38

Анонимен

преди 6 години

Не съм планинар, а още по-малко алпинист, но чета и се интересувам от отношенията между хората в екстремни условия. Това което знам е, че високо горе, където въздухът и силите едвам стигат за собственото оцеляване, оказването на помощ на закъсали алпинисти не е често срещано! Демек някой закъса ли, като нищо другите ще го отминат. В нета има снимки на покойници около Еврест и К2. Докато са замръзвали, сравнително наблизо са минавали цели групи, но не е било правилно да им помагат. Дано е жив!

37

Анонимен

преди 6 години

Абе вие от една зимичка оревавате орталъка, тръгнали да коментират....

36

до Lindemann

преди 6 години

Всъщност не трябва да ти е жал, а да те ядосват тия сънародници, ***. Защото заради тях и подобните им България е на това ниво. Поставят се на пиедестал примитивите, славят се мутрите и играчките им от силикон, а стойностните хора, се мачкат и тъпчат, докато си грабнат багажа.

35

Пацu

преди 6 години

До 40Надявам се да те срешна, и да ми кажеш тази "поговорка" за Съни в очите!!!Но едва ли ще ти стиска..

34

Чичо

преди 6 години

Тоа вече е сред неживите според мен.

33

Lindemann

преди 6 години

Като чета коментарите в тоя сайт, си припомням каква клоака е България.Дребни, злобни, нещастни и некадърни душици, живеещи своя посредствен живот и превръщащи тази иначе хубава държава в клоаката на Европа.Жал ми е за вас.

32

Пацu

преди 6 години

Добре, няма ли мoдepaтори които да изчистят простотията на група *** спрямо Боян???КАКВИ ХОРА СТЕ!!!***!!!

31

Анонимен

преди 6 години

И от къде си сигурен , че го прави за слава? Прави го за себе си, за страстта в себе си. Всеки е смъртен и един ден си отива от този свят. Той е решил , че смърт с ледена целувка, не го плаши и не го спира. Ако всички се примирявахме със сигурното около нас, още щяхме да рупаме корени и да се въртим из Африка. Не вярвам да иска всички да се вторачват в неговия личен избор. Дано да е успял да се изкачи до сигурно място и да се върне жив и здрав.

30

Анонимен

преди 6 години

Всичко което се казва тук за него е вярно - и за глупостта и за смелостта и за целите в живота, но ако човека е живял почтенно заслужава уважение и внимание...

29

Анонимен

преди 6 години

Велик и безстрашен мъж, ще го помним винаги!

28

Анонимен

преди 6 години

Когато егото е по-голямо от човека, човекът става негов роб и забравя, че е крехък и смъртен. Уважавам смелите, но не и безрасъдните. Строителите всеки ден рискуват живота си, за да изкарат хляба си. А този човек рискува своя и живота на спасителите си, само за някаква слава. И ако по чудо оцелее, пак ще тръгне да търси смъртта. Кой има полза от това? Семейството му със сигурност предпочита да е жив и здрав и да е при тях.

27

РУСОФ

преди 6 години

Боян Петров е от малкото българи ,с които можем да се гордеем в днешно време! Останаха той ,братя Пулеви,и момичетата от художествената гимнастика! Чисти души,предани патриоти,спортисти достойни наследници на старата спортна школа на НЕШКА РОБЕВА,ИВАН АБАДЖИЕВ И много други по малко известни имена допринесли за световното спортно величие на България! Бояне,ти си велик БЪЛГАРИН МНОГО СМЕ С ТЕБ И ВЯРВАМЕ ЧЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ ПОБЕДИТЕЛ! УСПЕХ!!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Абе диванни филосови, дори да му е е било последното изкачване, човекът е живял със страст в живота си. Интелигентен, целеустремен българин. РЕСПЕКТ!

25

Анонимен

преди 6 години

8 дни без вест, шансовете не са големи, но дано стане чудо, ако има сила свише нека му е помогнала и помага...

24

Анонимен

преди 6 години

само *** и *** останаха в тая бг. дано Господ помогне на Боян, че такива като него са изчезващ вид и са ни мн необходими.

23

Анонимен

преди 6 години

Диабетът не прощава.

22

Пожелателен

преди 6 години

Желая на Боян да пребъде! Да покори върха и да се върне жив и здрав! Истински българин!!!

21

Е.Т.

преди 6 години

Много глупави коментари прочетох за изчезването на Боян Петров, колкото и да го плуете Вие НИКОГА няма да се докоснете до света толкова колкото него !

20

да

преди 6 години

А помните ли гугутки мили как тоя същия Боян с типичния психо-десен плам в очите си обясняваше как Ния Трейман била "много опитна". И затова умря сама, щото била опитна. Предполагам ако не беше опитна щеше да убие и другите с нея. Трейман Габирел и Майдел - истински българки - хаха - и много опитни. И забелязвате ли как се насажда образа на странстващия безродник - героят на новото време, гражданинът на света. #silataeftep

19

da

преди 6 години

Мани мани. Сега ще вземе да се прероди като някое психо-дясно божество. Оня Таков дето почина май го гласяха за такъв. Може да се направи някаква комбинация от двамцата. Да кръстят по една улица и по един НБУ или СУ факултет на тяхно име. След 2 години биографии и ето ти ги новите Маркс и Енгелс, които ще водят овцете.