47

HanSolo

преди 6 години

Ок,дано е жив.Но трябва ли да си изнасилваш късмета.С Инсулин на 8км,малко е пресилено.Защо е нужно да се правят излишни полети на "СПАРТАН".Веднъж минаваш на червено,втори път те засича камера с 100км превишение и си мислиш,че си прецакал системата,но следващият път те блъска някой без книжка или пиян и изравнява нещата.Балансът го има във Вселената.Отговорността е пред семейството.

46

Хах

преди 6 години

До 37. Как го реши генерално,че над 8000 метра се ходело винаги в група. Това е толкова опасно,колкото и сам да изкачваш .По простата причина,че групата може да те забави и да не катери със същото темпо, и накрая да стане по-голяма беля. Катери се най-вече със шерп,който се предполага ,че е подготвен и ще ти е в помощ.

45

Анонимен

преди 6 години

Отвратен съм от липсата на човещина и съчуствие. Вие не сте хора и Бог ще ви накаже със същото. Я дете ще ви се загуби в планината, я друго нещастие Бог ще ви изпрати и тогава други простаци ще се гаврят с вас. ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!

44

Петко-graviti

преди 6 години

И азе сакам да ида да покоря Марс без скафандър,ама немам паре за разрешително. Ако Каролев ми отпусне няколко стотин бона,оти да не идем?

43

П.Петров

преди 6 години

Погнусен съм от ОТВРАТИТЕЛНОТО отношение на хейтърите! Ненормалници, утре може вие да сте на подобно място!

42

Пимпирев

преди 6 години

Не е важно какво хоби имаш,важно е да намираш пари за него.После с интервюта,рекламки и лице на нещо(безсмислено, както и хобито ти),еко кауза, зелена мисъл,избиваш парите.Връщаш на първите и искаш от следващите.После нова експедиция(като аз при пингвините) и ...,абе болен,строшен,акъл море-глава шамандура,отърване от хорото(хобито) няма.Казваш на простите,че те могат да се задавят от кокал,а ти ПОКОРЯВАШ!А някъде,някой живее в мизерия и не е излизал от квартала си...Да, ама не е медиен!

41

Кръстьо Перушки

преди 6 години

В тубата имаше един клип на приближаващо цунами и един *** като наш Боянчо който е нагазил до кръста в океана и чака вълната. Е, познайте! Просто го изяде.

40

Гогата

преди 6 години

Като отговор на плюващите по един човек, който нищо не им е направил...Само следва мечтите си ! Като отговор ще им кажа : "Роденият да пълзи - не може да лети !"

39

Анонимен

преди 6 години

Ако вашето дете селяни се загуби, така ли ще плюете? Помислете, защото Бог вижда и наказва.

38

Анонимен

преди 6 години

той геройжена му взема застраховка животвсички в схемата доволнисамо за нас хейтърите пари няма

37

празноглавци

преди 6 години

Тоя пич висеше по всички медии като абониран,и дрънкаше високопарни егоцентрични приказки колко е по-по -най! Е отиде у планината и какво стана....сега ще му пращаме спартана ли?

36

Гробокопач

преди 6 години

Целият проблем е,ч е е бил сниман и филм "На крачка от света". Това надува егото, докача го на тема величие. Планинският връх е идеята за смирението. Ако за миг го забравиш и захвърлиш, това е, като да си оставиш телефона в палатковият лагер. Господ те вижда, но с обратната страна на Окото Си.

35

До Паци

преди 6 години

И мислиш, че ще биеш всички? Му-ха-ха, да не се окаже да се молиш за зъбите си или някоя ръчичка. Този Боян се самозабрави, медиите услужливо го хвалеха и внушаваха образа на патриота - смелчага, с което го подведоха и убиха. Бил такъв или онакъв, не го познаваме, но да си чешеш крастата по върховете не е държавна задача с личен избор. Да се надцениш е лошо и ето резултата. Над 8000 метра се ходи с група, за взаимопомощ и подкрепа. Решил сам, изчезнал /загинал/, да му мисли жена му. Жалко!

34

Кръстьо Перушки

преди 6 години

Казах ви, утре шерпите ще го намерят превърнат в статуя нейде из каманаците.

33

Анонимен

преди 6 години

Надуха ни главите с този измислен анимационен герой - какво толкова е направил, освен да си развява гащите по разни планини? А да забравих, че е от котилото на Тома Белев, част от зелената мафия.

32

Анонимен

преди 6 години

Отвратителни коментари на безсмислени, мъртви души. Дано Боян е добре.

31

Пацu

преди 6 години

Не е проста нацията, а 2-3 тpoлa, които за жълти стотинки и по майка си ще плюят...Понеже анонимно е лесно!

30

Анонимен

преди 6 години

Дручко си е да се катериш по замръзналите каманяци в Китай! На 8000 метра !Голяяям кеф !Колкото и да се напъвам ,не ми изглежда великата идея !

29

Krom

преди 6 години

Грозно е това което се лее тук. Не видях никой да е поискал помощ от българската държава. Става дума за съдбата на един човек, който сам си я е избрал. Не показвайте с плитките си забележки най лошото от себе си. Направил е това, което сърцето му е пожелало. Аз се възхищавам от това момче. За Вас, не зная. Поне няма да си иде тихо и безследно от този свят. И никой не занимава "нацията" - Вие сами четете. Не злобейте защото някой е последвал мечтите си и ги е платил с живота си. Грозно е.

28

Анонимен

преди 6 години

Реално погледнато шансовете на нулеви. Това не е като да те няма в Пирин или Родопите. Хора, които са изкачвали върховете са оцелявали по ден, два, в нищото, но С ОГРОМЕН КЪСМЕТ и благосклонността на планината и времето. А тук, предвид факта, че не можеха да тръгнат по-рано шерпите заради лошо време... Самият факт, че е изкачил 10/14 осемхилядника (това може да е бил 11ят), го прави човек, живеещ да сбъдва мечтите си. Все пак надеждата умира последна.