46

ognyanz

преди 6 години

До Артьом: На каквато и да е цена? Нещо си се объркал. Цената на петрола се качва и Русия само печели от това.

45

до хетмана

преди 6 години

Мазеп, най много те галят преди да те опраскат!

44

Анонимен

преди 6 години

Точно в момента Путин няма никакви проблеми с кинтите. Рублата падна а долара скочи. Още 1 такава седмица и бюджета му ще е преизпълнен за всички съществуващи бюджетни програми до края на мандата му ;) А се очертава седмиците да са доста повече от 1. Очертава се търговска война между ЕС и САЩ, Война около петролните полета(скъп нефт), недоверие и отмъщение на Русия към Европа, търговска война САЩ - Китай... Русия печели отвсекъде. Китай - от войната САЩ - ЕС. Европа губи всичко и печели бежанци.

43

чичо Гошо

преди 6 години

До добрутро русофили Ти ми кажи какво са правели израелските Пейтриът след като от 20 са свалили само 4 ракети на Иран.Според Израел "десетки" ако не Хиляди обекти са били унищожени.Ако беше така сега проамериканската пропаганда щеше да ни удави със снимки.

42

Анонимен

преди 6 години

Итересно на всякъде се споменав за атака на Иран а тука пишат че Израел бил стрелял :(Кое е вярното ?

41

Артьом

преди 6 години

До Анонимен 42В момента путин толкова го е закъсал за кинти ,че ще се навие да продава петрол на каквато и да е цена.

40

Анонимен

преди 6 години

Вероятно Путин няма да го продава тоя петрол за 146 както американците, а за 145,12. Няма да е цял долар разликата ;))) Тръмп прецака всичките си врагове ;))) Търговец е пича. Не напразно е милярдер ;)))Вече вярвам на Сторми Даниелс, че руския олигарх е платил за мълчанието и заради Тръмп ;))Вярвам и че мексиканците ще платят за стената ;)))

39

Анонимен

преди 6 години

В момента руснаците са си намалили доставките на петрол за ЕС. Със санкциите срещу Иран - основен доставчик на Европа, ЕС остава без петрол и за тях цената ще скочи. Имат 2 избора - да купуват от САЩ, който ще го купува от някой друг и ще им го препродава с печалба, или да отидат при Путин и да му се помолят да ги спаси от Тръмп. Обаче Ес наскоро му изгони дипломатите заради измама, сложи санкции... Дали ще получат от Путин милостиня? Предполагам великодушно ще им предложи 1 $ под американците;)

38

Сокол 9

преди 6 години

Страхотен е Биби докато се мазни на джуджето Израел удря Сирия

37

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че Тръмп размаза ЕС. Принуди Израел под предлог война с Иран да нападне Сирия, постави санкции на Иран и нефта скочи до небето, бежанци... САЩ си го произвеждат. Китай и Ес внасят много. Русия и арабите продават. Тръмп е умен. След като не успя да накара Русия да клекне, не успя да обърне ЕС срещу Русия, то поставя на колене европейците със скъп петрол и газ. Руснаците се радват и си викат: "Добре го назначихме тоя. динга малко джангър срещу нас и после ни даде да смучим Китай и ЕС."

36

Анонимен

преди 6 години

Е как така бе? Нали небето над Сирия беше затворено от руските безаналогови мега космически ПВО-та и комар не можеше да прелети?

35

добрутро русофили

преди 6 години

Русофили, какво е правила прословутата система С-400 тая нощ и защо няма нито една свалена ракета с нея? Май е само за украса

34

.

преди 6 години

До АнгелОсвен "нищо" друго няма какво да се случи.

33

иван

преди 6 години

Израел трябва да бъде спрян , постояно подклажда конфликтите в района после иран ирак... били виновни кой ще е следващия крив за евреийсите имперски интереси за който ползват америка?

32

мазепа

преди 6 години

До АнонименКиевския режим в Украйна е дошъл на власт с избори през юни 2014г., признати от Русия. Путин се срещна с главатаря на същия режим - Порошенко в Минск и му стисна ръката. Как ще коментираш това?

31

пропагандатор

преди 6 години

До пехотинецне се притеснявайте моля

30

Ангел

преди 6 години

Хич не ми пука за Ислямистите от Иран.Пука ми за Сирия, защото Асад е против Ислямизацията.Защо след като нападението е дошло от Иранските сили в Сирия, защо Евреите удрят по Сирия а не по Иран?Следващия път дано някоя Израелска ракета се обърка и удари по Руските сили и да видите тогава кво ще се случи с Израел!

29

Анонимен

преди 6 години

,,Подполковник Конрикус даде да се разбере, че израелската "армия няма да позволи на Иран да се укрепи в Сирия" и че ще държи сирийския режим отговорен за всичко, което се случва на територията на страната...'' Или така:Подполковник Конашенков даде да се разбере, че руската армия няма да позволи на НАТО да се укрепи в Украйна и че ще държи киевския режим отговорен за всичко, което се случва на територията на страната.

28

Факт!

преди 6 години

До АнонименМисля че някой трябва да вразуми немците и е крайно време че ми писна от тея "хитри" ***!

27

Анонимен

преди 6 години

До 29 може да са 5-6 мил. Но важат.