133

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

Аааа... подозирах че има нещо което пропускам. Не беше достатъчно квачката да е дебела и от израел за да спечели. Явно е имало допълнителна помощ заради #иаз...ва. Щото силни политкоректни кандидати имаше много (ирландия с двамата гeя, австрия, че и наште, за певицата в инвалидна количка да не говорим).Следващата евровизия ще бъде в ерусалилм, направо в американското посолство и ще участват израел, америка и косово, класирани съответно на трето, второ и първо място.

132

Анонимен

преди 6 години

Това момиче има нужда от екзорсист.

131

мислещ

преди 6 години

Като се замисля- добре че не съм гледал предаването.Миналата година този който спечели ми даде да разбера че не си струва гледането и че всичко е нагласено от някои кукувци - и защо -само те си знаят

130

Анонимен

преди 6 години

За дивотията от израел няма какво да се коментира,от тази държава само изродс.ки работи излизат.Но крадената песен на Кипър от Поли Генова ми дойде в повече.Просто няма смисъл да се участва в този предрешен от самото начало формат.На преден план се изкарва идиотизма, деградацията, разрухата, и унищожените морални ценности но не и истинското пеене.Основна вина има държавата "спечелила" тази годишния конкурс.Ще е хубаво да се бойкотира догодина Евровизия.

129

az

преди 6 години

До PortugalСамо дето и тя не е кипърка, ами албанка, и след няколко опита да представя Гърция на Евровизия е разбрала, че гърците няма да и дадат това право, е решила да се предложи на Кипър

128

OTOMAN LEGACY..

преди 6 години

...I TOVA AKO E MUSIKA...NIE KAKVI SME?

127

Анонимен

преди 6 години

От журитата най-много точки имаме от Ирландия и Финландия по 10, Англия, Албания и Молдова по 8, Португалия, Хърватия и Естония по 7, Австрия, Швеия и Грузия по 6, Азърбайджан - 5, Чехия - 4, Швейцария, Малта и Полша по 2, Дания и Израел по 1От зрителите - Кипър - 12!, Македония и Малта по 7, Англия и Албания по 6, Гърция, Испания и Румъния по 5, Черна Гора - 4, Молдова - 3, Сърбия-2, Хърватска, Азърбайджан, Беларус и Чехия по 1На първо четене по 0 точки от Русия,Франция,Германия....

126

До 128

преди 6 години

За израелците ли говориш ?

125

Анонимен

преди 6 години

Свстралийката си беше чистокръвна индийка.Точно чистокръвна австралийка си e. Native australian (австралийски аборигени).

124

Анонимен

преди 6 години

Време е да свикваме с европейските ценности. Това е положението и вижте кой е премиер на бегето.

123

Анонимен

преди 6 години

Хората успяват да одрискат всичко до което се докоснат.Човеците са карцином в природата.

122

Анонимен

преди 6 години

Австралия за първи път в немилост с 9 (!) точки от публиката с готина песен, с готина певица, по-силни от миналогодишния, който се класира в десятката. Португалия на последно място също с по-силна песен от миналогодишната, която победи. Скучната балада на Литва нагоре. Италия - без фенове, с най-слабата сценография според влогърите, на пето място, по-добър резултат от миналогодишния фаворит Габани. Франция с песента за бежанското бебе на 13-то място, никой не очакваше. Все странности.

121

Анонимен

преди 6 години

Посланието е ясно но не това е начина.Свстралийката си беше чистокръвна индийка.В Бг групата имаше печка и Али.Австриеца е толкова австриец колкото аз съм марсианец(знае ли човек)).Въпроса е защо нямаше Касим от Сирия или Иран?????Това ли е All United???Балка посредственост.

120

Ни

преди 6 години

Кокошки правят цирк, а нашата песен ми се струва , че нарочно бе намалено силата на звученето-направиха я безлична .

119

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 114Ако твоето "тук" значи, че си в Исраел, стой си там и се възхищавай на уродливата слоница, която наричате певица... Ние, останалите, все още имаме слух, както и вкус...

118

Анонимен

преди 6 години

Имаше и много други странности. Отпадането на Гърция - песента с най-много гледания след Израел. Испания - приличаше на нещо от сладникав сериал, обаче със страшно много фенове, даже победа беше възможна според влогъри. Класира се след Словения, за която всички смятаха, че ще отпадне на полуфинала. Сръбската какофония, крадена от България, с повече точки от публиката от България.

117

Анонимен

преди 6 години

Тази песен е срам и позор за Европа. От нея единствено разбрах, че наглостта и корупцията на Израел не признават граници и, че те могат да се подиграват със цяла Европа с пилешки песни, докато ние имаме истинска музика, която беше недооценена. После се чудите защо имало антисемитизъм, нормално е. След тая песен и баба ми намрази Израел.

116

Цензурант

преди 6 години

До Да бойкотираме. Приятелю,как те изтървяха,че не са те изтрили още? Няма да приказваш така за големия краварски брат иначе гумата:)

115

Анонимен

преди 6 години

До да бойкотираМе,А НА БАС ЧЕ И РУСИЯ ЩЕ УЧАСТВА ДРУГАРЮ СТАЛИНИСТ!Какво сте недоволни от САЩ бе,я гледайте Тръмп как подпомага руската икономика,как се вдигнаха цените на петрола.все сте недоволни ако не е в Русия!

114

Излагация

преди 6 години

Израел да е в Еврейовизия, САЩ в Америкавизия, Русия, Китай, Индия - в Азиавизия.ТОВА Е КОНКУРС НА ЕВРОПА НЕ НА АРАБИ, КОРЕИ И ДРУГИ КОИ НЕ СА ДЪРЖАВИ!