50

Анонимен

преди 6 години

Овцете тичат към кланицата, тихи и безпомощни, но поне не гласуват за месаря, който ги убива навремето психопатът от Банкя се изока: И магаре да бях вързал, и то щеше да бъде избрано за президент и взе, че ни пробута магарето роско после ритни-топковецът /в комбина с ислямиста Местан/, се опита да ни пробута монстърa Цецка, но номерът му не минае, в момента ПРЕС-титутките от олигархическите медии, предвождани от мракобесническата /и антибългарска/ БНТ успешно промиват мозъка на народа и подготвят най-големия демоКРАД борисов-4,5,6″, който ще ни управлява чак до гроб

49

Анонимен

преди 6 години

Щете или не, заради американските бази банкянският *** е назначен за пожизнен цар на колонията. Тези, които имат по-вече от една молекула мозък и човешко достойнство или ги прогониха, или са в изолатора. Останалото е thrash, ама не метал

48

Перко

преди 6 години

Хубаво е че държавата ще се намеси да прибере жената. Но по-хубаво ще е, ако се намеси и подгони всички шарлатани, които спекулират с човешкото нещастие. Тази врачка и всички подобни на нея трябва да бъдат годени до дупка. Да проклинат деня, в който са се обявили за медиуми, магове и т.н.

47

Жокер

преди 6 години

Кугара, Танка и Оръдието - цялата българска армия. Всичко накуп.

46

Анонимен

преди 6 години

Пандела за "лечителката" и да си плаща!

45

До 47

преди 6 години

Много бъркаш, виждам че си заслепен от чувства и емоции, това което се случва не е хуманност, а инфантилност. Не можеш да помогнеш на целия свят, а и не е правилно, защото ако всички легнем и поискаме някой да ни помага, какво ще стане? Не мисля че съм краен, когато казвам, че всеки е длъжен да носи отговорност за постъпките си. Когато някой реши да се самоубива, дали осигурен или не, трябва да си плати за лечението, така е справедливо.

44

Анонимен

преди 6 години

Направо да гласуват в парламента половината от парите на здравната каса да отиват за финансиране на визити при медиуми и да приключат въпроса. Дали пилеят парите както досега или по нов начин - каква е разликата. Парите така или иначе се изпаряват.

43

Луд

преди 6 години

Браво бе тапири. Може ВВС да лети за празника умрялото ЦСКА, а за жената ревете

42

Анонимен

преди 6 години

Проблема е отвъд обикновеното човешко съчувствие. Не е нормално да бъде впрегната цялата държава заради ***.отизма на някои хора. В края на краищата те трябва да са преценили, че съществува риск да бъдат измамени и да си поемат отговорността за постъпките си. Утре всеки може да тръгне по обявяващи се за медиуми (а такива дал господ достатъчно) по цял свят и после да иска да му събират помощи и държавата да се ангажира с връщането му.

41

Анонимен

преди 6 години

Браво на ГЕРБ - с държавни пари си купиха още двама избиратели.

40

Анонимен

преди 6 години

До до анонимен 43Да господине! Напрово в екарисажа! Има си застраховки. Има си осигуровки. Има начин да си отговорен и да се подсигориш! Колко пари на ден харчи за алкохол? Колко пари на ден харчи за цигари? Имала е пари да отиде до Бразилия и за още куп простотии! Дете инвалид, купува си ауди! Защо не Дачия? Къщите дето ги наводни преди години в Мизия са построени в СТАРОТО КОРИТО НА РЕКАТА!!!!! Всеки трябва да си плаща за дяволъка! Защо е в това състояние? Какъв начин на живот е водила?

39

Анонимен

преди 6 години

Банкянския тлъстак няма ли да кара лично самальота, натоварен с всички телевизии ?

38

данъкоплатец

преди 6 години

"Лечителя" да плаща!

37

Анонимен 2

преди 6 години

Да, не е хуманно да се остави, съгласна съм. Но...Отишла през "лечител",и очаква чудо, за което със сигурност е платила достаА Исус лекува и извършва чудеса и днес напълно безплатно, освен това е навсякъде 24/7/365... Никой ли не и каза на тази жена да прочете Библията и да опита - безплатно е, пък може и да и се случи Чудото...

36

против

преди 6 години

Не съм съгласен с такива изключения, всички да плащаме за който и да било само защото случая имал публичност.Ако така се грижеха и плащаха за всички българи...Наложи ми се два пъти да водим близък до бърза помощ, в две различни населени места.Положението е катастрофално. Тези хора са герои, че въобще работят там. Дори марли и бинтове са лукс.И сега пращаме хеликоптер за болна жена, която на своя глава е отишла на другия край на света да се лекува.А колко други имат не по малка нужда!?

35

до анонимен 43

преди 6 години

Хуванност се нарича, в името на това може държавата да прави лична услуга, както го наричаш. Ако утре някой скочи от петия етаж по своя воля, и се потроши, и няма осигуровки, ще го оставим да лежи на тротоара ли? Говорите на ангро, и аз съм писал сума ти крайни неща в интернет, но когато трябва да изречеш нещо на глас, с лицето си, трябва да бъдеш човек, а не интернет потребител. Прибираме я Теодора, и точка, колко й остава да живее, божа работа.

34

до 18

преди 6 години

Ама защо с Кугъра, при толкова належащ случай (неуспешно лечение при бразилски медиум) се изпраща Авиоотряд 28 с новото меню, телешки медальони с гъбен сос, броколи със синьо сирене, български вина и бира и торта сахер. А прецаканите от вътрешните клинични пътеки, да се возят на линейките от 1973-та.----------------------И аз си го задавам същия въпрос. Двойни стандарти. Съчувствам на всички тежко болни и искам да им се помогне, но Виждам че държавата решава на кого да се помогне и на кого не.-т.е да му се даде медийно внимание

33

медии=и.д.иоти

преди 6 години

Хората ходят по врачки и баячки защото медиите безнаказано всеки ден ги облъчват с някоя история за чудо, извършено от врачка. Справка - като няма какво да пишат и подхващат темата за чудесата на Ванга, която никога нищо не е направила, а е изкуствено създадена от ДС да си манипулират баламите. И после рев за Теди в Бразилия

32

venix

преди 6 години

голяма реклама

31

Анонимен

преди 6 години

До РайчоЕстествено че говоря попринцип, нито я познавам, нито съм чувал някога за нея. Когато държавата се намесва, винаги трябва да има общ принцип, държавата не може да прави лични услуги на който и да е било, това са общи пари, общ ресурс и т.н. Никъде не съм написал, че жената трябва да мре, напротив ако е възможно да се случи някакво чудо, дано се възстанови, но тя като пълнолетен вменяем човек е длъжна да носи отговорност за действията си - никой насила не я е закарал в Бразилия!