32

Избягал

преди 6 години

Още едно доказателство, колко мързелив е българина!

31

158

преди 6 години

До ВладиславАми сигурно е натрупал дългове от интернет, умнико, когато още е имал жилище.. А и соц.съборетините вече свършиха, то всичко се разграби. Тук правилните въпроси са: Защо за такъв малък дълг се взима единственотот жилище? Всички знаем, че хора на тази възраст , много трудно си намират работа.. Никой няма да излезе на улицата за кеф. Поне като не помагате, не говорете глупости.

30

Само питам

преди 6 години

А цигарките на пейката?

29

Юнал Джемилов

преди 6 години

Ще им дам пари ако приемат Исляма

28

маке

преди 6 години

големи работаре сте давате ного умни съвети

27

Снайпера

преди 6 години

До НиколЩи взема аз душата на тебе, и то не назаем.Щи дам едни дружества аз на тебе

26

Гергана и

преди 6 години

Илийчо, всеки да си отиде ТАМ, където може да се ПОДСЛОНИ и да си търси работа.Като ДВОЙКа ще е трудно.Стига сте правили глупости, "любов ' и т.н.. Без пари, без работа.. какво си мислете? Срамота! Сигурно и деца имате, но като ви гледат ума..

25

Минаващ

преди 6 години

"Аз съм от Пловдивско село, но любовта ме доведе тук в Кюстендил..."Илийчо, хващай си Герганчето под ръка и отивайте в родното ти село. Все пак е пловдивско село, там земята ражда всичко, стига да ви се работи. Надявам се, че имаш бащина къща и нивичка. Стегни къщата, посей нивичката и започнете новия си живот, без да се унижавате по този начин. Убеден съм, че пловдивското село дава много повече възможности за препитание, отколкото пейката в Кюстендил. Работете, човече, не се оплаквайте.

24

Анонимен

преди 6 години

Аба какво стана с демократа Христо Бисеров?

23

Анонимен

преди 6 години

До anonimenимайки предвид правописа ти на маймуница, единствения ти източник за бай тошо е дядо ти , който или е ушат, или е активен борец. най вероятно -двете.

22

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До евроатлантическии милиони левове за издръжка на граждански сдружения оглавени от един определен хардлайнер на БСП.

21

Джейн

преди 6 години

90% от пpocтитутките в Германия са българки, работят легално и си плащат данъци и осигуровки, в цивилизованите деморактични страни на Запад пpocтитуцията е нормална професия. Гергана вместо да седи на пейката може да направи нещо да промени живота си като замине пpocтитутка в Германия, там се търсят възрастни домини в бранша, за садо-мазо сеанс взимат до 200 долара на час. Вместо да чака на пейката по добре да промени нещо в себе си.

20

Клара

преди 6 години

До 14 Да, няма нищо сигурно в този живот , освен смъртта. Но ако човек не опита сам да промени нещо в себе си ,а чака на другите , помоща ще е временна и отново ще има среща с пейката, но тогава времето може да не е толкова благосклонно към него.

19

мхмхм

преди 6 години

До евроатлантическиИ 400 000 хиляди за отхрана на делян пеевски се плаща.

18

Никол

преди 6 години

Българина е мързелив, затова е беден. Илийчо може да вземе няколко стотон милиона заем от банката, да си купи елетроразрпеделително дружество, да спечели един милиард и да му останат и за него и за банката да си върне кредита. Но българина е мързелив, предпочита да стои на пейката и да чака вместо а направи нещо със живота си и да стане собстеник на електроразпределително дружество или на медийна компания.

17

Предложение

преди 6 години

Предлагам Илийчо да се върне на село, от където е дошъл и да направи нещо със живота си като вземе евросубсидия от Брюксел и се назначи мениджър на фирмата с 25 хил лева заплата и построи спа цетър или балетна зала за селото си.

16

Анонимен

преди 6 години

Не е виновна демокрацията, виновни да хората защото не помагат на клошарите.

15

Станимир

преди 6 години

Навсякъде има неудачници, дори в развитите цивилизовани страни на Запад. Винаги ще има хора които не могат да се адаптират към демокрацията, но за това не е виновна демокрацията. Демокрацията е най-съвършената система, никой не е измислил по-добра.

14

Анонимен

преди 6 години

повечето клошари са Психично болни Хора ! много от тях си имат някъде дом и роднини ,ама пуста болест .

13

Анонимен

преди 6 години

Ако можете да помогнете с нещо - помогнете, ако ли не ... не умувайте много, че живота е нещо непредвидимо и ВАШЕТО положение не е гарантирано