40

Анонимен

преди 6 години

То хубаво са го наритали този и. з. мекяр ами кой го пусна да се върне мааам...

39

Анонимен

преди 6 години

Колко ви плати Мадридският плъх за тази просташка статия. Спрете да ни набутвате *** Пропаганди за този долен тип. Дойде Уж да помогне на българският народ а единственото нещо което направи е да си направи декрет да завземе български земи. После сам си подписа декрета. После като разбра че няма да му стане кражбата започна да клевети и обижда България в Европа. После ни заплаши с Страсбург вместо да е в затвора за остатъка от гнусния си живот.

38

Трак до стамат

преди 6 години

Я пак.Ти май си много зле

37

Стамат

преди 6 години

Кобургите не са никакви царе на БГ! Те са назначени от ротшилд!

36

Трак

преди 6 години

Напоследък върви някаква кампания за лъскане на имиджа на царя.Този предател ни обра , ако Костов продаде губещите предприятия , този продаде печелившите.Само си спомнете , БТК и врътката с дълга са към 3 милярда евро щета.А Белене , още толкова , за цялото черноморие да не говорим.Само още един мандат да беше изкарал Костов и сега щяхме да сме поне , като Словения.

35

Анонимен

преди 6 години

За Симеон не знам,но цар Борис е бил истински цар на България,той умира за България,защото отказва да изпрати българи на източния фронт.След толкова много войни на Балканите,кръвопролития и смърт,той отказва да прати на смърт българите и почерни България.Умира той,за да не умират българи.Казва на Хитлер,че ако изпрати българи срещу руснаците,те ще минат на тяхна страна,вместо да се бият против тях,което е било самата истина.Спасил е и евреите,*** от концлагери.

34

Царско възпитание

преди 6 години

1. Ако детето е непослушно, има шамари, дори да е навършило 18 г.2. "Едно момче, което не си е изкарало войниклъка. ... В него има нещо, което не е съвсем наред."Днес *** вдига скандал, ако някой плесне наглото му дете и е готов да вдигне революция, ако бъде възстановена задължителната казарма.Как мислите, дали царете не са обичали децата си и дали не са искали те да бъдат правилно възпитани?

33

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСтига ,бе!Има снимка с името и чина който заема на човека убил цар Борис и той е приближен медик на Хитлер.Не ме карай да ти го търся!

32

к

преди 6 години

а е трябвало да ви разсрелят - цялата "царска" фамилия с еврейски корени !сега и негово комарджийско величество ще хрантутим барабар с внука му Хасан - княз Българскиа за благодарност това нишожество съди България в Страсбург !

31

Анонимен

преди 6 години

Имаше специален филм,който показваше точно кой е отровил царя-руските болшевишки ***.

30

Анонимен

преди 6 години

Немският новичок - намазали дръжката на самолета. Британците трябва да знаят, но още е секретно.

29

Анонимен

преди 6 години

Италианският крал напуска, гръцкият крал напуска. Не са изгонени от лошите комунисти или от Сталин.

28

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали е вярно,но в тубата има видео и се казва точно кой е отровил баща му,един медик-химик от хората до Хитлер,макар че в България отричат,че е бил отровен.

27

Внимателно

преди 6 години

Славяно БЪлгарската империя има един цар и той в момента се казва Симеон.От Триест до Аляска и от Ленинград до КНДР..Навремето Великото ХАнство охраняваше огромни територии от Корея до Велико Британия..

26

JJIvanov Слава

преди 6 години

Да поздравим Негово величество Цар Симеон Лично преродения Борис Трети сега безработен Българин с образование подава, че загинал за да остави Симеон на трона..По време на Първата и Втората световни войни на наша територия не е гърмял чужд войник.

25

Анонимен

преди 6 години

"Пък и ролята на майка ми беше на майка, на царица, на цар, на шеф на семейството, на всичко. Така че от нея взех много", казва той.---Чакайте, сега. Дедо Мончо казва, взел много от майка си.Оня ден Боко Банкянски каза, че той, пък, взел (научил) от дедо Мончо много неща.Значи, Боко е взел, индиректно, нещо от италианското царско семейство.А, стига, бе! :):)

24

Анонимен

преди 6 години

Боко и мадридския мошеник, как се надушиха само. Хрупащия филии с мас, е надушил нещо, гладна хиена е.

23

ШМАТКА

преди 6 години

Ай стига ни го припомняйте тоя мухъл, пияница и комарджия, бе! Когато ние селските деца гладувахме и войната се вихреше в България тоя пройдоха караше ел камиончета и колички, ядеше отбрана храна и накрая дойде сега тук, за да продава България на чужденци! Този никога не е бил БЪЛГАРИН ,НО ПОНЕЖЕ е некадърник няма нито дом, нито образование, нито пари ,за да гледа танетата си и затова ни ги натресе ние да ги отглеждаме! Да се маха от България!

22

Анонимен

преди 6 години

До До 8Костов беше депутат от СДС и внесе законите за либерализация, земята, банките, БНБ, приватизация и реституция, с които се узакони грабежа.

21

Анонимен

преди 6 години

Я попитайте който и да е мъж или жена на 80 години какво си спомнят от времето,когато са били на 5 г.и ще видите,че нямат ярки спомени и това е нормално.Но явно царчето е вундеркиндче и сигурно помни и на 2 год.какво е правил.Симеончо,не сме толкова прости колкото ни мислиш.