48

сара

преди 6 години

Цивилизацията бавно ни убива.

47

Me

преди 6 години

Ами това е. Светът се развива и има нови технологии. Описаното в статията не е вредно за организма. Просто е приготвено по нестандартен начин. Без, тези технологии всичко би било непоносимо скъпо и опасно за консумиране.

46

Анонимен

преди 6 години

За мен не е важно от кой и от какво са приготвени сирената, важното е да са вкусни...

45

Анонимен

преди 6 години

В германия си купих шунка, която след един месец беше се извила като полумесец, но не се беше развалила. В целия ЕС има такива продукти, но тези, които не се развалят са на двойна цена по-ниско. Не е само в Бг това. Лошото е в това, че в Бг такива вериги заливат пощенските кутии на хората, а от там следва пазаруване на поразия. промоция..... но на цена.

44

Без име

преди 6 години

Накрая няма да останат хора на който да си продават ***.Българския бизнес МЕН живее от днес за утре.Просто сме един *** народ,който се затрива сам.

43

младен

преди 6 години

...щандовете във веригите....да си го бутат производители, вносители и търговци там де слънце не огрява.

42

младен

преди 6 години

"Стандартът "Стара планина" указва рецептата, но не и качеството на месото"Тоя стандарт още докато го мъдриха ги заподозрях в "много шум за нищо". Като излезе без да бях купил нещо "стара планина" знаех че е пълен та-шак, а сега вече и официално си го казват. От магазина само чисто месо. И то по скоро от "партньори" и други проверени месарници, но пак казвам само месо - никакви колбаси и темподобни. За млякото, сиренето и кашкавала само от проверени млекарници. Всичко останало което е по...

41

Анонимен

преди 6 години

ETO ZACHTO IMA TOLKOVA PENSIONERI PO BOLEST.

40

Fallschirmspringer

преди 6 години

До Rucifer//Ами да .При това ставаме все по-молко и по-малко.Но има светлина в тунела при това не от насрещния влак , а онази другата ,която я виждат преди да преминат в друго времепространствено измерение ,към което се е запътил българския народ под ръкоплясканията на цяла европа и насърчан от нашите "лидери".Те ще останат от "тази "страна след като ни изпратят.Нека се мъчат

39

Fallschirmspringer

преди 6 години

Анонимен До Fallschirmspringer "и не ти ли направи впечатление, че ги хранят с риба"По това време още не знаехме ,че рибата е вредна.Но иначе им давахме смески от царевица,костно башно и тичаха по двора по цял ден .Сега сигурно са био пилета и ,за да не се заразят от отровния въздух ги държат затворени в едни клетчици колкото кутии за обувки ,та затова "демократичните" пилета са така вкусни , а месото им като каша.

38

Rucifer

преди 6 години

Ми как се изхранва толкоз народ.

37

жеко

преди 6 години

китайците правят пластмасов ориз от поне 10 г, предполагам че вече могат и сирене и салами да правят от пластмаса, поне за риба още съм чувал има в ютуб клипове

36

Boto

преди 6 години

Еми ако тези технологии не живеят, човечеството е обречено на глад. Я да питаме в Африка ако не бяха измислени пестицидите за пшеница да кажем и добива беше 60% надолу дали немаше да има повече умрели?Тук въпроса е до контрола.Контрол даден ензим - каша и еб*м ти какво дали е вреден.Контрол дали даден продукт, който се продава рекламиращ се като истински дали е така.Глоби сериозни свързани със оборота. Не можеш фирма с оборот 5-6 милионна да я глобиш 10000 лева и да мислиш че ще се стресне

35

Анонимен

преди 6 години

Е и кой е виновен че шиб.. български пазар е залят със ***,ще си *** на по 35,40 години и един ден няма да остане и помен от вас.

34

Истински случай

преди 6 години

Не няма си променя мнението. Със комшията добре се познаваме. Аз редовно ходя във фермата и знам как се отглеждат животните, с какво се хранят, и как се дои млякото. Всичко си е ОК. Стотици хора ядат от това мляко и до сега проблеми не е имало. Аз лично купувам от него вече 30г и млякото винаги е било първо качество. Вкусно и мазно. Става на перфектно сирене. А киселото мляко е гъсто и вкусно. Ако ти дам един буркан ще го изядеш преди да се усетиш! Колкото повече ядеш - повече ти се яде!

33

Анонимен

преди 6 години

"Друга технология, навлязла в нашата хранителна индустрия, е използването на механично отделено месо."Кое му е "механично отделеното" на това месо, след като директно се мели с костите?

32

Истукан

преди 6 години

Аз защо не ям сирене, кашкавал и месо. Първо, че месото ми мирише на смрад, а сиренето и кашкавалът отдавна загубиха натуралния си вкус, съдържайки много вредни неща.

31

Анонимен

преди 6 години

В Германия салама не е от каша ама струва 25 ? килото ! - и защо като ЛИДЛ е немска верига 90% от саламите са MADE IN BG ?В ЛИДЛ -Германия няма BG колбаси ! - Защо ли ???

30

IXXI

преди 6 години

5G-то ще реши всички проблеми - ще разруши и ДНК и атмосферата на плянетата и няма живот, няма проблеми!!

29

Бобо

преди 6 години

Ами тия дето са писали стандарта да ги уволнят.