23

етнически турчин

преди 6 години

ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ ПАК СИ ПОКАЗВАТ МИЗЕРИЯТА СИ СПРЯМО ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ,ЗНАЕЙКИ ЧЕ НИКОЙ НЯМА НУЖДА ОТ ТЕХНИЯ ГЛАС.ПИТАМ ВИ С ГЛАС ВИСОК,,КОЙ ИМА НУЖДА ОТ ВАШЕТО МНЕНИЕ,,НИКОЙ НАЛИ.АКО БЯХТЕ МАЛКО ТОЛЕРАНТНИ И ЦИВИЛИЗОВАНИ ЩЕХТЕ ДА СИ ОПРАВИТЕ СОБСТВЕНИЯ СИ ДВОР И ДЕЦАТА ВИ НЯМАШЕ ДА СКИТАТ ПО СВЕТА ЗА ПАРЧЕ ХЛЯБ.ЗАТОВА МЪЛЧАТЕ И СЕ ЗАМИСЛЕТЕ НА КАКВО ДЕРЕЖЕ СТЕ.СРАМ И ПОЗОР СТЕ!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Евала на евреите как отстрелват *** ако така и ние ги убивяхме като животни тия от африка нямаше Берлин и Париж да приличят на Зимбабве!

21

Анонимен

преди 6 години

САЩ спасиха Турция от съветска окупация. Щото беше стигнало до там-Кемал паша да целува ботушите на Сталин ,за да не ги окупира. Сега Ердоган води Туркийе на заколение. Ще видят ЕС през кривой макарон.*** не е зле и да ги изгонят от НАТО-нека се гушкат с Жужи....

20

Рашко

преди 6 години

Гeнoцид ли?!! Геноцид е онова, което направихте с арменците! Това тук е ритане по кокалчетата.

19

Анонимен

преди 6 години

Израел не знам да е мачкал някои 500 години. Израел си пази границата. Като се опитваш да е предкочиш, ще стреля. За това е граница. Вината е на тези които ги провокират.

18

Анонимен

преди 6 години

Моля правете разлика между ,,бежански орди'' и палестинци. Палестинците си искат техните земи, които Израел окупира с благословията на САЩ.

17

Анонимен

преди 6 години

Циливилизованата Еуропка преди 10 дни дружно критикуваше Русия за задържани демонстранти, а днес срамежливо и с половин уста споменава за 59 убити от снайпери и дронове палестинци, демонстрирали срещу разполагането на пиндостанското посолство в Йерусалим. Може би ще се престрашите и ще ни информирате, че днес по този повод извънредно ще заседава СС на ООН?

16

все повече

преди 6 години

Все повече разбирам, че действително голям шанс за Европа бе създаването на Израел. Само като се замисля, че ако дивашките орди не бяха ангажирани с унищожаването на Израел / за щастие непосилна за тях задача/, къде щяха да отидат !? Всеки ден се моля за доброто и издържливоста на евреите, спасители на следвоенна Европа. За протокола- не съм евреин, а православен християнин, от Енидже Вардар ми е коренът.

15

Анонимен

преди 6 години

Израел да излезе с призив към Кюрдите: Протести срещу Турция :))) Човека, който прати танкове срещу кюрди ...се прави на морален хахахаххахаха тоя трябва да му дадат Оскар :))

14

Анонимен

преди 6 години

Трябва ЕС да почерпи опит от Израел как да се справи с мюсюлманските нашественици стреляне на месо!

13

Анонимен

преди 6 години

Няма ли да има санкции срещу Израел? Нашите политици ще се съберат ли да приемат декларация за това безогледно избиване на хора? Питам, а знам че няма, защото сме марионетка на САЩ и ще трябва да се съгласяваме с тези убийства. Ако беше ги сторила Русия тогава щеше да има рев до бога.

12

етнически турчин

преди 6 години

БЪЛГАРИНА ОСМАН ГОЛЯМ МЕРАК ИМЕ ДА НОСИ ТУРСКО ИМЕ,СЕТНЕ ИСТИНСКИЯ ТУРЧИН Е ВИНОВЕН НАЛИ.

11

OTOMAN LEGACY..

преди 6 години

Gnusna yudeyska paplach...Proklyatieto Hristovo shte vi presledva....vechno! ...

10

СВОБОДЕН КЮРДИСТАН

преди 6 години

ДАЙТЕ ПРАВА НА КЮРДИТЕ , ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГИ ИЗБИВАТЕ ЗА ТОВА ,ЧЕ СИ ТЪРСЯТ ПРАВАТА !

9

Ердоган палячото

преди 6 години

А когато турската армия избива кюрди ,никой на призовава за протести ! " Всички кюрди борещи се за правата си са терористи " според палячото и такива като него !

8

Анонимен

преди 6 години

Стига приказки Ердогане , скачай им !Не са Сирия, но все пак с приказки нищо не става !И двамата не ви харесвам еднакво ... ако се самоунищожите ще е най-добре !

7

Тато из Правец

преди 6 години

Що не обявихте траур когато взривихте вагона за майки с деца при гара Буново,бе аркадаш ? Голям демократ се извъди !!!

6

Анонимен

преди 6 години

тръмпа направи ли нещо смислено у целия си живот?!?

5

Спеца

преди 6 години

Тръмп не предполага още какъв таралеж си вкара в гащите!Това с едно действие, като преместване на посолство, да сплотиш целия мюсюлмански свят в един боен юмрук е фатална грешка!САЩ загубиха важни партньори като Турция и Саудитска Арабия!Ще я патят и евреите и американците!Арабите са притиснати до стената и съпротивата им ще бъде жестока!

4

Ердоги дели Босфор

преди 6 години

дог !Чок лаф чок,файда йок !