237

Анонимен

преди 6 години

България беше "държава"от СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ЛАГЕР,ето бе другари самите вие сте знаели какво направихте от България,СОЦКОНЦЛАГЕР!НИКОГА ПОВЕЧЕ.

236

Анонимен

преди 6 години

Управляват ни марионетки, на които няма да бъде позволено да поставят под въпрос членството на България в НАТО, така че до референдум няма да се стигне. Тях не ги интересува какво мислят хората в България, важното е какво искат от тях господарите.

235

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 241"България беше ДЪРЖАВА"Никаква държава не беше България а най обикновен концлагер в който всички си излежаваха доживотната присъда.

234

Анонимен

преди 6 години

Вън от НАТО! Американския посланик да плаща сметките за 4 те военни американски бази иначе Песрсона нон грата! Изхода на американското посолство излиза в Южния парк! От там ще го гепиме по бели ***!

233

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПутин вече не може да разчита на България като троянски кон в ЕС ! ЕС приема нов закон , ще дава пари и субсидии само на държави ,които изпълняват задълженията си като членове на ЕС и работят за благото на ЕС , които не се мъчат да правят руска реклама в ЕС !

232

Анонимен

преди 6 години

Аз също познавах двама "бездомници".единият АЛКОХОЛИК военен и затова "бездомник"а вторият дори е много познат певец на народни песни от македонския край и той "бездомник"защото на жена му и писнало та го пратила да живее в бишкарнико/ко..чин..та/.

231

Анонимен

преди 6 години

Ха ха по бай Тошово време бездомници нямаше зза тях имаше трудови лагери за малолетните престъпници ТВУ а за бандюгите доживотен разстрел с целодневна работа или разстрел за най лошите издънки на обществото! И по улиците нямаше дрога, брздомници , наркомани и бандюги да не говорим за емигранти!!! Тогава България беше ДЪРЖАВА а днес е просто жалко подобие на такава!

230

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

229

една шепа идиоти

преди 6 години

не могат да изкарат България от ЕС и НАТО !Само си губят времето с разни предложения и демонстрации от по 200 души събрани от цялата страна ! Като не им харесва ЕС ,да отиват в Русия ,никой не им пречи ! В България ще става това ,което мнозинството иска , а не това което искат една шепа русофили !

228

Анонимен

преди 6 години

Ей спрете се бе русофили. Ще ядете калъчката от товарищ Путин. Без да питате искате да оставите съветските другари без троянски кон в НАТО и ЕС. Заслужавате разстрел за такова предателство.

227

Анонимен

преди 6 години

Референдумите не са лъжица за всеки народ,както видяхме дори и за британците,а българите са малък но затова пък много про,,ст народ и не е желателно да се правят безмислени референдуми,гласуване на инат доведе пРезидента на Кремъл до президентския пост,втори път такава възможност на "мъдрия български народ"не трябва да му се дава.

226

Анонимен

преди 6 години

Когато бях ученик през 60-те и 70-те години в нашия квартал имаше 3-*** бездомника. Изхранваха се от кофите за бок/лук и събирането на вторични суровини. Спяха където намереха закътано място. Един много студен ден баща ми каза че Христо палтото е бил намерен замръзнал на автогарата.

225

Анонимен

преди 6 години

Целият български народ е за излизане от НАТО! Затова не смеят да обяват референдум щото ще им секнат далаверите! Не съм за Марешки но не мога да отрека че в случая е прав!

224

Анонимен

преди 6 години

Невероятно ще е ако и под тая статия някои другари са бранели социализма,не четете ли И другарката Корни,И другарят пРезидент са против,според Корни това е НЕСЕРИОЗНО а според пРезидента това е ШЕГА!?Вие другари против другарката и другарят ли сте......НИВЪЙСРАМ.

223

Анонимен

преди 6 години

Референдумът не беше ли най-демократичното средство народът да каже мнението си. Май ги тресе страх от това, което ще кажат хората.

222

Анонимен

преди 6 години

.....и сега няма просяци и бездомници,има мързеливци и пияници да знаеш,имаЛО ги е и при социализма НО НЕ СА БИЛИ ТЕМА В НОВИНАРСКИТЕ ЕМИСИИ

221

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 229А ти бил ли си роден тогава господинчо? Имаше и още как. Лошото е че все още има хора които толкова наивно се ловят на ръжите на комунистите.

220

Анонимен

преди 6 години

Магарешки се закла окончателно,той повече парламент няма да види но отново се потвърждават думите ми че комунистите ще са първи бранители ЗА оставането ни в НАТО и особено пък ЕС!Бясът на другарката от Крушовица е само за наивници!Сега дори цензурът на тоя сайт да изтрие коментара незнайно защо това нищо няма да промени!Аз по принцип глупости не пиша а гледам реално на нещата защото съм от българите необременени с партийна пристрасност!Карадайъ пък не подлежи на коментар,завалията.

219

Анонимен

преди 6 години

При социализма нямаше просяци, бездомници, гладни и ровещи в кофите. Дори ромите не го правеха.

218

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 225Ровещи в кофите за боклyк ги имаше и по времето на социализма. Гладни имаше и тогава. Във всяка закусвалня имаше по 2-3 души които с нетърпение те чакаха да станеш от масата и ако имаше нещо по чиниите да го изядат. Явно тук разни 20-30 годишни пишлемета са им дали по една клавиатура да пишат небивалици за прехваления социализъм, СИВ и Варшавски договор. На вас ли трябва да вярвам или на очите си?