164

Анонимен

преди 6 години

КАТ си вършат много добре работата, фактът че ги плюете е показател за това.И нека сложат още камери!

163

Анонимен

преди 6 години

Почерпи ги и ги помоли за помощ.Ще видиш колко са отзивчиви тогава.

162

Анонимен

преди 6 години

..."пътните полицаи, трябва да подпомагат трафика, а не само да го контролират..."Genialno!

161

Анонимен

преди 6 години

169 аз и в България спазвам правилата, стоя си в задрстванията кротко и псувам на ум полицаите на кръстовището ровещи в телефоните си и чоплещи семки.

160

Анонимен

преди 6 години

Голямият проблем по пътищата на България е КАТ по много причини. Например: КАТ рядко прилага закона при нарушенията на пътя, КАТ предлага винаги такива промени в закона, които водят до още повече нарушения и катастрофи, КАТ със самото си съществуване пречи да се създаде нормално работеща структура за контрол на движението и паркирането и т.н. и т.н.

159

Обективен

преди 6 години

По света експертите по пътна безопасност добре знаят, че колкото повече максимално разрешената скорост се намалява под безопасната скорост за пътя, толкова повече се увеличават нарушенията и катастрофите на този път. В България експерти няма, а има катаджии и когато някъде заради това, че са сложили ограничение на скоростта доста под безопасното на пътя, стават много катастрофи, "умните" глави решават да намалят още максимално разрешената скорост и естествено катастрофите се увеличават още.

158

Анонимен

преди 6 години

Ясно е, че шофьорите сме за това правилата да се спазват, но в същото време искаме знаците да отговарят на пътя, а не да са хранилки за глоби за катаджиите. Как се спазват правилата също е ясно - когато има работеща държавна структура за контрол на движението, а не КАТ.

157

Анонимен

преди 6 години

Ум под фуражка не вирее - това е закон.

156

1

преди 6 години

някой по-долу каза, че в Гърция в задръстване КАТ започнало да регулира движението. А аз да питам вие като бяхте в чужбина спазвахте ли правилата или пак като тука през просото?

155

отврът

преди 6 години

Понятието "война по пътищата" е един писък на социализма.Каква война? Това е Българи и ние сме българи.Това е един особено вреден начин на изразяване който единствено цели да насъсква гражданите един срещу друг.Това е мечтата на Курнелията да има шофьори с дебелако поведение които съзнателно карат тържествено за да пречат на хората които си вършат работата и имат нужда да се придвижат. Нагли пешаходци които съзнателно пресичат на червено за да има кой да ги пази.

154

въпрос

преди 6 години

Докато по групите джигитите се предупреждават един друг къде има камери и полицаи, какви резултати очаквате?

153

Анонимен

преди 6 години

Бивши военни станах полицаи и по лошо катаджии.Започнаха да регулират пътища, да слагат знаци да правят разчети, да дават съвети. А както знаем всички, на военен акъл не мможе да се дава. А когато е комбинация и от полицай, става страшен качамак.

152

123

преди 6 години

Знаците били абсурдни. Кой казва, че са абсурдни? Има хора на който това им е работата. Огледали са пътя, имат някаква представа за определен участък с концентрация на ПТП и са преценили, че трябва да има съответния знак. Някой обаче си решава, че знака не е правилно сложен и не го спазва. Еми някой може да реши да не спазва някой закон защото не е правилен според него. Законите и знаците са за да ги спазваме, а не да ги обсъждаме дали са правилни.

151

Анонимен

преди 6 години

Преди шоферите се оплакваха от корупцията. Много им била пречела. Вече няма корупция и трябва да са доволни.

150

Анонимен

преди 6 години

А защо не слагат камери за средна скорост там където има концентрация на птп, като например Кресна?

149

гого

преди 6 години

и как пък в Германия като няма ограничение на скоростта по магистралите са оцеляли тез хора..

148

Анонимен

преди 6 години

До 154, предполагам ти си възпита, скромен гражданин със счупена стара лада, и умения да управляваш половината свят, но си недооценен правилно и за това нямаш работа и хейтиш срещу всички и всичко. Глей себе си артик, не давай определения за хората.А и селянин не е обида.

147

Анонимен

преди 6 години

Тормоз си е разбира се! Сега *** ще трябва да плаща глоби защото кара като ***!

146

Анонимен

преди 6 години

А как ще се пребори кат с тези които карат супер бавно в средата на пътя.

145

Анонимен

преди 6 години

Скоростто не е убиец, ами простотията.