22

Гробокопач

преди 6 години

Бойко и неговият приятел от Лукойл, Вальо Злото, яко ще стрижат вълната на уфсете... М-да. Па, ако кютекът в Близкият Изток, премине в тотална война, всички коли в Европа ще бъдта на трупчета. Само Бойко и Лиляна ще карат коли, м-да.

21

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Цялата далавера се върти около "велиая" рАссия. Тя е в тесни взаимоотношения с Иран и от нея пряко зависи ядреното и програма. рАссия ("великая") има изгода от подобно развитие, защото това вдига цената на основното и перо. Матюшките не признават приятели, за гущери биха продали и майка си.

20

Анонимен

преди 6 години

Добре дем миналата година юли го вдигнаха, по каква причина? Сега се говори и за тази година,ми то само нагоре, дайте надолу де, сваляйте тия цени, кое пада, като цена. С тая заплата от460 на 510 лв и всичко нагоре, е то какъв е смисъла тогава, дигат заплатата с 10%, а цените с 20-30%, то по-добре да не правят нищо.

19

Andreshko

преди 6 години

До #1 Какво ще свали Марешки. Та той вече е свалил гащите си на Герб,така както направиха и РБ и обединените ***.оти. Така направи и Янето...

18

Andreshko

преди 6 години

То на нас това покачване на петрола ще се отрази неблагоприятно във всички сфери даже и там където не се използват петролни продукти и те ще вдигнат цените,но какво правим с руското икономическо ембарго. Пазарът на петрол става благоприятен за руския нефт и газ.

17

Стамат

преди 6 години

Увеличението трябва да е най-малко двойно!

16

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЩе изрините грънци, *** блеещ народ

15

Анонимен

преди 6 години

Предлагам да разтоварим наглеците от властта, както се разтоварват роми от товарни вагони. С вили.

14

к0нсерва

преди 6 години

абе като петрола падна от 150 на 40 долара някой намалили цените реципрочно, т.е. 3.5 пъти, сега леко се вдигна и на цените при 150 долара барел в бг искат вдигане веднага!!

13

Анонимен

преди 6 години

Ще ви изринем с лопати

12

Анонимен

преди 6 години

Когато нефта се срина от над 130$ за барел до под 30 ни обясняваха, че цената на горивата са високи щото сега преработвали нефт купен преди (скъп) и ще поевтинеят след време. Но пък обратното, когато цената се покачва, о чудо тя се отразява на мига!?Но овцете си блеем и продължават да ни стрижат.

11

зъл дух

преди 6 години

До Анонимен"Тока пък кво общо има с петрола. Да не би с мазут да произвеждат тока."значи , всички топлофикации в БГ са на газ и имат ко-генерации ;) . а тока от ко-генерациите се изкупува по преференциална цена , щото е екологичен ;) ... да не вземе да мислиш че американските марици са скъпи :))) само виж в микса на НЕК колко се плаща за ток от ко-генерации :))) . иначе за пред хората се вие до небето за американските тецове , пък те вече не са американски май от няколко годинки :)))

10

Анонимен

преди 6 години

Е тва само в България го има.Газта и петролът падат а те вдигат цените защото не били актуализирани.След тва газта и петролът поскъпват и естествено те отново вдигат цената защото имали разходи.Изобщо колкото по малко човек им ползва услугите толкова по-добре.

9

Анонимен

преди 6 години

Тpeтополовите ще rълтат.

8

Българин

преди 6 години

Абе какво става с Боян? Целокупният булгарски народ е вперил целокупен поглед в Боян, а те ни занимават с цените на парното!

7

Пъпеша

преди 6 години

Видими резултати и стабилност!

6

Анонимен

преди 6 години

Тока пък кво общо има с петрола. Да не би с мазут да произвеждат тока.

5

Анонимен

преди 6 години

Жужетата ще лапат.

4

Анонимен

преди 6 години

Blagodarenie na evreyskata politika sankcii na tam sankcii na sam !

3

Анонимен

преди 6 години

Пазарът у нас реагира само при вдигане на цените, когато падат няа корекция.Естествено с активната подкрепа от КЕВР.