23

Анонимен

преди 6 години

Русия беше хваната по бели *** в иранската ядрена програма. Всички знаят как МОСАД измъкна от центъра на Техеран под самия нос на КСИР цялата документация на иранската ядрена програма. Изведнъж Русия стана много отстъпчива на желанията на Нетаняху, застана срещу рожбата си ХАМАС и стана по ниска от тревата в градинката в двора на Кремъл. Най-вероятно Израел разполага с документи доказващи подмолното участие на Русия в иранската ядрена програма и неспазване на договора за неразпространение на ЯО

22

Име

преди 6 години

благодарение на увредените думите в българския език стават все по-малко и са заместени от звездички. ако дедо вазов днес би написал неговото "под игото" то 50% от страниците му щяха да бъдат обозначени със звездички, от днешните неграмотници - джурналя.

21

ГАДОРЯН

преди 6 години

Хирошима и Нагасаки бяха първите, но не и последните. Гаранция. Да видим кой кого кога как ще нагости с ядрени гъбки на трапезата.

20

Анонимен

преди 6 години

Иранците развиват балестипни ракети с голям обсег и безпилотни бойни самолети. А голям брой от тези могат да докарат гомеми ядове на всяко ПВО, дори и без ядрен заряд. Дори и да победят Иран, някох ще плати висока цена. Няма да има безответни удари като Либия, Ирак, Афганистан. Затова ще се преговаря сега с Ким. И Иран е близо до такива преговори. Просто Тръмп сега настъпва, за да има какво да отстъпва при преговорите.

19

Анонимен

преди 6 години

Ако се избият до последния човек ...Ами честно казано, няма да ми пука :)

18

РОССИЯ

преди 6 години

До АнонименСАНКЦИИТЕ КОИТО ГИ НАЛОЖИ САМИ СЕ УНИЩОЖАВАТ ПУТИН Е УМНА ГЛАВА ДА РУСИЯ СТРАДА ОТ САНКЦИИТЕ НО ЕВРОПА ОЩЕ ПОВЕЧЕ САНКЦИТЕ ДАВАТ ПУКНАТИНА НА ЕС И ЕС САМИ ЩЕ ПОТЪНАТ .АМЕРИКАНСКА ПРОДУКЦИЯ И ГЕРМАНСКА ГЪМЖИ В РУСИЯ ЖАЛКО ЗА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ СТАНАХА ОЩЕ ПО БЕДНИ ОТ САНКЦИИТЕ

17

Анонимен

преди 6 години

Израелците вече спят в мазетата запасени с памперси. Като мишоци.

16

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Над Израел вече се свири погребалният марш.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Ти не си бил просто глупофил, а глупофил на квадрат. Значи ЩЕ падне руския добив на нефт с 5% а след това всяка година ЩЕ пада с 10%. Той и Наполеон ЩЕШЕ и Хитлер ЩЕШЕ, ама нъц.Бaнк оф Америка, прогнозира цената на нефта да стигне 100 долара догодина. Ти г-н глупофил на квадрат, не прави прогнози на руския нефтодобив, а си помисли, че по тази причина може да се окажеш безработен

14

Стамат

преди 6 години

Пишете ме доброволец в иранската армия!

13

Анонимен

преди 6 години

До ПрофесорИзраел може да пресели аятоласите от Близкия изток в Европа, разбира се за глупофил самоопределил се като професор, това е голяма победа.

12

Професор

преди 6 години

Ще хвърчат чaлми и ще мирише на опърлени бради. Израел ще размаже аятоласите.

11

Анонимен

преди 6 години

До 10Г-н глупофил, на тебе направили ти впечатление как се вдигна цената на нефта след като САЩ излезе от сделката с Иран и при очертаваща се война в Близкия изток? А кой печели от високата цена на нефта? А кой губи, г-н глупофил? А ако започне война в Иран, милионите нови бежанци къде ще идат, в Русия, или в Европа?Глупофилите, подобни въпроси не си задават.

10

Илия

преди 6 години

Антихристът (от евреите ще произлезе) ще поведе Израел към световна хегемония на Злото!

9

Анонимен

преди 6 години

Израел срещу Иран ще е подгряващ мач за главната атракция - англосаксонците в синия ъгъл срещу Русия и Китай в червения.Ще понаметкат ядрени ракетки година две па ше се кротнат.Ние тук на завет, ще си садим доматките и ще си сърбаме ракийката, гледайки сеир

8

Анонимен

преди 6 години

русия е мордор

7

Анонимен

преди 6 години

Израел малко се обърка, че САЩ ще воюват срещу Иран. САЩ нямат нищо против една голяма война в Близкия изток, но нямат никакво желание да воюват в нея. Затова и САЩ за пръв път осъди заедно с Русия, последните израелски удари в Сирия, за да не се самозабравя Нетаняху.

6

Анонимен

преди 6 години

Задава се краят на семитските лъжи и държави.

5

Анонимен

преди 6 години

Чавутите ще свършат като Кадафи. Ще ги вадят от ями един по един и с ножки в трътките хъц-хъц.

4

Анонимен

преди 6 години

Юдеомасончетата настъпиха мотиката.