10

Анонимен

преди 6 години

За германците знам, че много ги е страх като им кажеш, че ще ги съдиш. Така че търсете си правата!

9

Бай Иван

преди 6 години

Мият пенсионерски дирници и *** ,връщат се тука ,купили С класа сглобена в моргата на някой кюрд и викат много съм успял ;) !!!

8

До Анонимен 6

преди 6 години

И още нещо - човек без образование или с ниско образование навсякъде е губещ.Ако тези жени знаят сравнително добре чужд език и имат поне средно образование, дипломата за което не им е подарена, те много бързо ще се ориентират и ще си издействат възможно най-добрите условия и изгодни законни трудови договори. И едва ли ще останат завинаги на същите работни места. Ще поработят като болногледачки няколко години, постепенно ще се ориентират в чуждата страна и ще намерят нещо по-добро.

7

Анонимен

преди 6 години

Хората се дължат с теб така, като им позволиш да се държат. Като не осигуляват и не плащат напускаш и търсиш друго работно място. Навсякъде има добри и лоши работни места. Просто сменяш местоработата и работодатите. За толмоз и заплахи - съд.

6

До de

преди 6 години

Само че как ще осигурим нужния персонал?Никоя държава не би се отказала от това, граждани на друга държава постоянно да вливат пари в нейната икономика и да съдействат за разкриване на нови работни места.Но пенсионираните германци ще търпят ли това отношение, което се практикува в нашенските старчески домове спрямо възрастните хора?Те ще искат качество на обслужванетоИначе, ако помислиш, на много места в провинцията икономиката ще живне, ако там бъдат организирани старчески домове за чужденци

5

Анонимен

преди 6 години

До 1Такава е съдбата на жените, които не знаят достатъчно добре езика и правата си. Хората, които си знаят правата не се оставят да ги унижават и ощетяват. Извод - не очаквайте коректно отношение от никого, търсете си правата! Могат да се обърнат към съд - Arbeitsgericht, той е безплатен.

4

Анонимен

преди 6 години

Моя позната едва смогваше да си намери работа в България. Заради двете си деца замина за Германия да гледа стари хора. Там е вече няколко години и не се оплаква, защото колкото и да е зле там, няма как просто да е по-зле мизерията, която я чака тук. Освен това за всяко едно от децата Германия й дава не малки помощи, въпреки че те са си в България.

3

de

преди 6 години

германските пенсионни фондове и каси щели да изпращат техните пенсионери в хотелите по черноморието като в старчески домове на пълен пансион, обслужване и здравни грижи, докъде я докарахме...

2

Анонимен

преди 6 години

Немили-недраги,Боже,колко мъка има по тоя свят!

1

Анонимен

преди 6 години

Такава е съдбата на предателите да робуват на запад..