30

наблюдател

преди 6 години

Няма как, това е бъдещето. Ще ни колят и убиват както им падне след като няма отпор на ниво улица, общество или държава. И по-зле ще става. Дано се оправи момчето! Бог да пази България, идат тъмни години.

29

ББ

преди 6 години

Ааааа не барайте РОМЪТ,той е нужен за изборите и за други шашми.

28

А БЕ,ЧОВЕЧЕ

преди 6 години

До ГошоКак да ти обяснят, че да разбереш!?Колко пъти да ви се каже,че АМЕР.ПОСЛАНИК НЕ ДАВА ДА СЕ ПИПА ХЕЛЕКТОРАТА!Колко пъти!?Бойко го каза по ТВ в прав текст!Е какво още искате бе,мааму стара,да спрете да дрънчите като празни тенджери по форумите за газови камери,напалми и всякакви други простотии!?И да чакате друг да свърши ВАШАТА работа!?

27

Доо 27

преди 6 години

Не само не ги спряха, но са парламентарно представена партия и направиха паметник-чешма на атенннтаторитв

26

Член

преди 6 години

Този е наркоман -зависим.Какво става с малките гаменчета?

25

az

преди 6 години

Няма страшно, няма да ги накажат. Радвайте се чавете.

24

Корнелия

преди 6 години

Спокойно, след седмица ще го пуснат, защото трябва да се оправдае бюджета на МВР и съда.

23

До 21

преди 6 години

Тия гдето взривяваха влакове и правиха атентати някой спря ли ги преди години?А наркоманите в Магарешкия рай помниш ли? Някой можа ли да ги спре.Такива ***.и винаги ще има независимо кой е на власт.

22

Анонимен

преди 6 години

до 20 От години, да! Но по времето на Тато етносът изкарваше поне осми клас, бачкаше по текезесета, по строежи и не смееше много да шава., защото вчерашната полиция биеше здраво и пазеше реда и гражданите. Днес ги издържаме търпеливо. А те ни трепят.

21

179

преди 6 години

Етноса се вардят помежду си а ние останалите българи гледаме само как да се прецакаме. Сигурен съм ,че този човек дори не ги е познавал малките но само заради това ,че са негова боя ги е защитил. Ходиш си по улицата караш си колелото или колата ,ползваш градският транспорт и се чудиш от кой да се пазиш? Агресивни бежанци на които им е отказан достъпа на запад, етноса или от някой сънародник които си мисли че е по-човек от теб и задължително те гледа на кръв. България това си ти ..

20

Жалко

преди 6 години

Най-лошото е, че тоя ще го пуснат... Медийте, както винаги в подобни случаи, няма да следят и информират, какво ства с подобни случаи, защото ще си имат "проблеми" от властта.. С 2 думи - нищо ново...

19

Анонимен

преди 6 години

До 21Да, но това не променя факта че за 9 години управление, ГЕРБ НЕ НАПРАВИ АБСОЛЮТНО НИЩО ЗА ДА ГИ СПРЕ!Напротив, дори днес са по-нагли и опасни от всякога, предполагам защото стават все повече, а ДЪРЖАВАТА Я НЯМА!!!

18

До 14

преди 6 години

Да другарЕ т.р.о.л.,те преди Б.Борисов наркоманите-роми ходеха с вратовръзки и бели ризи и не дишаха лепило по цялата централна гара и не се друсаха из цяла София.Ти на колко годинки си и къде си живял бе пубере? Не бъркай ц....ите с политиката.Столипиново,Факултето,Филиповци са били винаги там и золумите им съществуват от години.

17

Анонимен

преди 6 години

ман галоп итеците пак се проявяват

16

Андро

преди 6 години

Е, добре - може и Ром, щом другото се цензурира.

15

Анонимен

преди 6 години

Валери Винкела щеше да спира ромския терор над българите...Ама май е зает да прибира комисиони за огради, ски писти, и да ходи да се прави на мъж в баровете по морето...Закривай тая пародия на държава възможно по-скоро

14

Факт!

преди 6 години

До ГошоТака е Гоше и у Франция съм ги виждал наши родни джепчиистват крадат клошарстват дрипи мазни некъпани дебнат и просят.Навсякъде са такива нема как да станат хора!

13

Анонимен

преди 6 години

Сега светкавично ще се организират Хелзинския комитет и още куп *** организаций , за защита на електората на ГЕРБ.

12

Анонимен

преди 6 години

Тоя с ножа е наркоман и се вижда че е друсан.Това ви чака, другарЕ-БойкоБорисовци.Това гласувахте- това и получавате.Гответе се за Апокалипсиса.

11

Подобно - 3

преди 6 години

Нямаше кой да глоби майката и да я свали от тролея заедно с двете й нахални деца. Хората й сочеха знак - зачеркната закуска, значи е забранено да се влиза със закуска в тролея, но майката само стисна злобно устни и на "Петте кьошета", щом се освободи едно място, набута едното си дете то да седне, а хора с побелели коси стояха прави! Най-стряскащо беше изражението на това дете - по-малкото. Стиснало едното си юмруче, напрегнато, злобно облещено, като че ли готово да скочи да се бие.