43

АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК.

преди 6 години

От Бургас съм. Същият автобус пътувала съпруга ми. Пътничката говорила потелефон и не можа да купи билет. След това контролори качват и проверяват пътниците. Само,че билетите в Бургас бус са продават вътре в автобуса. Така,че поведението на контролори не бяха коректни.

42

ВАЛЕРИ ПЕТРОВ

преди 6 години

Винаги съм се чудил какво толкова могат да говорят по телефона ,особенно същества при, които липсва втора мозъчна клетка .Случвало ми се водачка на МПС говори по телефона и се опитва да направи завой,при който тя е без предимство.Питам дъщеря ми/тя е шофирала както се казва на три континента/и по оценките на познати е перфектна водачка със склонност към спортното шофиране,"заща жените така странно шофират,а тговора беше ,че те не знят правилника ,но също кое е ляво ,кое дясно

41

Анонимен

преди 6 години

До ЖоДа намалят цените и тогава всички ще се возят с билет.

40

Ива

преди 6 години

Всички автобуси от тази линия са с камери. Фирмата-превозвач да пусне съответния запис и тогава ще стане ясно кой крив, кой прав. Лично съм била свидетел, как се качва мъж в автобуса, говорейки по телефон, и на подканата на контрольорката да се чекира, най-нагло й показва, че говори. Контрольорката беше достатъчно настойчива и учтива и на мъжа му се наложи да си чекира картата. Накрая се оказа, че се е качил само за една спирка. Просто се опита да мине гратис.

39

boto

преди 6 години

Също това като оправдиние, че немала дребни пари айде моля Ви се.Тва оправдание върви ли в магазина примерно. Няма значение дете ли е пенсионер ли е и т.н. - трябва ли да плати да плаща. На хората това им е работата. Има правила как да я вършат и аз ще едмирирам това ако я вършат правилно.Да сигурно има груби, нелюбезни и т.н. но това трябва да се третира по друг начин и не означава, че не трябва да се спазва закона.

38

до 34

преди 6 години

Купи си бус и транспортирай госпожицата без пари, колкото си щеш!

37

Жо

преди 6 години

До Анонимен 30 " До Жо"АКО НАКАЗАНИЕТО за нередовен пътник е да му кажат да слезе от автобуса, всички ще се возят без билет.

36

boto

преди 6 години

Бах ти объркатата държава и про*т народ. 1-во пътниците защитават човек, който е нарушил закона.2-ро снимат това ама като почне и другата страна да снима не може.3- доли и при запис, който показва отношението към контрольорите пак са наказани.Хора това, че някой се вози без билет се товари на Вас. Ние ги плащаме тези пари кога ще разберете. Същото е и с евтиния ПР на тиквата дето дава тасам и натам все едно, че са негови.

35

Анонимен

преди 6 години

Снабдете с камери контрольорите и пак ще си говорим кой бил предизвикан и кой бил в правото си! Преди два месеца контрольрка свали дете от автобус защото детето нямало дребни пари.........

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33Ти да не си от репортерите на господари на ефира.

33

Анонимен

преди 6 години

Проверяващите често превишават правата си. Те нямат право да ти попречат да вървиш и да те заклещят. Трябва да ти кажат че си глобен и да ти поискат пари и ако не им дадеш нямат никакво право да се разправят, срещят, дърпат и тн.

32

Анонимен

преди 6 години

Всеки има право да снима на обществено място и всеки сниман има право да застреля този, който го снима след като е предупреден да не прави това!

31

Анонимен

преди 6 години

Като нередовен пътник е за глоба, а за останалото поведение - Народен съд! Но какво да говорим, след като полицаи спират наглец за проверка, той все пак спира, но говори 20 минути по телефона и те го чакат да приключи деловия си тон! Или дори са е отказали да го чакат, но юнакът не ще да си тръгва и пречи да глобят някой друг като заема мястото за контрол!Факт!

30

Октопода

преди 6 години

До АнонименНе и ако си на обществено място. Тогава имам право и документален филм да направя за теб.

29

Анонимен

преди 6 години

До ЖоВ другите градове кондукторката казва да спрат автобуса и гони пътника ако неиска да си купи билет. Толкова ли е сложно и в София да е така.

28

Ф.С.В.

преди 6 години

До 22 - Аз винаги имам точни стотинки- Но контрольорката се държи с една ръка и почва да ги брои- и в повечето случаи даже не се държи и после - БИЛ ли си в НОВИТЕ АВТОБУСИ В БУРГАС? Може и задно салто да направиш ако не се държиш- Автоматика е така направен че е като на самолетната техника - пуснеш ли *** - веднага автобуса почва да спира рязко като безопасност- Не си ли седнал в автобуса- гарантирано падаш- А много линии в Бургас са претъпкани- Защото нямат шофьори с катег за дълъг автобус

27

Анонимен

преди 6 години

За мен е незаконно да глобяват пътниците. Решението е да се гонят пътниците без билети.

26

Анонимен

преди 6 години

Българена 30 години след промените не иска да разбере, че трябва да плаща и не иска да приеме, че общественото не е свое. Особено ромите. Върви в Спешната наперено и гордо и още от вратата им заявява, че те са ,,държавно и нямат право да искат пари''! Само при соца жените бяха безплатни и то не всички!

25

Жо

преди 6 години

НЯМА ДА СТАНЕМ нормална европейска държава докато редовните пътници защитават нередовните пътници.Значи едни могат да си плащат билети, а други да се возят за сметка на пътниците с билети.Същото се отнася и за плащане на данъци, осигуровки, вода, ток и н.Българинът е тарикат и затова в чужбина думата "българин" е нарицателно за лош човек.Да, това е истината, а тя понякога боли.

24

Анонимен

преди 6 години

Значи, няма по-големи с еляни и най-вече нехйаещи хора от нас. За всеки средно интелигентен човек е ясно, че билетът е документ, ценна книга, която се издава на пътника срещу превоз и служи за изплащане на обезщетение при евентуално ПТП и увреждането на здравето на пътника. Нямаш ли билет, нищо не можеш да докажеш и да вземеш от транспортната фирма. Оставам на страна въпроса за контрольорките, те открай време са пълни ***, но мислете най-вече за вас самите.