29

Анонимен

преди 6 години

Не знам с какво този Боян толкова много дразни гербавите *** ?Сигурно защото не е страхлива мишка като тлъстия им Вожд.

28

123456

преди 6 години

Докато не се намери тяло родните винаги ще смятат, че той е там някъде и може да бъде спасен. Той наистина е там някъде, но надали жив, за съжаление. Може да е силен, но духом, природата е по-силна и от най-подготвеният алпинист.Може и да се е окопал, скрил и тн, но прекалено много дни минаха, няма как да издържи без храна и лекарства.

27

Дано е жив, но

преди 6 години

Дали трябва всяка новина в тоя сайт да е за Боян ?Това ли е проблема на България ?Нарочно пълните главите на хората с глуупости.

26

морж

преди 6 години

Психически може да е силен но не е ли закален да издържа на минусови температури няма шанс да оцелее.

25

TN

преди 6 години

До GaribaldiИ каква цел преследва според Вас Боян с това?

24

бай х

преди 6 години

дано да е така , но ... човешките възможности имат граници които вече са преминати

23

Василев

преди 6 години

Като сте такива големи пророци и знаете какъв край , ще има историята с Боян Петров, защо не предвидихте, че крадливи хищни хиени , ще окрадат и разрушат българската индустрия и селско стопанство, а вие ще станете аутсорсингови слуги на световния финансов капитал!!!???Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Най-трудно е за близките. Никога няма да повярват, ако не се намери поне тяло... Не ми се мисли какво и е на тази майка, нито на дъщеря му. През какви изпитания минавали алпинистите, а семействата им през какви минават всеки път когато някой тръне на самоубийствена мисия?

21

учуден

преди 6 години

добре де, не ви ли се струва, че майката се държи малко странно? Не може детето ти потенциално да не е живо вече, а ти да се усмихваш или поне на мен така ми се струва

20

Garibaldi

преди 6 години

Хайде на бас, че днес или до няколко дни тоя Боян "ужким" ще го намерят жив и така филмът ще има позитивен край.Залагам си името и профила в днес.бг ако не е така.Само гледайте.

19

Garibaldi

преди 6 години

"Усмихнатият герой" на определен инцидент е кодов език через който службите разбират дали случаят е изфабрикуван от правителството/МВР с цел отклонение на вниманието.Същият тип снимки се използват и при фалшиви терористични атентати където жертвите ги показват винаги в първи план с усмивка.Тъй като това са строго секретни операции, начинът через който службите комуницират между тях е через такива знаци.

18

Мен

преди 6 години

Всичко написано реално няма значения. Ясно е че Боян вече не е межу живите, но най близките винаги ще се надяват. За съжаление обаче той си го е търсел - как може да тръгне сам след като останалите са се отказали?! Понякога една *** грешка може да ти коства живота...

17

Анонимен

преди 6 години

Тръгнал без телефон, без джи пи ес по който да го открият, болен. Нещо много странно ми се струва. Болен е при това. Застраховката ли искат? Но има нещо ненормално в цялата ситуация.

16

Анонимен

преди 6 години

Как се моля да ви се случи същото и на вас и да ви гледам сеира.

15

Сократис

преди 6 години

Това вече е патология и за да не се причислите и вие към нея, просто не коментирайте!Убийте г*лупаците с мълчание!

14

Анонимен

преди 6 години

Приличат на връстнички двете.

13

Анонимен

преди 6 години

До Бай КольоНикой не ви кара на сила смешници. Сякаш сте дали пари за нещо друго освен самите вас. Глупаво балканско племе!

12

Анонимен

преди 6 години

Тия явно не са вред с главите цялото семейство.Изпращали му енергия !?Муахаха!Няма такъв смях.Две седмици диабетик стои без храна и инсулин!Бая енергия ще трябва да му пращат.На всеки в малко разстдък в главата е ясно, че е мъртъв от дни.Ако се яви от някъде то това е една организирана измама за печелене на пари от дарителската сметка, която жена му откри.

11

bobi

преди 6 години

пълни глупости. да отива тя да го търси. Защо други хора трябва да рискуват живота си заради неговата глупост? Като е решил да си рискува живота по този начин, никой не му е виновен и длъжен с нищо.И стига сте занимавали цялата страна с тази драма, омръзна на всички.

10

Бай Кольо

преди 6 години

Днес колко пари трябва да съберем?