влезе, не която ми е най-удобна, училището и работата, щото работодателите ща чакат хората да се разхождат сутрин и наслаждават на природата.

25

шматка

преди 6 години

До чиновникаЩо само пет бе.Направо да вземат по 20лв на минута че да ти увеличат заплатата

24

Софийска баница

преди 6 години

До шматка"друг начин да си оставиш детето няма"Ама верно ли нямало начин да си заведеш детето на градина, освен да го закараш с кола и да спреш пред входа. Не на 50 м, не през 2-3 преки а ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕД ИЛИ ДО ВХОДА. Ха-ха-ха ти нормален ли си бе?!?! Има и друг начин, но простите хора не можете да си представите, че не е задължително навсякъде да се мъкнете с колите си. Прав е чиновника по- надолу, че трябва паркирането да стане поне 5 лв. А в центъра даже трябва да е 10 лв.

23

Анонимен

преди 6 години

Формално няма нарушение защото знака не е поставен където трябва а именно по посока на движението отстрани на тротоара. На стената и гаража могат да си поставят каквито си искат знаци но те не важат за движещите се по улицата. Таксито е спряло незаконно защото е навлязло в платното за насрещно движение но останалите автомобили са спрели правилно по ЗДвП. Хубаво е да има будна гражданска съвест но когато е от неграмотници - става не само смешно но и плачевно.

22

шматка

преди 6 години

До 22Накъде ще разшириш като няма място на никъде.Дори и да има градини и училища с такава възможност паркинга веднага ще се напълни с коли от близките блокове.Места пак няма да има

21

(-_-)

преди 6 години

До чиновника:Аз точно това се опитвам да обясня, че предварително съм платил, а общините нищо не правят по тия въпроси. Всички искат да глобяват и наемчета някой да плаща, а не да се реши проблема.В главата е проблема, в мисленето на тоя народ!

20

Анонимен

преди 6 години

Е този,същия всяка сутрин си води детето,но идва в 8,45 и естествено няма къде да паркира.Явно синдрома Нане-Вуте се е отключил при него....

19

шматка

преди 6 години

До Абе шматкаЕдно време баща ти е нямал пари за бензин а явно не е бил шофьор на ЗиЛ и затова те е карал пеша.Ако е можел да си позволи всеки ден да кара и тебе щяха да те водят с Москвича

18

(-_-)

преди 6 години

Ето и решението:Пред всяка градина, поликлиника и прочие - улицата се разширява до степен, която позволява хората да си свършат работата.Или на вас ви харесва да паркирате на тротоара?

17

до: 20

преди 6 години

:), а най-смешно е като тези 80% си мислят, че не са част от тях...

16

Чиновник

преди 6 години

До (-_-)Редно е да има къде да спреш, но е редно и да си платиш за паркирането. За без пари вече няма никъде. При цена около 5 лв. на час е възможно да се осигурят достатъчно паркоместа във всеки квартал и да има ред. Тъй като 80% от хората сте разни примитивни селски тарикати и не искате да плащате, затова паркоместа НЯМА!

15

Анонимен

преди 6 години

Да, а пред руското на Свети Наум си мислят, че им рожденна даденост да си спират както им дойде

14

шматка

преди 6 години

До 12 и 13Не се карайте.Проблемите на нашите градове започват някъде през Ренесанса и продължават и до днес заради идиотско планиране.Никой през столетията не е виждал по далече от "утре".Вдруги ден не е съществувало.И днес е така.Всеки който има 200кв.м.двор може да строи и няма сила която да го спре

13

Абе Шматка...

преди 6 години

Едно време, баща ми все така ме е водил на градина. Винаги отпред паркираше, ако не може пред входа да си остави колата ме е връщал вкъщи... Много си прoЗт...

12

детска учителка

преди 6 години

Това са същите онези съвременни родители, които снимат с камери и винаги учителите са виновни за всичко. Те винаги са прави, както и децата им. Впрочем с поведението си, те така и ги възпитават - да бъдат нагли като тях.

11

шматка

преди 6 години

Този който е снимал го е яд че са му заели мястото.Той е "съм много хубав".Пред всички детски градини в градовете е така.Просто няма места а друг начин да си оставиш детето няма.Ако някой знае нека пише

10

(-_-)

преди 6 години

Виж какво, тепе:Аз като си купих колата платих данък, екотакса и какво ли не, след това всяка година внасям данък. Всеки път като сипя бензин 50% от сумата отива директно в държавата..Така, че е редно да има къде да спра с тая кола, особено пред обществени сгради като болници и градини.

9

около_тепетата

преди 6 години

до 9 (-_-)Ти пък от къде на къде реши, че общината е длъжна да ти осигурява места за паркиране. Ти преди да си купиш кола, пита ли общината къде ще паркирам?

8

Ех

преди 6 години

То колко още забранителни и ограничителни знаци има!Но племето си знае неговата!

7

Анонимен

преди 6 години

Ние много се радваме, когато гледаме задръстените софийске улици, мръсния въздух и черните квартали-гета. Доволни сме като ви гледаме как се биете по кръстовищата, ръгате се с ножове в трамваите и ядете евробоклуците от германските вериги.При нас простите от прованса няма такива екстри. ние дишаме чист въздух, пием хубава вода, ядем си чиста храна, произведена от нас, дори и ромите ни напуснаха, за да отидат в столицата. Мечтая да дишам столичен въздух, примесен с аромата на "тежки метали".