66

До Георги

преди 6 години

Роджър Уотърс преди време положи цветя пред гроба на майор Томпсън, английски комунист. Разстрелян от монархофашистите без съд и присъда.Съжалявам Георги, за тежката травма която ти нанасям. Но тя може да се оправи, имаш ли пистолет? Или здраво въже?

65

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 57.Тая анексия е само в богатото ти въображение. Крим гласува на референдум присъединяването си към Русия, да не говорим че Крим винаги си е бил руски, до едно напиване на Хрусчов. И не забравяй че Грузия атакува руски територии, подстрекавана от Щатите. Русия просто отговори на агресията и ги постави на мястото им. Направи го така респектиращо, че втори път едва ли ще опитат да видят какво ще се случи ако подразнят мечката.

64

До 51

преди 6 години

Ей юначе малолетно,разликата е това че в оня строй това не можеше да го напишеш.За тези думи щеше да си в затвора ДОЖИВОТ.!Какво иго е тая супер слободия бре.Само месецвонова време и те виждам как се чудиш как да го ,,вържеш" точно натам за което иго говориш.Късметлии сте бе нито казарма,нито цензура,нито забрана да изразиш мнението си,отворени граници,няма опашки и дефицит,никой не ти казва как да се обличаш и подстригва иоще и още десетки забранени неща.В робство живеел,.....!!!

63

Анонимен

преди 6 години

Освен за "Марици"-те нека си припомним и кой точи нашето злато. А? Или и това е неудобно?Преди България поне имаше фабрики и износ. Сега има износ само на работна ръка и млади хора.

62

Анонимен

преди 6 години

Страшно нещо е цензурата на словото! У нас тя винаги е била на почит и първо оръжие на властта. И сега е така. Излъчете, напишете цялата реч на Уотърс, нека всеки сам реши за какво и защо призовава той. Обаче се страхувате. Защото не ви позволяват "батковците", които ви дърпат ушите и конците, нали?

61

Анонимен

преди 6 години

Pink Floyd forever!Roger Water forever!

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Относно ресурсите дето ги изнасяме .... начи Русия може да изнася ресурси, ние не можем, а ?"Ти нищо не "изнасяш".... Изнасят краварски, европейски, канадски и др. "приятелски" фирми! А парите им отиват в оШФорки, за концесиите плащат трохи, както и заплати на работниците си, ама то не е лесно да си д.бил! Какви "печалби" има прословутия Лукойл - неп знам! ти сигурно си наясно - явно наскоро си им правил данъчна ревизия... ***!

59

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе съм ти "брато", така може да се обръщаш към другите роми в махалата ти. А най-голямото изтичане на средства от страната в историята й е през американските марици. На тях им даваме по 700 млн. на година, независимо дали ползваме или не ток от тях. Договора, подписан от братото ти Костов, е за 20 години - така че през тях от България ще бъдат източени 14 млрд. лв.

58

Анонимен

преди 6 години

Слушах Пинк Флойд 45 години, но вече няма. Та те не били седесари, а долни ***!

57

Георги

преди 6 години

От приказките на Симов,можем да направим заключение ,че Роджър Уотърс е комунист.Не бях чувал по голяма простотия.....

56

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 57Само лукойл да взмем.. над 40 млрд лева оборот за последнит 6 години и НУЛА лева печалба всяка година. Това ако не е източване .....Относно ресурсите дето ги изнасяме .... начи Русия може да изнася ресурси, ние не можем, а ?

55

Анонимен

преди 6 години

посланието на човека си е много на място ... ама го излъчете цялото, не само удобната за псевдо скандал част.човекът е пацифист, казва твърдо НЕ на политическото, расовото, религиосното противопостовяне,НЕ на войната и всички подобни политически интриги. Казва едно голямо ДА на мира и любовта, да обърнем внимания на реалните проблеми за човечеството, климат, войни и тн. Речта ме не е за комлексирани ***, а за хора ... човеци!

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 56Питай Роджър за анексията на Крим, агресията срещу Украйна, да не говорим за руските войски в Грузия и приднестровието, да видим кво ще каже за мира.

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 54Какви глупости дрънкаш бе, мозък.... Кои са "руските фирми" - банки, търговски вериги, телекоми, мини, ЕРП-та, застрахов. дружества, дори бензиностанциите на 90%... кои са "руски", че не се сещам? Точно тези убавци дават "високи" заплати, дерат с лихви, тъпчат ни с ГМО-та, увеличават си цените монополно както им е кеф, изнасят природните ни богатства и т.н., а за това сигурно Русия е "виновна"... Аман от д.били!

52

Анонимен

преди 6 години

Освен послание за мир, Уотърс просто изрази мнението на много хора, вкл. от западния свят, които не поддържат световната монополна мафия, хранеща се от военни конфликти и кражба на чужди природни ресурси. Жалко, че у нас отново има цензура и не се даде гласност на този призив. Той се разпространява близо седмица апокрифно. Което засилва още повече интересът на хората към него. Всъщност у нас свободата на словото никога не е била налична и защитена.

51

Анонимен

преди 6 години

Министерствто на Истината съобщава:Роджър Уотърс е лош, много лош и ***! Той не мисли правилно, изказва некоректни тези, политически недопустими! Да говориш за мир, това е предателство спрямо нашите партньори атланти и евроге.йовев. ***, да заклеймим проруската му пропаганда и да заслужим центовете си!

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51Брато, много си сбъркан. В момента 30% от икономиката ни се притежава от руски фирми. Няма нито една руска фирма да е платила данък печалба за последните поне 10 години. Всяка година към Русия изтичат над 7 млрд лева към Русия. През това време ми говориш за някакво виртуално американско робство. През съветското робство ако посмееше да говориш срещу СССР, щеше да свършиш за храна на прасетата в Белене в най-добрия случай.

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Тези ,които са били на концерта много добре разбраха какво каза Роджър.Точно Симов няма как да ми разяснява какво е казал Роджър Уотърс, защото слушам Флойд от 45 години."Слушай Панчугов, той ще ти го разясни и ще ти е приятно да го слушаш, ще се разтопиш от удоволствие. Пусни си коментара му много пъти, така щастието ще е пълно.

48

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 47.Не знам дали да ти вярвам, че си живял под съветско робство. Но аз днес живея под американско робство и това е факт. Управляват държавата ми с подставени лица, наречени български политици, които по същество са еничари, унищожаващи собствения си народ, защото това искат от тях господарите зад океана.

47

Анонимен

преди 6 години

Тези ,които са били на концерта много добре разбраха какво каза Роджър.Точно Симов няма как да ми разяснява какво е казал Роджър Уотърс,защото слушам Флойд от 45 години.