23

Анонимен

преди 6 години

До ***:ТОЧНО ТАКА ТРЯБВА В ТОВА ВРЕМЕ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ СИЛЕН ВУЛГАРИЗЪМ,,БЕЗРАМНИ ИЗКАЗВАНИЯ.КОЛКОТО И ГОЛЯМО ДЕБЕЛОКОЖИЕ ДА ИМА ВЛАСТТА.ДЕЦАТА СИ ИЗХВЪРЛИ ДЕЦАТА СИ ИЗОСТАВИ.

22

Предложение

преди 6 години

Предлагам да ни дойдат коренно различни политици и да ни оправята и да дават да взимаме големи заплати и да си доставяме удоволствие в живота.

21

Анонимен

преди 6 години

Българите могат само да мечтаят за стандарт на живот като в Северна Корея, която въпреки санкциите и изолацията си произвежда всичко и са намерили начини да осигуряват нормален живот на населението си, докато членката на ЕС и НАТО произвежда само черноработници и пpocтитутки за Запада.

20

Анонимен

преди 6 години

Предлагам да покажем червен картон на БСП завинаги. Ако няма да е ГЕРБ, то трябва да е нещо коренно различно от червените другари.

19

Циничето

преди 6 години

Пак се изхрачи накриво. Боян да беше проблемът, щяхме да сме Швейцария или поне Румъния :))) пак с Б започва причината, но завършва на орисов

18

Предложение

преди 6 години

Предлагам на следващите избори да покажем червен картон на ГЕРБ и като си изберем новите те да ни оправят и да сложим край на мизерията.

17

Някой

преди 6 години

Темата е много болна и много обширна. От живеене в чужбина мога да кажа, че системата е тотално свъркана при нас. В Запада хора, които са асматици живота си ги приема без проблем, в БГ се срамуваме. В западния свят на болните хора се обръща внимание има си цели части от клиниките и болниците, които се занимават с тях..не просто ден на мине, друг да дойде. Не е рпблема в правителството, а в нас, че седим и чакаме...вместо да се вдигне цялото население на протест, не само тези с 600-1000 лева...

16

бойко борисов

преди 6 години

Който иска помощ от държавата и безплатно лечение, да си купи билет за СЕВЕРНА КОРЕЯ.ТУК Е КАПИТАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ. ТУК ТРЯБВА ДА РАБОТИШ В ЧАСТНА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ФИРМА. АКО НЕ МОЖЕШ - ВЪН!!!Държавните пари не са за СОЦИАЛКИ, търтеи, болни хора, уродливи, луди... БРАВО БОЙКО! НИКАКВИ ПАРИ ВЕЧЕ

15

Предложение

преди 6 години

Предлагам нещата да се променят коренно и да заживеем щастливо, да цари само благоденсвие и да си доставяме удоволствия безкрай в живота.

14

Трети

преди 6 години

Преизбира Бойко, защото мизерията няма алтернатива...

13

Анонимен

преди 6 години

Не само държавата дискриминира децата със СОП, а дори най-обикновените хора! Родителите изобщо не обясняват на децата си, че такива хора са съвсем нормални, после следват подигравки и изолация. Дори от учители съм чувала, че децата със СОП трябва да бъдат изолирани и не ги искат в клас.

12

Анонимен

преди 6 години

А бе. Дайте нещо за палатката на Боян, намерили ли са му палатката? Защо не пратят още хеликоптери да търсят Боян? Дайте някаква банкова сметка да пращаме пари да съберем няколко стотин хиляди за спасяването на Боян!

11

Циник

преди 6 години

Самоубили се майки...болни дечица...дреболии!Събрахте ли 150 000 долара за великия супергерой Петров?Пфуууу

10

Анонимен

преди 6 години

Никоя НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ НЕ ИЗЛЪЧИДУМИТЕ ОТ ТЕРМИНАЛ2 НА МАЙКАТА КОЯТО ЕМИГРИРА.ДЕТЕ СЪС СОП Е ТОТАЛНО ДИСКРИМИНИРАНО В ТАЗИ ДЪРЖАВА.РОДИТЕЛЯ Е ОСТАВЕН ДА СЕ ОПРАВЯ САМ ДЪРЖАВАТА ГО ИЗОСТАВЯ.ОНЯ BOSS -НЯА ПАРИ(ЦИТАТ)Много Добре Знае,че Социалната и Здравна Политика е Равносилна на ГЕНОЦИД.

9

Анонимен

преди 6 години

българия за нищо не става ,който е бил в западна европа знае за какво говоря.----------Ти в Западна Европа като хигиенист на тоалетна чиния ли си бил?

8

До2

преди 6 години

Болни деца е битовизъм? Ами мисля за тях, а не за човек ,който съзнателно реши да прави на мъж

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонименбългария за нищо не става ,който е бил в западна европа знае за какво говоря.Не си прав(а),българите са способни,навсякъде се оправят,адаптират се лесно,учат или работят.Проблема е в системата и върхушката,отношението межу хората.Проблема е,че сме и много малки и не можем да взимаме самостоятелни решения за страната си,в полза на страната си,от там идват проблемите.А ГЕРБ са най-некадърното правителство което сме имали до сега,едно решение няма в полза на България и населението до

6

философ

преди 6 години

тъжна картинка. Но мисля че нещата трябва да се променят коренно. Не може вечно да се просят пари за разни каузи от частен и псевдо патриотичен характер. Всеки сам трябва да носи последствията от своите решения а не да разчита на общественното съжаление. Ревете че държавата не дава пари за това и онова но забравяте че тези пари не падат от небето. А какво ще кажат данъкоплатците от другите държави в чиито болници се лекуват децата ви. Това са техни пари събирани за тяхно благополучие.

5

Анонимен

преди 6 години

Такива хора по принцип са най невинни и са днешният Христос! Плащат за вашите грехове и ако ги няма, ще плащате вие! Ако няма агнета, ще пострадат кучетата! Затова читавите народи и държави се грижат за тях /за себе си/!

4

Анонимен

преди 6 години

Тези от парламента дори не пожелаха да се срещнат с тези деца и хора,а ББ направо избяга,дори не им разрешиха да влязат в парламента и изложат исканията си,уж заради фланелките.