5

Dimitrina

преди 6 години

Не! За наглеците е важно да не ги хванат. Пазят си гърба, но също и им пазят гърба. Така "тръпката" е по-силна и за двамата. А, ако ги хванат, а просто няма как да не ги хванат, защото нищо на този свят не продължава вечно, дори и лъжата - не слушайте никакви обяснения! Този, който ви лъже - пак ще ви излъже! Тръгнете си! Не слушайте! Забравете! Нищо не е по-безсмислено от връзка с предател!

4

Анонимен

преди 6 години

Когато един мъж иска да бъде с една жена я чака при всички обстоятелства, независимо от време и разстояние. Всичко друго са лъжи за наивни дами.Държи ли ви един мъж на "празни ясли" в очакване да сте нещо да се случи повече, между вас,време е да се осъзнавате и преориентирате към друг мъж, който няма да е толкова измамен в действията си спрямо вас.

3

Анонимен

преди 6 години

Когато един мъж иска да бъде с една жена я чака при всички обстоятелства, независимо от време и разстояние. Всичко друго са лъжи за наивни дами.Запичне ли един мъж да ви държи на "празни ясли" Време е да се осъзнавате и преориентирате към друг мъж, който няма да е толкова измамен в действията си спрямо вас.

2

Анонимен

преди 6 години

Трябва да е много н, агъл за да ви каже "ти беше заета" ако иска да е с вас ще ви чака. Колкото трябва!Просто иска да го оставите, но не знае, как да ви го каже.

1

Важен пропуск

преди 6 години

В текста липсва основната мъжка лъжа, изричана, когато го хванат на калъп: "Не е това, което изглежда!"