41

БМБМ

преди 6 години

Бяха на Червения площад на трибуната....видях ги!?

40

Оруел

преди 6 години

То вече не нужно да е истина министерството на истината и световните корпорации което по медиите си то е истина, другото е фалшиви новини!

39

Анонимен

преди 6 години

Целият свят се смее на жалкия театър на островните рижковци. Така се омотаха с лъжи, че накрая скриха Скрипал да не им се смеят още повече на резила. Дори в детската градина ще измислят по-добро оправдание защо крият Скрипал.

38

факт

преди 6 години

Англия излъга света и сътвори опасна провокация,сега трябва техни дипломати да бъдат изгонени и да и се наложат санкции.

37

Анонимен

преди 6 години

"Този Путин е виновен, отвлякъл ги е. Лично се е телепортирал в GB и после ги скрил в Сибир...."Много ме изкефи ироничния ти коментар, право в целта :)

36

Голата истина

преди 6 години

Т.н.афера е операция на ГРУ.Но не да се ликвидира един никому ненужен предател а е поредния пирон в ковчега на Британия в ЕС.Брекзит е нещо гениално за ЕС.Без Англия,Полша и прибалтите у висват и САЩ вече не могат да управляват и подриват саюза отвътре.На Путин му трябва такъв ЕС.Забележете само.Новичок от който никой не умира.Съмненията в Европа са огромни и факта че експулсираха по 1-2диплопата е факт.Факт е и че в същия ден Германия подписа Северен поток 2 а Юнкер каза не на сделка по бресзит

35

Анонимен

преди 6 години

Бе много тихи тия дни сороските ***. Има съмнения, че дедо сорос е привършил парите за хранилката. Така става, който разчита на еврейн да го храни .....

34

Анонимен

преди 6 години

Путин спечели с близо 80%. Нищо чудно това да се дължи и на истерията със Скрипал.По отношение на пропагандата западняците са пълни дървеняци.

33

Анонимен

преди 6 години

Ако са смятали, че със Склипал ще намалят вота за Путин, значи са съвсем с.махнати.Но някои от номерата минават. Например праха за пране, който показаха в ООН, като доказателство за химическите оръжия на Саддам. Резултата беше добър - сложиха ръка на нефта на Ирак, избиха 1 милион иракчани.

32

АНОНИМЕН

преди 6 години

ЦЯЛАТА РАБОТА БЯХА ИЗБОРИТЕ В РУСИЯ . ЦЕЛТА БЕ ДА НЕ ИЗБЕРАТ ПУТИН ЗА ПРЕЗИДЕНТ ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ ОТ ТОЗИ ЧОВЕК. И ПАК НЕ УСПЯХА ВЪПРЕКИ, ЧЕ НАСТРОИХА ДОСТА ДЪРЖАВИ ПРОТИВ РУСИЯ И ИЗГОНИХА ДИПЛОМАТИ А РУСИЯ КОНТРАУДАР И ТЯ ИЗГОНИ ДИПЛОМАТИ. А НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ РЕЙТИНГА НА ПУТИН СКОЧИ ОЩЕ ПОВЕЕЧЕ. И НАКРАЯ ОТ СКАЛЪПЕНИЯ СЦЕНАРИЙ ФАЙДА ЙОК. МНОГО ШУМ ЗА НИЩО. И ЩЕЛИ ДА УВЕЛИЧАВАТ САНКЦИИТЕ. И КВА СТАНА ТЯ МЕРКЕЛ ОСЪЗНА КУРВЕНСКАТА РОЛЯ НА САЩ ЗА ЕВРОПА И СЕ ОТКАЗВА ОТ АМЕРИКА И "ПОМОЩА"И ЗА ЕВРОП

31

Анонимен

преди 6 години

Ами ще се дървят на Русия. На нейна територия се намират 64% от най.ценните залежи от всички световни полезни изкопаеми.И тая лоша Русия се дърпа и не иска да ги даде безплатно на добрите западняци. В продължение на векове имаха стотици колонии по цял свят и крадяха всичко от там. Сега колониите намаляха. А много лошия Путин не дава без пари. Ужас. Какво им остава освен да вият.

30

Анонимен

преди 6 години

То щото от Британската империя е излизала само любов, мир и разбирателство между хората.

29

Анонимен

преди 6 години

а нас какво собствено ни интересуват проблемите на Русия КНДР И Турция, та само с глупости ни занимавате?

28

Психодиспансер

преди 6 години

В цялото си съществуване империята Русия единственото, което е излязло от нея са войни, войни и войни. От хората живеещи в тази тъмна страна има блестящи поети, композитори, учени и хора на изкуството, но за съжаление те никога не са били политически ангажирани. И поради това там живеят във феодаления строй !

27

Анонимен

преди 6 години

Ей, тез руски шпиони бе. Променят се като лицетанцьори от Дюн, телепортират се като от Седморката на Блейк и са безсмъртни като една наша певи... извинете, като Дънкан Маклауд!

26

Анонимен

преди 6 години

Аман от палячовци ... То кой ли не се дърви на Русия ... Все на някой е виновна за нещо .И без доказателства си правят каквото искат, а като излязат доказателствата ... мълчат като *** и!

25

рашън трол

преди 6 години

хаха скриха ги. Абе въобще айде сега ингилизите да докажат,ч е Скрипал въобще съществува)))): майтап се с руските подметки де))):

24

Анонимен

преди 6 години

Толкова дълго да ги крият значи търсят двойници след което може да се появят като двойни агенти.

23

дедо Ташунко

преди 6 години

Скрипал емигрираха за Непал!

22

Членска карта №7

преди 6 години

От цялата работа, котаракът и морското свинче го отнесоха... Жалко за хайванчетата. А лъжата беше доста плитко скроена, голямо падение за тружениците на русофобския фронт!